min älskling

simba mår verkligen inte bra, och han är så väldigt väldigt gammal så kan det vara svårt för honom att bli bättre. Älskade lillebror...
jag skippar uppdateringen framöver.
älskade simba...
han betyder allt.

midsommar

Ikväll har inget hänt, för de flesta kompisar är antingen på konfirmantionsläger eller så är de med släkten.  idag tänkte jag ha på mig min blommiga klänning från bikbok, det hade ja också tills typ 17 då jag böt till min systers skitsnygga klänning fån mango som jag tyvär inte har någon bild på. Men jag tog bilder med Bikbok klänningen som ni nu får se :


bild 1: ...
bild 2: jag vet att mina armar ser mongo ut.. men ändå :)
bild 3: min lilla älsklings sjukling som har blivit biten av ett motherfucking djur. En räv typ. vill slå den saken för man ser hur illa simba mår. Men vi har varit hos veterinären och fått penicillin. Så jag hoppas hoppas att han blir bra snart.

/sally

Norrtälje

Hej allihopa! Snart ska jag åka till mitt landställe som ligger på lögla, ett litet gulligt ställe som ligger än bit ifrån Norrtälje. Vi ska fira midsommar där och jag har bara längtat ihjäl mig! På lördags morgonen åker vi äntligen iväg till italien meed laget och jag är typ hyper just nu, haha. Men jag kommer tyvärr inte kunna skriva någonting eftersom att vi ska spela cup och jag inte kommer ha tillgång till något internet. Vi hörs nästa söndag. Kramar


Saknar er, Tjejer!

/Tove


idag bär det hemåt

ja, rubriken säger nog det mesta... usch jag vill verkligen inte till sverige, jag vill typ göra så att alla mina sverigeboende kompisar och min älskade katt följde med mig till lux så att vi kunde bo här tillbammans. Jag kommer sakna alla enormt mycket och det kommer nog dröja ett tag innan jag kommer tillbaka. Men en bra sak är att jag ska till spanien men jon i augusti. Det kommer bli feeeeeeeeeeett najs. smell you later

haha

nu när jag kollar närmare ser jag att det står: secret garden VIP pass !
fett cooolt

spårat

idag/igår har jag varit ute med några riktigt bra vänner. Så jäkla kul har det varit ! Men nu lägger jag bara in bilder, vi hörs imorgon :)

haha på handen står det secret garden :):)

Sleepy time

Hejsan svejsan! Har vart ganska upptagen hela dan idag så jag har inte kunnat uppdatera.. Men ska ta och berätta lite vad jag gjort. Jag vaknade vid halv 12 någonting och åkte sedan och badade vid rösjön med min underbara vän Louise. Vi hade det sååå otroligt mysigt! Sen efter det så åkte jag hem och bara slappade ett tag. Sen efter det så åkte jag och badade igen med brorsan på norskogsbadet ( utomhusbad, pool) Innan jag var tvungen att gå ut och sälja alla mina sportlotter med syrran. Vi fick några sålda med det gick inte så värst bra. Sen så blev vi sugna på att röra på oss, så vi sprang ca 2,5 km på ett spår precis vid oss. Såååå fräsch man känner sig. Nu ska jag kolla lite på tv och ta något gott att äta.


Bild från skolavslutningen.
kram

/ Tove


nu orkar jag

Idag var jag och några kompisar i parken i stan. Det var riktigt kul och vi satt där från 15.00 till 18.00 och pratade och rökte vattenpipa. Riktigt trevligt. Här kommer bilder.

bild 1: Mikael och Marie

bild 2: Ainhoa och Milla

bild 3: Patrick, Angie och Mikael

bild 4: Stan


I'm happy..

För imorgon ska jag nämligen vara med snyggisen Lollo ! Vet inte riktigt vad  vi ska hitta på men kul kommer det att bli. Det vet jag. Ska kolla lite på fotboll nu även om det inte är mina favvolag precis. Men,men..


En bild på mig och Lollo från i höstas

/ Tove


den tjugoförsta

Den här dagen har varit helt underbar. Men just nu har jag ont i huvudet och är huuuungrig. Så jag berättar mer sen.

/sally

Inspiration

                                   Allvarligt talat, finns det någon snyggare människa än Abbey Lee ?

/Tove

I miss you








/Tove


New pictures



Helena och jag

Sofia och jag

Jadu..

Hello smith

LOVE!


/ Tove


YOU ROCK MY WORLD

tjenixen. Idag har jag gått på gudstjänst med några kompisar( drar på konfaläger i slutet av sommaren) och det var inte så värst kul, men,men.. Efter det drog vi och kollade på när ift täby damlag ( fotboll) spelade. Demm vann med 5-1. Grymt tjejer! sen efter det drog vi hem och nu sitter jag här i en stol med ett par byxor som håller på att ta kol på mig. Ska byta snart.


I love you, Michael!

                                                                                       /Tove

söndag den tjugonde

Dagens planer är att jag klockan fyra ska till min bästa vän Jon. Jag träffade honom lite snabbt i fredags men nu ska vi umgås mer. Vi brukar tävla med wii och spela tv spel eller något annat kul.
igår hade jag på mig en klänning från bikbok och kavaj från HM

haha världens sämsta bild - jag vet, men ändå... see you latero
/sally

gårdagen

igår hann jag inte uppdatera så mycket, ber om ursäkt för det. Jag var i parken med kompisarna och hade jätte kul ! sen åkte vi hem till milla igen och då gjorde vi oss redo för kvällen !
jag hade på big en spets tshirt från HM och shorts från bikbok och converse

Ikväll ser man mig också bland gatorna i finklätt på väg till bla meetings och secret garden för ikväll ska jag ut med Marthe !

/sally

pasta in käsesauce

jag är ju här själv utan föräldrar och då blir det inte mycket till riktig näringsrik mat ! palla stå och laga mat lixom....

osminkad och riktigt riktigt fin !

/sally

3-1

Spelade match idag och vi vann med 3-1. Är skiiitglad! Sov över hos Ophelia inatt så det är därför jag inte har uppdaterat något. vi var med varandra efter matchen. Vi gick och myyste vid ängsan. Vi skulle ha badat men det blev inte så, istället tog vi massa fina bilder som jag snart lägger upp.



/ Tove


Ica

har precis vart på ica med brorsan och handlat marshmallows, "kinapuffar" ( ni vet chokladpuffarna) och cider. Vi ska snart kolla på Superhjältarna för ingen av hos orkar göra någonting idag. Ska sova hos Ophelia ikväll så det ska bli jättekul. Skriver efter filmen. Kraam.
 






 / Tove


godmorgon

Nu sitter jag här på millas säng igen. Hon är just nu i skolan som för hennes del slutar idag. Snart ska jag ta bussen in mot stan där jag ska köpa alla nödvändiga saker som jag glömde hemma och sen ska jag träffa min mammas kompis och sen ska jag till Jon. Hos Jon blir det att kolla på fotboll med hans spanska kompisar (kill me). Jag har inget emot fotboll då jag spelat fotboll i ca 6 år, men ååh, dom har typ regler att man inte får prata om något annat än fotboll.... jag kommer DÖ! aja.. Kul att träffa Jon i alla fall !

klicka på bilden för att få den större ;)

 

/sally

Taaaacos

Har precis käkat tacos. Asså, finns det något godare än det? Man känner ju inte av att man blir mätt när man äter det, haha.
   Just nu är jag väääldigt trött. ska nog lägga mig i min säng och kolla på någon rolig film snart. Känner att jag behöver det just nu. Här får ni en "jätte snygg" bild på mig som togs nyss( behövs lite bilder känner jag). Duschade nyss så ser inte så jätte bra ut precis ;) lite konstig bild kanske, men den får duga.



je suis en luxembourg

nu har jag kommit till lux, för typ 2 timmar sen. Jag är hos Milla som för stunden är i duschen så jag passar på att uppdatera ! Internetet jag skulle fixa till datorn här krånglar, så jag vet inte hur det blir med det. Nu använder jag millas internet men jag kommer bara sova här tills på lördag. Vi får hålla tummarna för att det funkar !
jag är trött och seg och ser hemsk ut, men vad är ett inlägg utan bild?
på mig idag har jag jeans skjorta och bustier från HM, topp från monki och leggings från gina !


11:42

jahapp, nu har väll säkert Sally åkt iväg. då blir det väll bara jag som skriver då( du undrade när jag åkte till Italien Sally, och jag åker dan efter midsommar ). Jag har nästan precis vaknat så jag ska något att äta innan jag börjar planera min dag. Ska typ fortsätta att sälja alla lotter med syrran och sen senare idag ska jag på träning. Så himla skönt i det här vädret.

                                                                         / Tove


Swing that thing


Every Morning



/ Tove


0-1

Kollar just nu på sydafrika- uruguay matchen med mammie och syrran. Vet inte riktigt vem jag hejar på men kul är det. Idag har jag och Beccy sålt tillsammans 59 stycken så jag är extremt nöjd.  Hörde att sötnosen Sally ska resa bort.. tråkigt, tråkigt. Men hoppas du kommer ha det kuul! Ska fortsätta kolla på matchen nu.

                                                                               /Tove


igår

Igår gick jag och Anna-karin och elin på bio. Vi såg sex and the city 2. Den var för övrigt inte så himla bra. 2,5 timmar om ingenting... :O synd för jag gillade nr 1... här kommer bilder !

issa i bussen.

suddig bild. MEN SÖÖÖT !

ingen sa väl inga egobilder? :)

efter bion

/sally

packar

Nu ska jag försöka flytta min rumpa från datastolen och börja packa ! För imorgon åker jag mot lilla landet Luxembourg. Efter som mamma har sålt lägenheten där får jag flytta runt och bo hos kompisar... Kul, men jobbigt! Jag kommer att komma hem igen på kvällen den 24de juni så jag stannar bara i en vecka.
Jag kommer också att ta med min dator och så kommer jag köpa internet så jag kommer att gå in på datorn och så klar kunna uppdatera då och då. Men tove får stå för den mesta uppdateringen för denna tid (eller när var italien?) hehe.

/sally



rubrik

vem har inte varit ute och solat idag? man får ta och njuta av det fina vädret som det svenska klimatet haar givit oss. Själv har jag fått färg så man ser en linje. glaaaaad. hare bra ! <3

beroende framkallande

/sally


12:46



haha, älskar dig gullunge


sunlight and B&J

har precis degat ute i solen i nästan 1 halvtimme. Fick lite färg så är "ganska" glad just nu. Senare idag ska jag typ sälja 50 lotter till min egna lagkassa till italienresan eftersom att det inte är så långt kvar tills vi åker. Kommer verkligen inte orka, men jag måste tyvärr. Om det är någon som har någon idé på vad man kan göra en sån här dag, för jag är helt tom i hjärnan? Aja, nu ska jag iallafall äta upp min B&J som jag köpte igår.



/Tove


10.51

Nu har jag vaknat hos Anna-karin. Hon ligger forfarande och sover så jag tänkte passa på att uppdatera. Eftersom jag ser ut som ett nyvaknat troll lägger jag in några gamla bilder från datorn istället. enjoyyy




haha jaa det gäller väl att bjuda på sig själv ! (men det var ändå lääääänge sen)

/Sally


bröllopstider

Alla vet ju att kronprinsessan ska gifta sig snart. Men får inte bröllopet lite för mycket uppmärksamhet? Jag tycker i alla fall att det kan nämnas, men inte göra en sån stor grej av det. Tänk om Victoria eller Daniel inte vill ha all denna uppmärksamhet när det lixom är som ett måste p.ga. att Victoria är kronprinsessa? Värt att tänka på(?).


Dance Dance Dance



/Tove


Here comes Jonny

Ska snart ta och se The shining. Är superglad!


lite halv konstig bild , men den får duga ;)

/ Tove


hos ak47

Nu ska vi stressa vidare mot bussen som går om 15 minuter... Bilder från kvällen kommer imorgon.

haha lagom snygg

här är världens finaste anna-karin ! puss på dig <3

/sally

bio

nu drar jag till täby där jag ska möta upp annakarin och sedan elin. najs
jag har på mig en bolero-kofta från bikbok och svarta jeans från cheap monday

GAAHH


Får äntligen gå på den efterlängtade träningen!
lycklig, lycklig, lycklig, lycklig!

/ Tove


Taken

Var för ett tag sen och köpte två filmer för 99:-. det blev Taken och The shining. kollade nyss på Taken och den var så jäkla bra! pappan i filmer försöker hitta sin dotter som har försvunnit i Paris.( Pappan ser inte så dålig ut heller, hehe).  Så sjukt bra film! om man vill ha thriller och action i en och samma film så ska man se denna tycker jag. Köpte också B&J till det för att ha någonting att smaska på. Ikväll blir det The shining, en bra film innan man ska gå och lägga sig..
 

/ Tove


SATC

just nu sitter jag och kollar på sex and the city filmen med issa ! Har inte sätt den innan, och trodde inte att den skulle vara sorglig...? usch, men att kolla på filmen behöver jag för att ikväll ska jag på bio med anna-karin (och kanske elin) och vi ska se nummer tvåå. gillart.


/sally

design

haha jag har redan förstört designen.. haha men hoppas min kära syster fixar den åt oss ! <3
/sally

12.52

hejhej, den andra tjejen som tove pratade om är jag. Jag heter sally och går i samma klass som sötis tove.
Vi går i musik klass och ska efter sommaren börja i 9an. kulkul.
så här ser jag ut iallafall.


Summer










11:42

Hejsan hejsan! Jag har aldrig  haft en riktig blogg, men nu nu när jag och min kompis ska starta en tillsammans så kanske det kan vara en kul grej. Att på något sätt äga något tillsammans. cooolt.
just nu sitter jag i soffan med min syrra och kollar på MTV movie awards och är helt förälskad i alla som fått pris. Alla är så otroligt jäkla duktiga. har varit sjuk nu ett tag och ligger och hostar hela tiden, men jag hoppas att jag får gå nu på träningen ikväll. Man blir så extremt uttråkad om man bara får sitta inne hela dagarna. Nu i veckan ska jag börja packa till våran Italienresa. Vi drar ner till Rimini med hela fotbollsgänget och spelar Italy- cup. Men att spela i 40 grader kommer vara en nedrans plååga! Aja, nu ska jag iallafall fortsätta kolla på tv.


/ Tove


RSS 2.0