nyårsafton

TAGGGAAAAAAAA! Det kommer bli så himla roligt ikväll! Det blir att träffa vänner, gå på fester och ha rooooliigt! Åh jag är så taggad att jag har ont i magen.... :o ! Jag har sminkat mig som vanligt och plattat håret, och ikväll ska jag ha på mig en jättefin svart klänning. Kommer med största sannorlikhet frysa ihjäl mig med bara strumpbyxor men så får det bli!

stor bild men aaaaaajaaaaaaaaaaaa


Jul! sen? nä!

Nu drar jag ut tummen ur röven (hm) och uppdaterar. I år firade jag och min familj jul med vår släkt i Skåne, som alla andra år! Det blev en väldigt trevlig och mysig kväll och alla fick så himla fina julklappar! Här är lite bilder från kvällen och de andra dagarna som jag spenderade i skåne!.

kusin och jag pyntade pepparkakshuset

Julgranen med alla julklappar! lite skakig bild... men orkar inte ladda upp en annan hehe!

lekte med kameran (ingen vits med bilden alltså...)

alla mina kusiner från min mammas sida och jag hihi

kusin tar mat från det goda julbordet

TOMTEEEEEEEEEEEEEEN

yey


Julklappar i massor

Anton och Max

Systeryster
Gröt är gott

Min snygga poncho (OCH NY GARDEROB I BAKRUNDEN)

Nya berlocker till Thomas Sabo armbandet!

Vad jag fick i julklapp:
  • Grå stickad poncho med luva (bild där uppe)
  • DrDenim svarta jeansleggings
  • Pengar
  • Presentkort på Zara
  • 2 Thomas Sabo berlocker, en månadsten och en converse sko! (bild där uppe)
  • Sportbh
  • Make Up Store foundation
Jag är så himla supernöjd med allt!


Förstår ni hur lång tid det tog att göra detta ointressanta inlägg? hehe nu ska jag fortsätta att dega och kolla på gossip girl! puss

IT HUUUUURTS

 Vaknade imorse av världens halsont. Varje gång jag sväljer så känns det som om halsen ska spricka eller nått...BLÄ för att vara sjuk! Ska egentligen träffa jakob idag men vi får se hur det blir med det. Kanske blir en filmdag framför soffan eller nått.

Imorgon ska jag åka iväg till vallentuna för att käka middag med några kompisar, och sedan drar jag vidare till några kompisar. vet inte riktigt vart vi ska, men ut ska vi. Längtar så otroligt mycket!


hos ak47

Igår var jag i stan med Isabel. Vi shoppade, åt och gick på bio! Vi såg Due Date, den rekomenderar jag för den var både rolig och spännande! Efter det åkte jag hem, där min bror, Marika och deras underbara barn var och hälsade på och då lekte vi min brorsons egna variant av ishockey: stöta iväg en uppochner vänd magnet på en anteckningstavla så att den slår ner en pinne... När de åkte så begav jag mig mot Anna-Karin där jag faktiskt forfarande är! Idag började vi dagen med att äta frukost/lunch/brunch på Talins café och efter det tog vi en promenad. Ikväll ska vi ha hemma spa och äta sushi och ha det myyyyyyysigt!


22.33




Amen livet är ju inte bara lite bra heller.


när det var varmt 2010


jag var brun, hade fin hy, snygga kläder, vågigt hår och var allmänt glad.

ha grillkväll vid stranden med några av dom bästa.

ha skitroligt med Isabel och utklädningskläderna

hoppa runt i skogen med den finaste Anna-Karin som finns i hela världen.

(haha issa) chilla vid ängsan efter skolan.

ha en grymt kul skolavslutningskväll som inte blev helt efter planerna.

hade en urkul kväll med Marthe, och kvällen började på Sul Palco

najs på stranden i glimminge med a-k.

var på världens bästaa Karlberg.

var på någon vattenpark i Spanien med Jon

var på klassresa i Åre

cyklade ner i diket (inte det på bilden alltså...) med Isabel framför en asgarvande beskådare.

gick runt rösjön när det var skoljoggen.

OCH SEN KOM SNÖN (typ)

mot stockholm!

Nu sitter jag i bilen igen, fast den här gången på väg hem. Det blir inte av att jag åker till Isabel ikväll, utan vi åker till stan och shoppar tillsammans imorgon istället! det ska bli så himla skönt att kunna träffa alla kompisar igen, och det är faktiskt ca två veckor lov kvar! chiill...

haha en lagom fin bild sådär som jag hittade på datorn!

Tjenare

Nu lämnar vår bil Båstad och nu ser jag fram emot en uuuuunderbar dag i bilen. Men kvällen blir däremot roligare, för då ska jag antagligen åka till Isabel! Ha det grymt och förlåt för alla tråkiga mobilinlägg, men det är bättre än ingenting antar jag! Puss

Söndagen den tjugosjätte

Haha sjätte... Idag är antagligen den sista dagen jag är i Skåne för den här gången... Det beror på vädret imorgon, ifall det inte stormar är det mot Stockholm som gäller! Skönt men synd för jag kommer nog inte träffa mina kusiner föränn i sommar. I dag har jag varit i torekov hos min kusin och spelat donkey kong country returns på Wii! Grymt kul. Efter det bakade vi Toblerone muffins(!) som ser helt galet goda ut, men jag har inte kunnat smaka dom än för någon sekund efter vi tagit ut dom ur ugnen stack vi till Båstad där vi åt och kollade på bio! Vi såg oceans och den var helt fantastiskt fin. Dock hemsk för man såg klipp där fiskare, antagligen tjuvfiskare, fiskade hajar och högg av deras fenor och sedan släppa ut de lidande djuren för att dö en hemsk död på bottnen helt försvarslös. Det var brutalt hemskt. Förstår ni varför man gör så? Nåväl nu ska jag äta muffins tills jag spyr.

Me

Jag blir så sur på folk som ska klaga på någonting som man gjort. Jag kan erkänna att jag har gjort mycket fel under mina 15 år, men när det kommer fram någon till mig som jag inte känner och börjar klaga på mig så kan jag blir riktigt ledsen, känna mig otillräcklig och orolig. om man tar förhållanden som ett ex. Jag har haft några pojkvänner, och jag har vart kär ganska många gånger så jag är aldrig tillsammans bara för att visa denna såkallade "satus" som många tror att man får om man vart tillsammans med många. Det är seriöst det dummaste jag har hört, och om det nu är många som känner så så skäms jag otroligt mycket för det är ingenting som jag strävar efter att få. Det är precis som när det var en kille som sa till mig att jag var en "player"(ännu något riktigt töntigt). Jag har haft några pojkvänner, det har jag, men det är ingenting som jag ångrar. Jag har haft en underbar tid med alla. Nu kanske det låter som om jag har vart tillsammans med hela världen, men jag har bara vart tillsammans med ett fåtal. Så innan ni kritiserar någon som inte har gjort någonting dumt eller gjort något mot er, tänk efter.

the day after the big day

Idag ska jag bara kolla på tv med familjen. Det är så skönt att inte göra någonting ibland. Igår fick jag två robert gustavsson- dvd:er i "julstrumpan". Har inget mer att skriva, så hälsar er bara en fortsatt trevlig dag.

Juldagen

Hoppas ni hade det bra igår, det hade iallafall jag! Har ungefär 300 bilder som jag vill lägga ut nununu men jag kan inte pga. internetet! Just nu kollar jag på the holiday, en faktiskt bra film! Jag har ingen aning om vad jag ska göra senare idag, kanske åker till torekov och träffar mina kusiner! Får se! Vi höres

Merry christmas!

Fyfabian vad julen är mysig om man tänker efter! Denna dag har jag spenderat i våran soffa tillsammans med familjen och farmor. Vi har kollat på kalle, ätit god mat och öppnat klappar. Några saker som jag fick ( Tack min älskade släkt/familj): pengar, högtalare till dator/mobil etc., iphone 4, kläder, sockor, tofflor och pyjamas, en text " you are lovely & wonderful" som ska sättas upp på min vägg. Hoppas att eran julafton har varit lika bra och mysig som min. Kramar

Gooooood juuuuuul allesammans!

Hoppas ni får en grym julafton hörrni! Här i Skåne har jag och mina kusiner bakat och spelat wii och kort i timmar. Supermys. Men det är hur segt som helst att lägga in bilder på bloggen från datorn med iphone internetet! Så det blir mer uppdatering när jag kommer hem! Ha det så bra! Pusssssss GOD JUL!!!!

DET ÄR JUUUUUUUL..imorgon

hejsan. idag har jag köpt sista julklappen och städat huset tillsammans med syskonen. snart kommer mamma pch pappa hem och´då ska ví pynta granen lite.


trött men glad tove. Imorgon är det ju julafton!

onsdag



Idag har jag äntligen börjat köpa julklappar! jag har vart riktigt sen med det iår, men drog till täby centrum med mina kompisar och det var riktigt mysigt och roligt. Såhär såg jag ut idag. inget märkvärdigt. men, men ;) Imorgon ska jag pynta granen. längtar! Sov gott och kraaam

igår

När jag satt i bilen igår tog jag lite bilder på det som fanns att fota... Jag hade ju väldigt tråkigt!


morfar ♥

Igår innan vi kom fram till stugan, vårat landställe, stannade vi hos morfar för att säga hej. Jag har aldrig tänkt på hur fint det faktiskt är där, med all inredning som har stått där i säkert sen dom renoverade, på 60-talet. Jag tog en bild med iPhonen, och redigerade den med instagram.

t.ex. som i köket. Jag tycker det ser gulligt ut på något sett!

vilken redigering tycker ni är finast? Den första eller andra?


Jag har fotat lite, lägger upp det snart!

how how how

bilder från idag <3 jag är trött, utmattad och överlycklig. Livet bara rullar på och man har bara underbara kompisar. Dagen har varit toppen och har spenderat den med min kompis. Imorgon blir det julklappsköp! bilder från idag <3

Fortfarande i bilen

Hur kul?! Inte alls kul om du frågar mig... Det är för mörkt för att läsa, jag är för pigg för att sova, batteriet på datorn är dött och jag får damp på alla spel på iphonen....... Men jag listade ut hur man bloggar från iphonen! Dock blir det ingen bild, men bättre än inget! ;) nu är det 35 minuter kvar innan vi är vid mitt landställe, och lite innan dess åker vi till morfar! Jag kanske bloggar sen, vet inte, men ni får ha det så bra tills dess! Puss

mot skåne!

Just nu sitter jag i bilen på väg till mitt landställe och mina kusiner i skåne. Soft med iPhone så att man kan föra över internetet till datorn! Vi passerar just Linköping och enligt GPSen så är vi i skåne ungefär 18.30 ikväll. Skönt att komma fram tidigt!
Idag fick vi betygen i skolan, och det finns faktiskt inget jag är missnöjd med på pappret, men nästa termin ska jag höja mig lite till ändå!

trött tjej i bilen!

Nu ska jag återgå till att bläddra i tidningar och sova. Vi hörs!

SNOOOOOOOOW


gammal bild

Idag har vi åkt pulka med klassen eftersom vi har haft mentorsdag. Riktigt mys var det, men oj vad blöt man blev av all snö som trängde sig in mellan kläderna. Aja. Imorgon är det iallafall avslutning och är supertaggad! Kanske tar en sväng ikväll och går ut med syskonen och åker lite i våran backe som vi har här i närheten.


a new1

The grey began to fade,As the colours filled the sky,The chill began to warm,As the sun began to rise. A lost girl found direction, As the eastern orb rose high, The dark sky turned to blue, Like the colour of his eyes. Dark turned to light, Grey turned to blue, Lost became found, That's when I met you.


tannenbaum

den blev ful som stryk men jag har iofs inte sett någon stekig julgran!

hieuuehhueheöu

Jag har blivit jättekonstig. Eller iallafall när det gäller att skratta på textmedelanden så som sms eller chatt. Jag kan tydligen inte skriva "haha" utan det blir typ heiuehuehue. Försök skratta så om ni kan?! Allt började med att jag och Sara spårade på chatten för ett tag sen, och nu kan jag inte tänka klart. Hmm, i-landsproblem pretty much? Nu ska jag klä graunehn. Och ja, jag är trött och har tråkigt, därav alla randoma saker.

eh en gammal bild pga. inlägg utan bilder är tråååååååkiga!

4 advent*

Tjenare, tänkte bara berätta lite om dagen och påminna Tove om att det är den fjärde advent idag. Antagligen är hon lika trött som jag, som precis lackade på blogg.se som inte lät mig logga in på mitt Schoolsoft användarnamn och lösenord. Denna söndag har jag spenderat i den stora staden Stockholm jagandes efter julklappar tillsammans med Ida! Efter det blev det fika på bästa fiket runt plattan, Hurry curry. Ich liebe varm choklad med marshmellows. Men julklappsshoppingen blev ganska fail på min del, kom hem med en tröja till mig och en av tre av de julklappar jag behöver köpa.
hej, jag heter Sally och jag saknar Spanien med bästa Jon.

3 advent

tänkte berätta lite om gårdagen. under dagen var jag med min kompis erik och vi gick runt lite i täby centrum för att kolla julklappar och ta en fika. det var myyyyys. sen på kvällen drog jag hem till Marcus där Melker också skulle vara. Vi kollade lite på film och hade det skitbra. Idag ska jag inte göra något speciellt. Ská bara ta det lugnt. Kramar


haha jag vet inte

Har ingen som helst aning om varför jag gjorde det här men KOLLA SÅ SNYGGA SAKER

lucia

Igår var det det stora luciatåget i Tibble kyrka med musikklasserna i nian. Det gick jätte bra och det var nog jätte fint!









lördag

Denna dag började när väckaklockan ringde 07.30... UNDERBART! Jag har nämligen varit på volleyboll cup idag, och det gick bra! Vi vann tre av fem matcher och jag är supernöjd! Men nu är jag dock helt död, så det får bli hemma mys ikväll!

min systers gosiga mössa är bäääääst

V.R

Efter en riktigt bra kväll ska jag gå och lägga mig och läsa lite. Efter denna veckan är jag helt död. Hoppas ni sover gott så skriver jag imorgon igen :) Kramar


luciatåg 5

Jag vill börja med att säga att jag är extremt lycklig, och mycket pågrund av er. Många av er har gjort mig till den jag är idag. En stark och vågande tjej och det tackar jag er så mycket för. Och för det andra så vill jag bara säga att jag älskar er. 

När jag kom till bergtorp för första gången kände jag två  stycken, vilket inte var så mycket. Ni andra hade gått i samma skola(många av er) och kände då varandra en aning bättre. Men bara efter några veckor skrattade vi med varandra och kunde berätta allt för varandra, och det kändes då som att vi hade känt varandra i evigheter.
Alla saker vi har hittat på med varandra får mig att tänka om. Jag som hela tiden ville byta klass och byta skola för att känna mig lite stor och allt det dära. Nu undrar jag istället hur det skulle vara att lämna er. Allt stöd till varandra, alla fullkomligt underbara och avskyvärda skratt. Hur kommer jag att klara mig utan er? Ni är som en ända stor familj.

Som sagt , Jag älskar er klass 9e1. Föralltid.












FINAL

Det är just nu, på kanal 6, paradise hotel final. Eller ska man säga tönt hotel? Vad tycker ni, var inte paradise hotel såååå mycket bättre förra säsongen? Med Cimon, Jackie och alla sköningar? Det tycker jag i alla fall och antar att några håller med mig.

eller

 

 


vinterdag

Idag slutade vi klockan 11.35 efter att ha gjort det sista provet i år. Fyfan vad härligt! Efter det blev det subway och täby centrum med Isabel, Felicia och Amanda. Myyysigt. Sen drog jag hem och blev förvånad att det faktiskt är riktigt fint här där jag bor! Efter det fikade jag och då åt jag lussebulle och glögg, inte helt fel. Men jag upptäckte att min katt blev helt konstig när han kände lukten av glöggen?! Han verkligen försökte smaka och han kämpade som en ...eeeh... för att komma upp på bordet men jag lyckades styra bort honom! HA!


muums!

Nu är kattjäkeln här igen så nu ska jag gosa lite med honom och sen sova! Godnatt !

ellerjagvetinteeu


en perfekt dag

ja, en perfekt dag helt enkelt.

för att:

- slutade skolan ung 11.30 idag
- hade sköna lektioner idag
- hade sista provet för terminen idag så kan bara ta det lugnt  nu fram till skolan börjar igen om ca 3 veckor
- fick tillbaka ett so-prov som jag var säker på att jag skulle gå ett ig på men fick ett VG
- åkte med farmor efter skolan till globen och åkte i en gondol längst med globens utsida. Så vacker utsikt.

Har precis gjort en önskelista. Önskar mig inte så mycket, utan önskar mig lite mer dyra saker:


i lördags






mysig och rolig lördagskväll!

crazy day







Härlig dag. Puss.


eh

bilder från helgen och ett riktigt inlägg kommer snaaart!
ni ska vara ärade över att ha en sån snygg kompis som jag. eller har jag fel?


luciatåg 1

Vaknade 10 idag vilket jag aldrig brukr göra. Idag äre nämligen dags för årets första luciatåg. herre min gud vad taggad jag är!

ikväll blir det fotbollsträning. taggad till tusen. hoppas ni får en lika bra dag som jag .


det här med rubriker...

Snart ska jag in till stan med mamma och kolla på min kusins konsert! Ascoolt ju! Efter det åker jag till Felicia där det blir pepparkakebak, jacuzzi bad och massa snack. Vi sover över där, för att sen på söndag göra oss i ordning tillsammans och åka till Skåvsjöholm och gå luciatåg! Lucian på det tåget är Felicia och hon kommer att bli en otroligt fin lucia. NU ska jag äta! ciaooo

bild från lucia förra året du vi gick lucia tåg på Sheraton!

!

Kom precis hem från Åkersberga centrum. Dom hade öppet till 10 idag. Det var riktigt mysigt och jag och mammi gick runt och kollade lite. Hittade en tröja som jag köpte. Borde egentligen inte köpa någonting innan julafton, men jag kunde inte låta bli *fniss*.


Pris: 450 :-

Nu ska jag kolla på tv med hela underbara familjen. Efter en stressig vecka med massa plugg och prov, är det dags för lite lugn och ro. Mys!


trött


koncentration

Plugg är kul. Islam är kul. SO är kul. Skola är kul. eller?
Just nu sitter jag och försöker plugga, men det går inte så bra! Jag är ju så hiiiimla populär så folk bara smsar och skriver på chatten. Det är liksom några personer som jag inte brukar chatta med mig som jag gör det nu, och några som jag brukar chatta med då. NU när jag är i stort behov av att koncentrera mig. Nu ska ni få höra: Jag hade t.ex. äntligen lyckats stänga av datorn då jag loggade in på facebook från min iphone. När jag väl var inne där skrev Isak nånting på chatten och jag såg inte vad det var eftersom chatten alltid laggar från iphonen, och då var jag tvungen att sätta på datorn igen... gr-ymt.


fin va??


Igårkväll












vill ha, vill ha, vill ha



Vill verkligen ha en tatuering om några år. det är så fint, eget och betydelsefullt. Antingen vill jag ha uppe vid nacken, precis vid fotknölen eller vid handleden. Ett stort plus.

min fina simba



buzzzz

Nyss var Sanna och Anna här och åt lussebullar och snackade lite! Vi spelade även TV-spel, Buzz junior jungle party eller vad det heter. Jag har inte spelat TV-spel sen många år tillbaka så det var roligt och mysigt, men nu har dom gått till en kompis som jag också skulle till, fast jag orkar inte ikväll.



gillar inte blixt... sååå det blev dålig kvalité på bilderna, men aja!

nu är det jul igen

Eller snart är det nog det iallafall! Om 20 dagar om man ska vara exakt. Och jag har inte köpt en enda julklapp än. Jag har verkligen ingen aning om vad man ska köpa! Vet knappt vad jag önskar mig själv, men antagligen presentkort på Zara, jeansleggings från DrDenim och något till kanske.
Man märker klart och tydligt att julen är påväg, affärer och reklamer skyltar om julklappar och special jul-priser osv. Och snart ser man nog den dära elgiganten reklamen som går år efter år med en tomte som landar på ett elgiganten varuhus-tak och så slänger en massa tomtenissar upp säckar. Vet ni vilken jag pratar om?

Idag har jag varit på julmarknad och sitter nu i soffan med täcke och raggsockor (säger/skriver man raggsockar kanske?) och försöker värma mig. Senare idag blir det nog lussebullebak och en trevlig lugn kväll. Gud-vad-skönt.
Här är lite bilder från kameran från de senaste dagarna.




bild 2 är taget genom mitt fönster, därav den konstiga kvaliteten. bild 3 är genom det smutsiga glaset till ... vad säger man? spis? aja... där brasan är hehe.

Förresten så var det jätte trevligt igår på festen. Träffade mycket folk som jag lärde känna lite bättre, så det var kul!

Socker.



Känner mig vacker. Faktiskt första gången på länge. ikväll blir det gala. vi ska skratta, äta gott och prata om massa roliga saker under 2010. Hela fotbollslaget ska vara med.


Sjuk

ja, som sagt så är jag sjuk. Har feber och ont i halsen. Men har haft en ganska mysig dag ändå. jag har hittat en skiva med massa gamla låtar som jag lyssnade på när jag var mindre så har spelat det på högsta volymen eftersom jag är ensam hemma. Ikväll skulle jag haft myskväll med melker och marcus men går inte tyvärr ./ det får bli någon annan dag. och sen har jag fotat en hel del också.


freejjdaggh

Idag är det fredag och fredagar är alltid najs! Ikväll ska jag på fest hos en kompis och vi ska röööjjaaaa!! haha närå, men kul ska det bli!

haha! puss

CHOKLADKALENDER!


december

nu, är det kallt på riktigt! Typ för kallt... Och Sl klarar ju inte direkt av snö så det är ju helt underbart att vänta en kvart extra på att bussen ska komma, och då har man typ missat anslutningsbussen så man måste gå = U.N.D.E.R.B.A.R.T! Men nu är det ju najsigare då huset är varmt av att pappa har tänt en brasa och ugnen har varit på. Jag har faktiskt bakat daim kladdkaka! Den blev nog inte lika lyckad denna gång som innan, men helt okej tror jag. Ska smaka den snart! Igår hittade jag ett kamerastativ som jag lekte lite med... hehe


bilden blir lite sneklippt pga. att jag måste lägga in den som 800 bred!

hehe som sagt.

nu funkar det






weeyyy nu funkar det alltså att ladda upp bilder! Idag var vi på riksdagen med klassen. Dock glömde jag att jag hade kameran med mig när vi var där så jag tog bara bilder på vägen hem! syndsynd. Uppdaterar mer imorgon! godnatt