Trött men glad som satan

Hej alla, jag kom hem från visningen för ett litet tag sen och har ätit och lite så för jag var så jäkla hungrig! Det var i alla fall visning för Ida Sjöstedt och det gick jättebra! Galet stressigt bara att byta kläder mellan! Jag fick typ en hjärtattack seriöst... Efter visningen gick alla modellerna och typ "minglade runt" innan vi åkte hem. Jättesköna tjejer förresten allihopa! Jag såg massa typ kändisar och så så det var lite coolt, men ballaste var att jag såg Jimmy Choo!!! Och tog i hand och var med på massor av bilder med honom, Ida och de andra! Hihi tycker i alla fall jag var ascoolt...! Ni får en lite halvtaskig bild på sminket för ljuset är sämst och jag orkar inte helt enkelt. Ha det bra!

Okej bilden var verkligen jättedålig, men det blir inte bättre just nu!

I'm so happy, do you know why?


Ni har väl lyssnat på Salem Al Fakirs låt I'm so happy? KLICK

Fast cars, shooting stars

Kom precis hem från brorsan, där jag har lekt, pysslat, sjungit och kollat på film med mina underbara brorsbarn!
nu vet jag inte vad jag ska skriva mer....... eh.

lagom random bild som togs för ett bra tag sen.

Från JFR

Idag fick jag äntligen hem mitt paket från JFR. Beställde därifrån för två veckor och två dagar sen, dålig service? Det tar väl max en vecka...? Nåväl nu har jag sakerna, det blev tre olika örhängen: Ett kors, en earcuff och en
med fjädrar!





Nu ska jag fortsätta att kolla på Stockholm - Båstad!

Jag behöver hjälp!

Idag efter skolan fikade jag med Sara, det blev plättar på Hurry Curry! Väldigt mysigt. Efter det kollade vi runt i affärer och det slutade med att jag köpte med mig en snygg topp, och jag sneglade även på solglasögon. Det lutar åt ray ban clubmasters men jag är inte säker ;)
Nåväl, till saken; jag behöver hjälp. Är det snyggast med vit eller svart bandeau/bh under?


ni kan ju typ tänka bort att jag fortfarande ser sliten ut.

Mobilblogg

Hej! Nu sitter jag på tåget på väg hem, jag har varit på fitting för visningen imorgon. Jag trodde att jag skulle kanske hinna till träningen klockan 16 men det gick ju inget vidare... Blev färdig halv fem och då var jag på medborgarplatsen typ... Så ingen träning tyvärr. Men vi hörs när jag kommer hem igen! Ha det bra!

Fula badmänniskor

Idag tog vi även plojfoto i skolan och vårat tema var typ "Fula badmänniskor". Jag tog inte så jättemånga bilder, men ni ska få se några! Det ska bli kul att se när fotot kommer!



Sexiga ungar!

New Madison

Hej! Idag efter skolan hängde jag med Julia hem för att plugga. Det blev dock inte så jäkla mycket/inget plugg men massa skratt och snack. Funkar för mig liksom! På väg hem från skolan fick jag även ett samtal från Stockholmsgruppen där de bad mig att åka på en casting för en fransk modellagentur i Paris som heter New Madison. Och det var redan ikväll, så jag och Julia hoppade på tåget och tog en fin promenad genom Humlegården eftersom tunnelbanan var inställd och vi bara skulle till Stureplan. Väl där snackade de bara fransk-engelska men det gick helt okej ändå hoppas jag! Julia och jag tog i alla fall massa bilder med telefonerna, här har ni några!


Kärlek till dig.


Trött

Åh är helt död... Dock är jag glad för SO provet som jag skulle ha på torsdag är flyttad till nästa vecka så nu kan jag softa hela veckan, behövligt!

bild på mig från Luxemburg

min syster ♥

Min syster kom i helgen hem från London där hon och hennes klass hade åkt för ett arbete de skulle göra. När jag kom hem idag stod detta på min säng!





Marc by Marc Jacobs med texten veritas inlustrat som betyder truth enlightens, sanningen upplyser.
Låga, vita converse. Body splash från victorias secret, underbar! Och de nya favorittofflorna/sockorna! Så gosiga! Som tack har jag nu bakat cheesecake! Mummmmssss

hemma!

Nu är jag hemma från en av de bästa resorna jag har någonsin gjort! Det är så många känslor just nu; glädje, saknad, lättnad osv.. Men mest glädje! Shit vad bra jag och Ida hade det! Det kommer inom några dagar (/när jag orkar) komma ett inlägg med bilder från resan.

sötnosen och jag!

Vet inte vart vi ska men vi ska komma dit

Hejheeeej! Jag sitter här med Felicia! Vi kom nyss hem från Täby Centrum där vi var och fikade och skulle typ köpa grejer till plojfotot imorgon! Vi hittade dock inget till imorgon, men jag hittade som vanligt ett plagg som jag inte kan använda förrän om typ 2 mån... Visar dom sen! Nu ska vi chilla lite med bra musik och sånt! Ha det bra!



Måste bara slänga in att dessa bilder togs efter fem! Och även nu ser det ut som att klockan är två typ! Gillart!


Everybody needs inspiriation

Sitter och lyssnar på galet bra musik. Sörjer att det inte är Solsidan längre. Letar efter något att ha på plojfotot. Fula badmänniskor är temat, så jag har en perfekt inspirationsbild. Tror jag ska se ut såhär på fotot faktiskt.


Haha söta Tove när hon var liten! Bild från igår.


Luxemburg i detalj!

För de som pallar att läsa! Dag 1: När vi kommit fram till Luxemburg gick vi runt på stan och åt glass och fotade.  Det var uuuuunderbart väder, 21 grader och blå himmel. Riktiga summerfeelings. Innan middagen gjorde vi iordning oss sen gick vi in till en liten bar där vi tog en drink. Sedan bar det av mot pizza hut med en kompis härifrån. Resten av kvällen drog vi runt på olika nattklubbar och träffade sköna människor!  Dag 2 : Vi åkte med mamma till hennes kompis och gick en härlig promenad i skogen. Sedan åkte vi och åt på subway och sen kollade vi på bio! Vi såg black swan, asbra! Sen åkte vi hem, gjorde iordning och sen åt vi på restaurang. Efter det åkte vi till Mikael där vi träffade roliga människor! Jag vann över Mikael på beerpong! Stolt! Efter det drog vi in till stan och hade en till oförglömlig kväll.  Dag 3 : Vi började med att checka ut från vandrarhemmet för att bo på flyghotell en natt. Tog en lång brunch med Marthe och hennes mamma. Sedan blev det lite fika på det inne i stan, lugn och behövlig dag hehe. Efter fikat tog vi en ganska lång promenad i Grund! Hur fint som helst. Nu sitter vi vid vandrarhemmet (gratis wifi) och väntar på att åka till Belgien. Hoppas ni har det bra! Kommer ju hem imorgon till lunch ;)

Take those dreams and make them all come true

Jag har ägnat mestadelen av den här dagen med att spela gitarr och sjunga med min syster. Dock är jag rätt förkyld så det låter lite sådär... Men kvällen kommer antagligen att spenderas framför geografiboken om jag pallar... Eller så blir det tv istället!


Det är en speciell dag idag

Åh, jag panikade sönder nyss. Min iphone laggade och så var jag tvungen att återställa den. Men sen hade jag tydligen en säkerhetskopia eller nåt så allt var kvar. Men typ hjärtattack på mig först! Men idag är en väldigt speciell dag för det är sommartid!!! Tagga sommar! Helt galet najs att det är så nära nu!

Jag förra året i början på sommaren. Haha lite tidigt för den här bilden kanske menmen!

BONNE NUIT

Hejsan, kom nyss hem. Först åkte jag som sagt till en fest typ, men så blev det lite knas allt så jag drog hem till söta Tove och chillade med henne och Oscar istället. Jättemysigt! Vi kollade på asroliga filmer från när dom var små, haha underbara! Men nu ska jag sova snart så jag drog till med lite franska på det som jag lärde mig från mitt täcke där det står "BONNE NUIT", haha. Sov gott allihopa!


Finfint!

Rika leker fattiga, men bor i sköna hem

Asso jag är helt besatt av Daniel Adams-Ray nuförtiden! Men ni får helt enkelt stå ut med att alla rubriker är från hans låtar, haha. Nåväl, ikväll ska jag på feeeeeest med lite kompisar, haha nej men ah typ, haha. Det ska bli kulkul hoppas jag! Vi hörs, ha det bra!

Skitsuddig, och fint med badrumsväggen... Men men, här är jag just nu iaf!

Allting börjar om, jag kan börja om

Sitter här och gillar solen, även om det kanske inte är jättevarmt är det ju i alla fall vår känner jag! Idag har jag bara chillat galet hemma och ska kanske ut och bada jacuzzi senare. Ha det bäst!

Bilden är lånad av snygga Julia,och är från i torsdags!


Intressant

Intressant är att jag och ida har varit vakna i 22 timmar! Still going stronng!!

Hälsningar från luxemburg! Hihi

Nu sitter jag och Ida i korridoren av vandrarhemmet, för internetet räcker inte in till rummet... Men det gör inget! Utomhus är det 21 grader, det är grönt på marken och blommorna blommar! Hur härligt som helst! Senare ikväll ska vi möta upp Marthe och äta middag, och sen blir det utgång! Woop Woop! Hoppas det är bra med er :) puss

Ursäkta min franska

Hej allihopa! Sorry för att jag inte har bloggat på ett tag. Som Sally skrev igår så var vi på Daniel Adams-Ray konsert igår, och den var grym!!! Vi var galet taggade så vi skrek med i låtarna och dansade järnet. Idag är planerna att åka in till stan och sedan ska jag på casting. Ha det bra!

Snygga som sataaan!

MOT LUXEMBURG!

(tidsinställt) Nu sitter vi i bilen på väg mot skavsta! TAGGGGGGG! Vi har grymt roliga planer, och redan har vi bestämt oss för att ta miljarder bilder, låter bra va? Nåväl, jag kommer med 90 % chans inte ha internet så förvänta er ingen uppdatering från min sida hihi.

bilder från weheartit hihihi


Daniel Adams-ray

one word... SÅJÄVLABRA!




Nu ska Ida och jag sova, det är ju trots allt bara fyra timmar tills vi ska gå upp igen och åka till luxemburg! wiiiee!

Just realized

Jag kommer nog inte kunna blogga någe mer förrens på måndag! :O OMGOMGOMG! Nejrå, ska iallafall göra ett tidsinställt inlägg hihihihi!


så snygga att man dör! HARE SÅ BRA ÄLSKLINGAR! pusspuss

ångrar du dig nu?


haha jag tycker detta är kul....

white and striped

idag har jag vart på dansprov i tibble vilket gick åt skogen!! gud, jag har verkligen gjort bort mig,haha.. aja, hoppas att teaterprovet går bättre som jag ska ha nästa vecka.
när jag kom hem så la jag mig i min säng och kollade på lite film. först "fjorton suger" och sen "älska mig". jag brukar inte vara en sån som gråter till filmer, men oj vad sorglig älska mig var. Den handlar om en tjej i ung. min ålder som blir mobbad i skolan, och en av dom populära killarna börjar gilla henne och så händer det massa grejer osv.
den senaste timmen har jag försökt att leta rätt på lite kläder tills imorgon. Vi ska nämligen ha en engelska dag där  vi klär oss engelsk och pratar engelska. detta ska jag ha på mig:


sallys hemliga intresse............

Sally och ida häääääääääär! Just nu håller Sally på att packa inför luxemburg på fredag. Ska bli så stört roligt och vi har redan lite planer. Och jag kan säga att vi kommer ta tuuuuseeentaaalllssss bilder hihihi.

SALLY STRIPPAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taggade cheyerrr...grrr

Wayne's coffee

Hej, mobilblogg från wayne's coffee, där jag sitter mobbad och väntar på att åka till en plåtning. Jag vill se ut som att jag har nåt viktigt att göra liksom... Vi hörs senare!

love out of lust


Asså jag har ångest. Har prov imorgon, men vill/kan inte plugga... yay!

cookies with a smile

Nu har jag ont i hela kroppen. Eller snarare mest i armarna. Varken träninsverk eller pga. att jag har slagit mig. Enbart på grund att jag är så jäääääkla taggad till den bästa helgen på länge! ooooh.
sitter just nu och skypar!



far away from my memories of the people who care if I live or die.

Okej, denna dag har varit blandad med känslor eller vad man ska säga.
Saker som vart bra:
- jag har fått sova lite efter skolan vilket inte händer ofta
- Jag har skrattat väldigt mycket vilket jag älskar!
- Det har var någon plusgrad varmare.

saker som vart dåliga:
- jag är FÖR nervös inför mitt intagningsprov för musik, imorgon.
- ska åka till ungdomsmottagningen..
- det har vart mulet ute
- har tränat med ond mage.

Aja, klaga ska man väl ändå inte göra. Imorgon ska jag på intagningsprov som sagt och håller tummarna för mig själv!

Tumblr_li2l3cc1uu1qcicdao1_500_large


The beating of a million drums

Är det bara jag som är helt förälskad i Adidas is all in reklamen? Åh låten är underbar, men låter konstigt ibland haha (och ännu konstigare om man inte ser videon)! Men här är den

tulpaner* och längtan

Idag var en såndär, ful dag. Jag försov mig så nån värst styling blev det inte... Men jag deppar inte för det! Inom några dagar är det världens bästa helg! iih! Och förhoppningsvis kommer mitt paket från JFR snart, som jag beställde för en vecka sedan. LÄNGTAR! Vi hade gäster här i lördags, och de hade med sig tulipaner. SÅ himla fina! ååh och sen har vi choklad hemma från vaholms choklad! Underbart!!!




Jag är kär bilden av dig, inte i dig

Åh jag och Felicia var så misslyckade idag! Vi stod på perrongen och väntade på tåget och var rätt inne i en konversation och helt plötsligt såg vi dörrarna till tåget stängas och tåget börja rulla... Hur lyckas man? Jaja, så vi fick vänta på nästa tåg och åkte till Täby Centrum och fikade och provade jeans, mys.


Marble

Hej kompisar! Jag kände inte för att berätta om plåtningen igår, men jag gör det nu istället! Det var för en jätteduktig designer på Beckmans Designhögskola - Emma Hanseklint, som gjorde asballa kläder. Konceptet var levande marmorstatyer kan man säga. Så därför fick jag på några bilder i slutet spraya nästan hela ansiktet och håret med sån där vit hårspray. Det var ju i sig ascoolt, men inte fullt så kul när jag skulle hem och alla kollade asskumt på mig på bussen och tåget... Jag tog en iphonebild på det, men det syns jättedåligt! Ni får helt enkelt se de färdiga bilderna när de kommer upp! Btw var jag inte gulfläckig!



Would you know my name, if I saw you in heaven?

Det positiva är att hon är med morfar nu, hoppas de har det bra där de är nu. Kärlek till er.


Ska jag falla, så ska det finnas tid att falla fritt

Jag har varit vaken i princip hela natten, men inte haft kul. Jag har suttit på ett sjukhus i Nyköping istället. Ikväll skulle jag ha följt med Sally och Julia någonstans men det blev inte så, så vi taggar förhoppningsvis in till stan och kollar på bio istället! Men nu ska jag typ gå ut med hundarna, vi hörs!

burlesque

Nyss tittade jag på filmen burlesque, hur bra som helst! Se den! :) Ikväll var en riktig downer, sicka kompizar man har (några av dom, ni andra är helt underbara ♥). Fett lack! Åh btw, jag längtar verkligen så hiiimla mycket tills nästa vecka, torsdag kväll! ÅH luxemburg med bästa Ida kommer bli uunderbart (dock skulle a-k följt med. bajsklassresa......). Vi taggar redan!


insert abs here

idag har jag vart på ett roligt pass på gymmet med några tjejer. Känner redan nu att träningsvärken börjar komma. Nu ska jag nog gå ner och tjocka mig lite i soffan bara för att jag tycker att jag är värd det. haha. ha en supermysig kväll.

Tumblr_lhrntho8xd1qbmm79o1_500_large


haha!

vet inte varför jag gjorde det här, eller varför jag strök över efternamnet men det blir nog bäst så hihiiii :))

nice att min och amandas facerape finns där! En ny grej på facebook, fett konstigt...


Some times when you tell a lie a lot of times, you might believe that it's true

haha sån himla ful bild... Att basta var underbart! Dock höll jag på att somna hela tiden så jag slutade basta så jag inte skulle dö typ. Nu kollar jag på family guy och äter kakor! wiiie :)

FATIGUÉ

Åh herregud vad trött jag är! Ikväll ska jag sooofta galet. Det blir nog bastu och kolla på film. Typ det jag behöver! Hoppas ni får en rolig fredagskväll, vi hörs snyggingar!

Bild från karlberg! Härligt, att vara där, vara brun och inte frysa. Dö snö, dö.


Grab some models for wives

Idag har jag som sagt varit hos Dagmar eller House of Dagmar för att visa delar av deras höst och vinter kollektion för redaktionen på Damernas Värld! Jättekul! Och det är inte direkt en downer att få välja ett plagg därifrån också! Vet dock inte vad jag ska välja, men det löser sig nog kan jag tänka mig. Jag jobbade tillsammans med en annan tjej, Jessica, sjukt snygg tjej! Här har ni en bild på henne.


House of Dagmar

Hejhej! Just nu sitter jag och väntar på att bli sminkad, vi har provat alla kläder vi ska ha och dom är skitsnygga! Jaja jag tänkte iaf att medans jag väntar kan jag slänga upp en liten mobilblogg! Inte så mycket mer att säga, ha det bra! Pussar

Just lay down beside me

Jag kom hem från träningen för ett litet tag sen och har ätit och sånt. Jag känner att jag inte har nåt att göra, så jag gör ingenting typ. Jag orkar inte ens kolla på TV, då är det fan illa... Nejmen idag tänkte jag lägga mig redigt tidigt för imorgon ska jag iväg och visa Dagmars höstkollektion för redaktionen på Damernas värld! Fett läskigt! Så jag vill inte komma dit med påsar under ögon och så vidare... Hoppas ni får en något roligare kväll än jag!

Jag orkade inte ta nån bild, så jag tog en småkonstig från för några dagar sen... Haha tråkig jagvet, ber om ursäkt!

torsdag



Det gick inte att Sanna kom, så nu ska jag kolla på Easy A. Hoppas den är bra! pok

våra brister gör oss till människor

Jag blev glad idag när jag kom hem, frusen och trött, till ett varmt hus där mamma hade bakat kakor! Chocolate chip cookies...! Underbart. Föresten så är det bara en vecka till jag är och har det helt galet bra med vänner på Daniel Adams-rays konsert! woopwoop.

Snart kommer Sanna hit och då ska vi ha det mysigt. Lycko-osten har studiedag imorgon.


Taking on the world tonight

Hej! Jag ska snart gå och sova! Hela kvällen, och då menar jag verkligen hela  kvällen har spenderats framför datan och framförallt ansiktsboken... Nåväl, nu är det sängen som gäller! Godnatt!


I brist på bilder får ni en på mina balla Svenska Kyrkans Unga strumpor som jag vann på ett ledarläger! Och ja det är ludd på dom. 


ajaj

SÅ, då har man fixat virus till sin käraste dator. Duktigt. Bajs...

Vår känslor det är i luften alltså! SMÄLT BORT SNÖN NU TACK!


hur fint?


Ja, det är ju svårt att avgöra om nu denna bild är söt eller inte. Själv vet jag inte, men galna ser vi iallafall ut. (Rebecca och jag)

Idag har jag skrivit nationella i fysik vilket inte gick så värst bra. när jag kom hem så la jag mig ner i sängen och sov i drygt två timmar. Underbart att äntligen få vila lite efter att ha pluggat som en galning. Snart blir det bad och sen gå och lägga mig och läsaaaa.

If you do not want to see me again I would understand

Idag var det nationella i fysik och det visste jag redan innan hur det skulle gå... Men förhoppningsvis sänks man inte för det! Men nog om det! Ikväll ska jag bara chilla galet typ, inga läxor som jag vet och inga jag tänker ta reda på för jag är så jäkla trött! Ha en fin kväll!

You look beautiful all of the time

Hej, jag kom precis hem från skolan med Felicia som snart ska dra, samtidigt som jag går till träningen. Puss hej!

Galet snygg tjej!


tss, Isabel...


Aa.. fast nä. Mi amigo är titeln av en skitbra låt som jag lyssnade på då, och bandet som gör låten är inget mindre än kings of leon... såååå Isabel, FAIL! Här är låten!


All the things that you'd do

Kom ganska nyss hem från stan, där jag var på fitting för att prova kläder inför plåtningen på söndag! Det gick jättebra och designern var sjukt duktig! Nu tänker jag skita i att plugga till fysiknationella och istället hjälpa syrran att välja kläder till en kryssning hon ska på imorgon(?!) Jag slänger upp en bild på mig just nu! Och juste btw, DESPERATE HOUSEWIVES!!!


mi amigo

Idag stack ju jag och Isabel till täby centrum efter skolan. Vi åt på subway och köpte en ögonbrynspenna och en ursnygg tisha.

söt

haha posearN! hmm vet inte vad jag tycker att det ser ut som i bilden, men i verkligheten är det snyggt.

så ser trycket ut!

Nu blir det plugg inför nationella i fysik imorgon. Åh dör bara av tanken... 2 timmar + 30x2 minuter är ju inte så farligt.... eller? När jag har pluggat klart blir det ju iallafall Desperate Housewives som jag har längtat efter.

I skolan

Heejhej! Isabel och Sally här! Vi sitter i skolan på elevtiden och gör typ ingenting. Men så snart skolan slutar tänkte vi dra till Täby Centrum och kolla runt lite och fika, gos!


Take the words on your way

Hej alla! Jag har precis kollat på Top Model och 16 and pregnant som var inspelade eftersom de gick medan jag var på träning. Nu ska jag sova, är så jäääkla trött! Imorgon ska jag troligtvis iväg på en fitting för en plåtning som jag troligtvis kommer ha i helgen. Inget är dock säkert, men det skulle vara kul! I brist på bilder slänger jag upp en gammal, buenas noches!

Från en plåtning för några veckor sen! Jag vet inte om jag har visat den tidigare men nu blev det den i alla fall!

regular monday - sort of

Idag så har jag varit extreeemt trött, kanske pga att jag sov cirkus 5 timmar inatt... Men vem vet! När jag kom hem från skolan beställde jag från JFR! Det blev en earcuff och örhängen, som jag visar sen när jag har fått! Efter det åkte jag på träning och dog lite, fy fan vad lat jag är! Har ingen bild nu, haha så en bild från i helgen blir det! PUSS

På mig hade jag världens snyggaste klänning som jag lånat av bästa Julia!


a walk to remember

jag sitter och lyssnar på massa gamla konfalåtar. jag bara saknar sommaren så galet mycket att jag just nu inte vet vart jag ska ta vägen. nej men oj vad jag älskade det där lägret. Alla tårar, skratt och kramar på en och samma gång.


Suddenly the air smells much greener now

Var precis ute och tog lite egobilder, haha, men vad gör man när ingen är hemma? Nåväl, idag gjorde jag min svenska muntliga redovisning, asskönt att ha den gjord! Inte för att vara jobbig men jag var verkligen nervös för den.


Det går verkligen inte att ta en fin bild på mig och mina hundar.

Spring in Nashville

Åh jag dör! Det är liksom vår överallt just nu! Och jag spårade lite med bilder på vägen hem från skolan, men jag är så glad över solen och värmen! Här har ni några av bilderna jag tog, redigerade med Instagram för Iphone, favoritinställningen "Nashville".




Låga, gråa converse åkte på idag, och när jag kom hem hittade jag blomaktiga saker i rabatten!

myspys och kramkalas

jag måste bara hålla med sally här! tack för en underbar helg, och grattis erik och melker!



härliga människor är det bästa jag vet!


World of its own

Den här helgen (om man bortser från plugget idag) har varit den bästa på länge. Helt underbar! Tack alla som gjorde den så himla bra!

bild från Melkers fest, tagen från Linnea!

ME ♥ WEEKENDS haha!


Fjortishund


söndagsångest

efter att ha pluggat hela dagen och inte blivit klar är jag arg. WTF VARFÖR?!?!?!?! Men snart kommer älsklings Sanna och kollar på Solsidan med mig! Då blir det bra, POK

snygg är man också LML!!!!!!!!!!

I know you're somewhere out there

Asso! Varför måste alla plugga till nationella i NO? Jag pallar verkligen inte, så det blir lite jobbigt... Jag har precis badat jacuzzi, aschill! Jag ska snart hjälpa till med maten tror jag............................Men det blir nog najs! Ska bara duscha först.
            
           Jag just nu, blöt i håret och tjock badrock


åh söndagar är så underbara!

...eller?
Sitter just nu och försöker minnas allt jag har lärt mig på non inom fysiken sen i sexan. Fucking fyra år. Jag kommer knappt ihåg om vi ens hade fysik i höstas, och om vad det var isåfall...? Och när jag väl har tagit en paus från fysiken skriver jag på svenska redovisningen jag ska ha imorgon. AMEN GUDEH VAD KUL.
Nåväl, igår efter födelsedagslunchen så åkte jag till Ida där jag träffade Amanda och Anna-Karin. Vi åt middag coh sen åkte vi till Elin. Efter det åkte vi till Viktor som hade en fest! Shit vad den var flippad/spårad/spontan! Den planerades ju jättesnabbt då en annan fest ställdes in. Men den var skitrolig, och det var kul att träffa alla igen.



Nä nu pallar jag inte att plugga mer, fyfan. Nu blir det kladdkakebak istället. hare bra!

Let me see what spring is like on Jupiter and Mars


Jag och Felicia förra våren

I wish I could fly away

Hej alla ! Jag har varit uppe sen typ 8 eftersom min pappa fyller år idag och förstörde min sovmorgon... Nä, grattis pappa ! Jag mår dock bajs, ont i halsen, huvudet och allmänt liksom... Och så måste jag skriva svenska muntliga redovisningen som jag ska ha imorgon! Nu har jag i alla fall läst ut boken. Här har ni en bild på mig från i fredagskväll appropå det!

Bild från Sallys kamera

IGÅR VAR DET FREDAG!

Igår var jag som sagt på fest hos melker. Jag, Sally, och Isabel-a åkte dit tillsammans efter att ha stress ätit och badat jacuzzi hos issa. Det var ju mysigt, men otroligt stressigt!
Jag hade det så sjukt kul och vi dansade och hade oss. Vissa kanske hade mer kul än vad andra hade.. för det slutade med att det spårade ut totalt! aja, det var kul så länge det varade iallafall :)


Ain't no need to go outside

Det här köpte jag innan jag träffade Tove och Rebecca för jag ville göra nånting och inte bara sitta på en bänk eller nåt...



Denna fick jag på köpet när jag köpte linnet, tog bild bara för att typ


hej jag har ingen bra kamera

Gårdagen var asnajs, dock slutade lite kaos som Sally skrev. Därav blev det inget ikväll heller... Synd, synd, men jag får väl läsa i svenskaboken om andra världskriget istället ! Tagg. Aja idag åkte jag från Sally till Täby Centrum där jag mötte upp fina Tove och Rebecca, vi skulle köpa presenter till dom vi inte ska till idag typ, men det var kul i alla fall. Här har ni en iphonebild från igårkväll, eftersom jag dels inte har en speciellt bra kamera och dels för att jag är för lat för att släpa med mig skiten. Ha det bra!

Jag och Sally på väg hem igår

löördagg!

Igår var så himla kul! Såklart, kunde slutat bättre för några... ♥ Men det var så himla härligt folk, stämningen på topp och grym musik så kvällen kommer verkligen att minnas! :)


Isabel och Melker som hade festeen!
♥ UPDATE: Det var bara Melkers fest för dom som inte förstod vad jag skrev hihi!

coola kidzen

YMCA!


den toan <3

Erik, Julia och jag!

Nu sticker jag till farbror Eddie på födelsedagskalas! P.S Jag har namnsdag idag hihi!

taggaaaaa

Vet inte när de andra blir klara, så jag uppdaterar nu! Vi ska bara äta, och sen bär det av mot Melkers födelsedags fest! TAGG!!

ska inte ha den rosa hoodien...

Jacuzzi time!

Hejheej ! Isabel, Tove och Sally här! Alla är hemma hos Isabel och ska typ bada jacuzzi nu, och sen tagga till Melker! 

Vi just nuuuu ! 

Angel wings and pistols


Här är några av min favoritörhängen, båda är från --> JFR. Så jäkla snygga och coola smycken dom har där! I alla fall så hade jag de till vänster på mig idag, haha om någon undrade...

Check me out

Målade precis naglarna i en urfin rosa/orange färg. Skitsnyggt.



god morgon

Eftersom vi fick lite extra tid nu på morgonen så tänkte vi titta in och säga hej!


Chilling in the church

Tjenare! Sally och Isabel här! Vi kom nyss hem från kyrkan där vi hade ledarutbildning. Nu ska Sally sova här för hon pallar inte åka hem, hihi. Plus att hon vill vara med den bästa! Hoppas ni har haft en grym kväll!


Asfina webcampics !


in love with the seventies.


så galet fult, men ändå jäkligt ballt!

Nu har jag äntligen skrivit  klart mitt arbete i historia. Så himla härligt! Imorgon blir det matteprov(missade att göra det innan lovet för att jag var sjuk, så gör det nu istället) så nu ska jag plugga lite matte, och sen är jag fri för dagen. Ska nog kolla på tv eller något annat mysigt.


Dagens skönaste bild


Så jäkla söt! Och seriös också... haha nuttig


åre choklad

haha för att få bilder från iphonen till bloggen brukar jag ladda upp dom på facebook, spara dom på datorn och sen radera dom från facebook. Den här gången hann två gilla bilden innan jag raderade den, så nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag är ju inte en sån tjockis att jag lägger ut bilder på choklad?
Oj nu glömde jag vad jag skulle säga. Polkaglass är ju den godaste glassen, och den här polkachokladgodisen är helt underbar! Polka

 


RAINBOW OF LOVE

Äntligen har jag gjort klart so uppsatsen som skulle varit inlämnad idag... oops! Nu har jag nog inget mer plugg den här veckan, och 3 av 4 av veckans nationella prov är avklarade, så resten är chill? Förhoppningsvis. Ikväll - ledarutbildning!


In my dreams I'll always see you soar above the sky

Kom hem från la escuela nyss och ska iväg på träning om typ en halvtimme. Idag var det som sagt nationella, uppsats i spanska. Det gick väl sådär men ärligt talat tror jag inte att läraren sänker mig, hihi. Men det bästa med denna dag var värmen och solen! Eller ah, två plusgrader kanske inte kallas värme direkt men SOL! Jag taggade med låga converse och skinnjacka. Fast sen blev det kallt påväg till skolan så jag virade typ en halsduk runt huvudet, haha, men ändå ingen som såg mig tror jag...

Hej egobild med halsduk runt huvudet!

Always better whem we're together

Färdig! Fyfan vad skönt att ha det bakom sig! Nu blir det tagg till spanska nationella - uppsats - imorgon! Sängen är next på schemat så kanske jag pallar gå upp i tid imorgon, haha... Jag bjuder på en liten webcambild bara på mig just nu. Natti natti!

Glad chey!

If the silence takes you, then I hope it takes me too

Jag har tagit en liten paus från historia-arbetet nu efter typ 2,5 timmars skrivande, men jag är fortfarande inte färdig...FML. Jaja, det är bara att köra liksom! Ska bli redigt skönt att ha det bakom mig! Jag vill fortfarande inte ta några bilder på mig själv idag så jag slänger in en bild från för några veckor sen. Ha en bra kväll!

Haha, leka söt bild

It's just one of those days

Hej alla, idag var en riktig äckeldag för min del. Typ försover mig, springer till skolan och känner mig bara riktigt onajs, trots att jag ändå tog mig tiden att duscha... Sen fortsätter dagen med spanska nationella som första lektion. Efter det var det att åka iväg med skollaget i innebandy och spela final i distriktsmästerskapet som då skulle vara i Tullinge. Och nu är jag precis hemkommen efter nästan 2 h resa hem igen och ska skriva färdigt historia-arbetet, taaaagg! Men när jag kom in såg jag att jag hade fått hem ett paket! Proactiv Solution, räddade faktiskt min dag, haha.


for all those heavy hearted.

Nu blir det lite matte och sen sovning för min del. Idag har jag gått i skolan vilket inte var så speciellt roligt med tanke på att det var första dagen efter lovet och det betyder att det är långt kvar tills nästa lov. när jag kom hem pluggade jag och skrev färdigt ett arbete. Skönt att vara klar med det! Nu ska jag plugga. Sov gott!

här är ett par skor som jag funderar lite på.  Älskar modellen verkligen, och lite sådär somrigt!


Since I've seen you smile

Kom precis hem från innebandyträningen! Jag ska snart gå och köra lite kondition på cross trainern när jag ändå lökar liksom! Men först ska jag visa den galet snygga ringen och nagellacket jag fick av Sally! Tack snygging!

PINK

Idag var ju som alla vet första dagen i skolan efter lovet! Jag var inte så otaggad som jag hade trott för jag fick ju träffa alla igen! Ett litet plus i kanten var att jag fick min bikini från PINK på Victoria's Secret som Felicias moster hade köpt! Sen hade gullungen Sally köpt finfina födelsedagspresenter till mig i Barca, men dom visar jag latero! Jag ska visa bikinin först och samtidigt visa linnet från H&M som jag bara visade mönstret på förut! Jag matchade lite som jag kommer se ut i dom plaggen i sommar ! Haha alltid sommar, men typ det livet går ut på - längta efter sommar!



De två sista är gryniga som satan, ber om ursäkt !


Dislike

Jag vaknade mitt i natten av mig själv, Och var skittrött. Jag kan ju somna om iallafall tänkte jag. 2 sekunder senare ringde väckartklokan. Tagga skola! FML

Årets bästa och viktigaste bok

Jag har verkligen chillat galet idag, men tydligen skulle jag ha pluggat för när jag kollar typ på facebook och ALLA bloggar snackar alla om allt plugg... Aja det blir väl bra, jag hade ändå inte gjort nåt även om jag hade vetat att alla pluggade, hihi. Nej men jag orkar inte tänka på plugg och skit, det var skönt att ta det lugnt och kolla på Solsidan och så. Nu ska jag läsa i svenskaboken iaf så jag känner att jag har gjort något vettigt idag. Vi höres!

Ninas resa.


Victoria's Secret

Snart äger jag den här snygga bikinin!


Sagor för barnen som är som du.

Här är lite av de grejer som jag fick igår:




Min underbara vårjacka som jag äntligen fick. Älskar mina föräldrar!

en söt liten vit blus

ett fint armband jag fick från syskonen.

Nu ska jag snart hoppa till sängs för imorgon börjar det rent ut sagta helvetet. Godnatt!


hallonsmoothie och söndagsstress

Åh. Jag är redan skoltrött och det är fortfarande lov. Känns inte bra. Är det långt till påsklovet? Hoppas inte.
Jag har precis druckit upp en urgod hallonsmoothie och har skrivit lite på so arbetet. Kill me!! Både tråkigt och jobbigt, yippiiiee!


Söndag- 6 mars- 2011

Idag har jag pluggat,pluggat och åter igen pluggat. Alltså skolan tar kål på mig innan jag ens har börjat skolan igen.. Lärarna måste börja planera bättre  och inte sätta allting på en och samma vecka! Aja, thats life.
Ikväll blir det mys framför tvn med solsidan. Ska bli så himla kul! Det är nästan höjdpunkten på veckan.
Nu ska jag nog fortsätta plugga lite. Puss Puss.

Summer lovin'

Hej, nu är jag hemma igen ! Inga bilder på mig idag dock - inte direkt nåt att hänga i granen liksom efter en helg i Falun och bilresa hem - men ni ska få en bild på ett av mina senaste köp från i typ onsdags eller torsdags! Ett linne som ger mig så mycket sommarkänsla att det är galet. Det är av en lite kortare modell från H&M och kostade bara 79.50 spänn ! Nu kom jag på att jag bara tog en bild av mönstret men ni kanske känner igen den? Annars kan jag visa i ett annat inlägg senare ! Pussar!

Helt underbart mönster.


tagga match!

Nu sticker jag iväg för att spela match mot Lidingö. TAGGA!!



Trying to get to you

Förhoppningsvis sista mobilbloggen på ett litet tag! För imorgon kommer jag hem igen från Falun! Jag sitter iaf ensam på ett hotellrum här... Min syrra drog hem tidigare idag så jag får vara själv. Jag sitter och kollar på thaiboxning och MMA på tv, fett bra !! Aja nu ska jag återgå till att vara lonely, ha det bäst! Puss!

huvudvärk

Jag har så himla ont i huvudet, och jag vet inte varför! Huvudvärket leder till att jag stannade hemma ikväll, buhu.

forgot

Jag glömde visa örhängerna jag köpte i barca!


sommar 2011

Åh jag längtar ihjäl mig. Verkligen. Dock är inget bokat coch bestämt till hundra, men planerna hitills är awesome!

bilder från weheartit



vill ha

Feather Extensions, hur coolt är inte det? Första gången jag såg det, var på Sara Montazamis blogg. Jag tror nog att detta kommer bli populärt, men mest i USA just nu för jag tror inte man kan köpa det i andra länder. Ni kan se mer om feather extansions här!! Om jag skulle ha feather extansions skulle jag ha två/tre fjädrar i naturligt bruna färger som hänger på insidan av håret, så att man bara ser det ibland. Fatta snyggt!!

bilden är från Hanna Montazamis blogg


BARCELONA 2011













skitlångt inlägg men aja! I Barcelona var jag ju som sagt med mami. Vi shoppade, fikade, gick på akvarium, åt god mat, gick på marknad, körde runt med segway och en hel del annat. Barcelona in my heart.

BARCELONA SHOPPING

Detta har jag shoppat i barcelona. Jag var och handlade i köpcentrum som La Maquinista och Maremagnum, och sen gick jag och handlade i affärer på shoppingator!

Hoodie och Hotpants från Hollister

T-shirt från Hollister

Skjorta från Pull and Bear, orkade inte stoppa in den så den fick hänga bara sådär!

Klänning från Pull and Bear som ser sjukt mycket snyggare ut i verkligheten!


Klänning från Bershka, vet inte vad som är snyggast! (yess ska stryka den...)

Marinblåa Converse från nån hipphoppaffär som hade skor....! :)

ID smink från Sephora, där är ID smink så hiiiiiiimla mycket billigare än i sverige!

 

 


TAGG

img_5074 (MMS)

TAGG


Snygga flixxx igår!

img_2614 (MMS)

Snygga flixxx igår!


Mobilblogg från Falun!

Hejhej! Jag sitter i Falun och kollar på matcher nu. Senare så är det semifinal för oss eftersom vi vann kvarten igår! Jag hör kanske av mig senare med ett roligare inlägg! Ha det gött och välkommen hem till Sally och Felicia som kom hem igår typ:))) Pussar!

hemma!

tråkigt, men skönt! Landade på Arlanda för ca 4 timmar sen. Barcelona var galet nice men jag hinner inte lägga in så många bilder nu/uppdatera ordentligt för jag ska till Sanna nu! Så vi hörs snart, puss

ful men galet härlig bild. SOL OCH VÅR 

Mobilblogg på väg till Romme

Nu är jag i bilen påväg till Romme! Tagg på att åka skidor typ en dag! Och sen direkt därifrån drar jag till Falun som sagt! Askuul! Ha det bra allihop, vi hörs kanske senare idag. Take care!

Taggad mobilblogg från sängen

Asso jag kan inte sova fast klockan är typ halv två och jag ska upp vid sex imorgon...! Jag får typ panik för att jag måste sova, fast jag är typ för taggad på nåt... Vet dock inte vad haha. Men jag får väl läsa i svenskaboken om andra världskriget så blir jag nog trött, om ni ville veta liksom! Aja godnatt, sov gott! Pussar!

Walk in closet


idag har jag, pappa, brorsan och syrran fixar iordning min och syrrans garderob så att den äntligen (nästan) är färdig. Det ända som saknas är garderoben som finns ovan. Älskar den!
aja, nu ska jag sova lite för är otroligt trött just nu efter allt bygge.. godnatt.


If you want more love, why don't you say so?

Hej allihopa! Idag har jag som sagt fixat lite pass och träffat mammas gamla barndomskompis och hennes dotter. Vi åt lunch och badade jacuzzi och dom åkte för ungefär en timme sen. Jag märkte också att bilderna från söndagens plåtning med Jesse Laitinen var upplagda både på stylistens blogg och på Stockholmsgruppen.se. Det var ju lite kul sådär. Jag kan visa er en/två av bilderna om ni vill se... den tog jag från Madelene Billmans blogg! Imorgon drar jag iväg först till Romme med familjen för lite skidåkning innan jag åker vidare till Falun för SM i innebandy med laget! Men jag ska nog kunna slänga upp lite mobilbloggar! Men tills dess, ha det grymt! Pussar!


Mobilblogg från polisen

Japp, jag sitter inne hos polisen. Jag ska fixa pass och det är fett lång kö... Aja sen när jag är klar här ska jag, mamma och syrran träffa mammas typ barndomskompis och hennes dotter, kulkul. Vi hörs senare när jag har tid att gå in på datan! Ha det bra!

Levis

Det är alltså den vårjackan som jag förhoppningsvis kommer att på(håller tummarna).

       


IKEA

Idag började jag dagen med att fira min underbara kompis Melker som idag fyller 16 år! vi tog en liten fika och gich runt och kollade lite i affärer. Själv hittade jag en urgullig vårjacka som jag kan visa i nästa inlägg.
efter det åkte jag, brorsan, syrran och mamma till ikea för att kolla runt lite efter hyllor m.m. till min och syskonens kläder. Vi hittade massa fina saker, men pågrund av att vi inte mätte hur stor yta som själva hyllorna skulle vara på så kunde vi inte köpa hem dom. Förhoppningsvis åker vi dit imorgon igen.

dagens: kofta- h&m, linne- oaks, jeans- jc, skärp- mammas gamla, armband/ringar- allt möjligt


In my heart forever

Hej allihopa ! Jag sitter och kör Sims på datan så jag slänger in en liten mobilblogg till er! Det var sjukt länge sen jag spelade Sims så jag har askul haha! Vi hörs senare! Ha det gött!

Mobilblogg från Barcelona!

Sitter just nu på starbucks och dricker en café mocha! Utanför går tusentals människor omkring på den stora shoppinggatan la rambla bland statymänniskor och glasskioskar. Igår shoppade jag en hel del, och har redan köpt saker för ungefär 2000 kronor.... Hehe.. But i like it! I eftermiddag ska kanske jag och mamma till la sagra familia(?), som tydligen är en av världens största kyrkor! Ha det bra tills vi hörs igen! Pussar

Everywhere I am there you'll be

Åh sjukt taggad jag är just nu! Sitter och skriver på mitt historiaarbete om Pearl Harbor... Jagvet, på sportlovet. Men det måste göras nu för på fredag drar jag med innebandylaget upp till Falun för att spela SM! Det är jag faktiskt astaggad för! Ha det bra!

hahah men bra kvalité! Men det är webcambild så den får duga nu! Här är i alla fall jag just nu!


Love turns the whole thing around


Spring nails

De här köpte jag på H&M för några dagar sen för bara 39.50 kr. Gulliga och snygga färger som verkligen ger en känsla av vår till en hel outfit! Jag gillar alla färgerna men tror att favoriterna är det längst ut till höger och det längst ut till vänster! Dock blev färgerna lite konstiga på bilden, men de är nude, ljust rosalila, mörkare lila och korall.

Come on, Jesus

Idag har jag hittills varit i Täby Centrum med min kära mamma och storasyster för att förnya våra pass. Dock fick jag bara med mig en lapp som skulle skrivas på av vårdnadshavaren eftersom jag är under 18... Aja lite shopping fick jag med mig hem iallafall! Ett linne - 249kr, en shortsdress - 149kr - och en virkad väst - 299kr - från Bik Bok och en väska från Gina Tricot för 299kr. Jag ska bjuda på en liten outfitbild också! 
 
Linnet + ett par gamla shorts från Bik Bok

Shortsdress, väst och väska kööpta idag! Halsbandet köpte jag tidigare från JFR.

Svart tröja - Bik Bok, svarta jeansleggings - DrDenim, skärp - gammalt, halsband - JFR
 

RSS 2.0