karlberg

bästa låten, skriven av en av de bästa ledarna, snyggjocke


Se hur livet passerar, sitter här på Karlberg och fantiserar,
gröna ängar och röda hus, svalans kvitter i vindens sus,
vi är alla en familj, som lever livet och tror på vad vi vill,
två veckor här, i denna underbara atmosfär
...
blir omringad av myggorna
känner doften av blommorna

Karlberg, Karlberg, dessa tider, dessa minnen
Karlberg, Karlberg, har nog rensat mina sinnen
Karlberg, Karlberg, vi kommer alla att sakna
Karlberg, Karlberg, en gång här så kommer man tillbaka

Drömmer mig bort i tiden, då jag var oskyldig o liten
Allt var smått och obetydligt, nu är allting stort och ytligt
solen, vattnet och båtstranden, kärleken och vänskapsbanden
ta vara på allt, även om vattnet kanske är lite kallt

vi gör ekorren tillsammans
medans vi avundas av ledarnas briljans

Ja det är förunderligt, detta snack om gud, och om denna tro
men oroa er inte, i guds händer får alla ro
och när du, behöver han som mest, så finns han där, i din garberob

sitter i kapellet än en gång, med min gitarr och sjunger denna sång
...o alla omkring sjunger med, saker som detta får mig o le
gemenskapen vi har här, är oförglömlig ja jag tror jag är kär
så rädda mig nu, innan allt detta tar slut

Vi tar en sväng ut till Korsika, solar en stund o tar en fika

Karlberg, Karlberg, dessa tider, dessa minnen
Karlberg, Karlberg, har nog rensat mina sinnen
Karlberg, Karlberg, vi kommer alla att sakna
Karlberg, Karlberg, en gång här så kommer man tillbaka


saknar :')


karlberg p3 2010 <3

härlig dag! ..... eller?

nä, inte så. Jag har blivit sjuk !  alltså feber och skit, dagen innan vi ska på klassresa. INTE najs. Men jag mår faktiskt ganska bra nu. Men igår när jag kom hem från stan så mådde jag skiiiit dåligt. uschusch... Aja jag han köpa en snygg grej igår på jakt efter höstkläder. Dock är jag inte så bra på att koncentrera mig på att hitta det jag behöver.


sängläge + hostatack = denna fina bild. men jag ÄLSKAR ringen !
hoppas jag blir bättre! puss puss

30/8-10

håller på att plugga franska och det är inte värst kul...:/ Kom nyss hem från täby centrum för jag behövde verkligen nya underkläder. haha. Ikväll ska jag träffa denna snygging innan jag åker till Åre( på onsdag) med klassen. KLASSRESA :D superkul. Aja nu ska jag fortsätta plugga.




Thank you for painting my environment


Ny resväska

nu har jag köpt världens bästa resväska från; www.strandlins.com ! Gå gärna in och kolla för att hitta RIKTIGT bra resväskor ,)

http://strandlins.com/product.asp?product=3650

söndags segt

egentligen skulle jag ha spelat volleyboll nu, men jag har blivit ganska sjuk och vilar för fullt för att bli frisk inför klassresan på onsdag!
Jag har precis satt mig i soffan för att kolla på victoria's secret fashion show, jävlar vilket jobb det är som modell där! idag har jag gjort matte läxan, sovit och kört moppe. seg dag, men det behövs ibland ! speciellt när man är sjuk. Puss


Somebody to love


 Brukar inte gilla denna grabben men den här låter är så SJUUUKT BRA!

Trevlig kväääääääll

Kom nyss hem från min kära pojkvän. Vi kollade på Taken och sen lite av en annan film. Nu sitter jag och kollar på bröllopsfotografen. Den är väldigt bra faktiskt ;) Imorgon ska jag inte göra någonting så är rätt så glad just nu. Hehehe. Ska kanske träffa några kompisar.
   Idag har vi, som Sally sa i inlägget under, varit på invigningen  av den nya badmintonhallen. Det var sjuuukt kul, men var extremt nervös innan. Nu ska jag fortsätta att kolla på filmen.;)





seg kväll och blåbärs maskaror

jävlar vad roligt det var att köra moppe! men nu har jag myyycket tråkigare. Sitter nämligen och kollar på bröllopsfotografen. Den har typ precis börjat, men hittills är den ganska seg. och förrästen, lumene blåbärsmaskara? ...blåbär i maskaran? vaaaaaa? haha driver dom eller? typ som om dom försöker göra det mer naturligt? haha! såg precis reklamen, maskarorna kanske är bra, men seriöst, blåbär?! :)


det är lööördag!

idag känner jag mig enormt seg efter 2 skoldagar... haha. igår efter skolan så åkte jag hem till Ida! när jag kom dit var Amanda, Fanny och Jacob (och så klart ida) där. Senare kom Johan och Erik och vi kollade på tv och skrattade åt alla tjockisar i biggest looser. Jag vet, vi är onda. Men det va kul! Senare på kvällen kom det mer folk, och jag lärde känna ytterligare en massa snälla människor! Jätte roligt :). Och idag har jag, Isabel, Tove och Oscar varit med och invigt badminton hallen ! Jag hoppas att Tove lägger ut lite bilder från det här, för hon tog en massa bilder!
nu ska jag testa att åka moppe ! yayyyyy hoppas jag inte dör :)


FREEEDAG!


Why is everything suddenly perfect?


Ganska ball bild jag tog igår ;)

Idag har jag varit i skolan och haft det hyfsat kul faktiskt. Fick träffa alla underbara kompisar såklart ! Efter skolan drog jag på fotbollsträning i 1 ½ timme och OJ vad ont jag har i min kropp!! har träningsvärk nästan överallt. Ska försök massera bort all ondhet nu. Hihi


ifk täby- enebybergs if

jahapp. Nu var man iväg på första matchen då. Underbart att komma ut på planen igen! tyvärr så vann vi inte, men vi spelade såå otroligt bra! Nu ska jag gå och lägga mig för jag är så extremt tröööött!!!!! sov gött, alla;)


idag var det söta Emma som fick vara ansvarig för alla bilder ;)

Godnatt! imorgon börjar skolan på riktigt... yee..


första skoldagen och charm club

Nu är första skoldagen slut. Eller det var bara en sorts info dag, med fotografering också. Hoppas verkligen att jag ser okej ut, eftersom det är sista skolfotot med 9e1.
Efter åkte jag och några tjejer från klassen och åt lunch och sen kollade vi runt i affärer, jag kollade på de stört snygga skorna och var såå nära på att köpa dom ! jag tror faktiskt att jag ska göra det. Bara att de är ju ganska dålig kvalite så 500 för det är ju lite surt. Men aja... Men jag köpte en berlock från thomas sabo. Eller jag hade fått pengar från min bror för att jag skulle köpa en berlock, och så beställde jag en dödskalle för några dagar sen och idag hade den kommit till affären.  Hela thomas sabo armbandet och alla berlocker har jag fått i konfirmations present, och så här ser det ut nu! (min kamera suuuger, jag vet)


Jag ska få en till berlock av farmor, och jag har önskat några av de här!



puss

9E1

så börjar man i nian i morgon. Inte så taggad, men det ska bli roligt att träffa alla man inte har kunnat träffa på hela sommarlovet ! Men det känns fel men 9e1, känns fortfarande som att vi är 6e1... men guuuud vad skönt det ska bli att sluta i bergt... jag menar futuraskolan. Våran fiiiina skola bergtorp har nämnligen bytt namn till futuraskolan.. yayyy !!!! skitfint, verkligen!!! men aja...
här är mitt schema för denna årskurs :

 

idag började också volleyboll träningen ! det va helt okej, men vi hade fys i typ 1 timme 45 min och resten bollade vi lite. det ska vara meeer volleyboll ! åh det är stört kul. Spelar i vallentuna volleys U17L :)


SNYGGA SKOR

nu sitter jag hemma hos anna-karin och chillar lite. Har precis ätit tzay (?) med pasta, mums !
Dom här skorna är så stört snygga och jag vill köpa dom ! åhhhh

Midcut boot


crazy days with crazy people


Karlberg, p4


sitter inne vid datorn i detta fina väder. Suck asså...

sitter inne vid datorn i detta fina väder. Suck asså...

-

hemma hos öster med dessa sköningar


fredags kväll


i fredags var det fest hemma hos mig då mest konfa kompisar kom. Det var egentligen bara tänkt för p3are men andra kom också, det var väldigt roligt. Här är några bilder från kvällen, dom är lånade av sötaste ida. Och på den sista bilden ser ni en väldigt söt människa som jag älskar enormt mycket. Puss på dig ak <3


Nu har jag precis kommit hem från cicci. En underbar liten tjej som jag har lärt känna via konfa kompisar. Jag hade jätte mysigt där och lärde känna yttligare en person. Verkligen skit roligt.
puss, nu ska jag soooovaaaaaa

WHY ARE YOU SO BEAUTIFUL?







/T


Strange hairday


Idag har jag haft en heldag med fotbollsgänget. Vi startade med en tvåtimmars lång träning som faktiskt var helt okej. Efter det käkade vi lunch tillsammans och kollade på en match vid tibble där p95 spelade mot spånga. Kuuuul. Och igår var jag och KLIPPTE mig! är ganska nöjd även om det blev lite för kort eftersom att jag är van vid att ha lite längre. Men, men. Lite förändring skadar inte.


22/8

igår var jag och anna-karin och såg vampyrer suger. Så jävla bra! haha skitrolig faktiskt och värd att se.
Sen shoppade vi lite och jag köpte två tröjor. Ett linne och en kofta. Idag följer anna-karin med till mitt jobb, i glasskiosken. jag kommer uppdatera om fredagskvällen sen !


Happy

idag har jag vart med massa kompisar nere vid konstgräset och haft det lite mys sådära. Vi kollade lite på en träning och bara hade det TOPPEN! men saknar ju min Sally såklart, men henne får jag träffa snart. Är så extremt trött just nu så ska gå och lägga mig i min skööna säng.


en helt underbar bild som jag tog idag på min pojkvän.

/ T


fredag !

ååh nu är det äntligen fredag ! och jag hittade ett roligt klipp på youtube som mamie visade,  en simba (min katt) lookalike ;)

haha puss <3

18/8- 10


Bild från idag
Jag och Caroline


/ Tove


inhandlat

idag köpte jag en grå/blå basebolljacka och en neongul topp.



puss

tisdagen den sjuttonde

idag var en dag där det hände en del trevligheter. Jag åkte till stan med Denise på förmiddagen för att shoppa och åkte sen till Ida för att planera inför fredag. Sen åkte jag och min familj till en restaurang för att fira min syster som hade gjort ett stort prov !

nuu... har jag tråkigt och försöker hitta bra musik spellistor tills på fredag.

Jag uppdaterar senare med vad jag köpte för någonting ! latero


det här hade jag på mig, topp från monki, jeansskjorta från hm, shorts gjort själv, strumpor american apparel

Miss Dee & Nikon D3000


Klänning- vero moda, 399:-

Denna klänning hade jag på min konfirmation och jag är helt kär i den. Under den kvällen så kom hela släkten+ några barndomsvänner för att gratta mig och syrran.  Jag fick en systemkamera och ett helt underbart halsband.  SAKNAR ER REDAN, P4! 
/ T


indescribable







sliten

igår var jag på the voice, men egentligen bara för att flo rida uppträdde (grymt!) och för mina fina kompisar som frågade om jag ville med. Efter åkte jag till Ellinor för att ta ett sent natt dopp och sen kollade vi på tv. vi somnade vid 3/4 och vaknade sen vid 6.30 för att Henrik kom då. Sen hade vi det svårt att somna om så att vi var vakna tills 9 då vi tog bussen till täby centrum där vi åt frukost på donken. Najs. Efter det shoppade vi och sen åkte jjag till farmor för att äta lunch. Nu sitter jag och försöker att sova. Ikväll ska jag på bio, inception. med samma tjejer som jag var med igår/imorse! åh tråkigt inlägg, men jaja, uppdatteringar behövs..
puss

det va goooooottt

sket va överraskande god min mocka latte är, kanske för att mer än hälften är gjord av oboy.. menmen. jag är stolt och glad. Fasst glad är jag alltid nu för tiden för herre jävlar vad bra vänner jag har fått. Helt underbara. Ikväll ska jag och några av dem till the voice (hehe) och jag ser fram emot det jätte mycket. Bara det att bussen går inte förräns om 2 timmar så jag får väl sega framför datorn en yttligare stund.
By the way, jag såg flera 'äntligen skolstart' skyltar i affärer i tbc igår. höll på gå fram och riva sönder de jävlarna. skolan är INTE välkommen nu när livet leker ! argh.



nej.nej.nej.nej.nej.

men det gick över. nu försöker jag fokusera på annat. vi hörs

okej

nu tar jag fan ut tummen ur röven och uppdaterar.  Jag har sen jag senast skrivit varit på det bästa lägret någonsin, karlberg p3, och varit i spanien med bästa Jon.
Nu sitter jag och väntar på att min hemmagjorda mocka latte ska svalna, så att jag kan smaka ifall den är god eller bara skit äcklig. Hehe, istället för att ta vanlig mjölk och värma på och skumma tog jag oboy och så hällde jag i lite choklad sirap från espresso house. Vi får se hur det smakar. Fett stolt om det kmr funka.

juste, Tove kommer hem från karlberg idag. Hoppas att du har haft det bra gumman.




lagom glad tjej.

RSS 2.0