Toktant

Jag tog bilder för att kunna göra ett inlägg nyss... Men nepp jag stängde av datorn och gick, och kom på det halvvägs till bussen. Jag tänkte iallafall säga att jag hoppas ni får en fetnice kväll och att ni ska vara försiktiga :D puuuuuss

vårkonsert




här är en film när Felicia, Amanda och Isabel sjunger och spelar I'd rather be with you.

livet leker

Jag har inte hunnit uppdatera. Hoppas ingen har blivit besviken över det :) Men i onsdags efter skolan åkte jag till Ida där vi åt tårta, bakade chokladbollar, solade, hoppade stutsmatta och planerade. Shit vad jag gillar den bruden
Efter det åkte jag och hade vårkonsert med 9orna och 8orna. Sista konserten... ?! Åh vad det kommer saknas.









Vi är taggade!

Gästbloggare här, underbar helg framför oss! Det kommer bli grymt, suttit på bussen i fem minuter och det är awesome, alla människor. Aja, ville bara önska en bra helg vart ni än befinner er. Here we come! /mandiiii (ps. Sanna tycker jag ska bli författare, hoppas ni gillar mitt inlägg också) ha det gött!

Nobody's perfect...

Idag skulle jag plugga till matteprovet imorgon för att försöka att inte sänka mig, och det gick bra ett tag men sen så hamnar man alltid på facebook istället..... Jag tror jag ska packa lite eller nåt eftersom jag drar till Karlberg imorgon, men sitter antagligen bara kvar framför facebook ändå. Hoppas ni har en bättre kväll!

Plugget + facebook = <3


Levi Strauss & Co

Igår när jag var i Täby Centrum med Felicia köpte jag ett par utsvängda jeans, vet inte om jag är en sån som passar i utsvängda men det är snggt så jag köpte ett par från Levi's för bara 270 spänn! De har tidigare kostat typ 899 tror jag, så lätt värt. Dock är de väääldigt tajta så jag måste gå ut dom lite så att dom töjer sig en del och jag kan använda dom utan att typ dö så fort jag ska upp för en trappa eller så... Här är dom i alla fall!


Iphonekameran hänger kvar, woop wopp!


I wonder if we'll ever meet again

Jag kom hem från Täby Centrum för en liten stund sen där jag var med Denise och Felicia och kollade på lite jeans och grejer! Nu borde jag verkligen plugga för jag har så jäkla mycket att göra......... Men tror jag hamnar framför tvn ändå, så lika bra att jag inte panikar liksom. Ha det bra!

Bild från i helgen, lånad av sötaste Julia!


tagga träning!

Skoldagen idag var allmänt nice. Sovmorgon, 2 timmars lunchrast och sen utomhuslektion på svenskan. Nu sitter jag och äter mat och ska snart dra till träningen. Hare bra


We could pretend it all the time

Nu borde jag antagligen be om ursäkt för att jag inte har hört av mig på typ en vecka, men jag känner inte riktigt för det för jag har haft det så jäkla bra! En grym vecka i Åre med knappt en dags skidåkning, kollat på en GRYM serie och chillat på Sauna World istället. Sen kom jag hem för att vända och ha underbara två dagar med vänner med häng i Humlan och konstgräset och mysiga övernattningar. TACK KOMPISAR FÖR NI ÄR SÅ UNDERBARA! Haha så nu vet ni i alla fall vad jag har haft för mig sen vi hördes sist! Nu är det ju så att jag inte har en duglig kamera men ni ska absolut få massa Iphonebilder från veckan, hoppas det funkar!




Lite bilder från Åre med bästa Felicia! Alla redigerade med Instagram.










Bilder från gårdagen och idag! Sorry för det galet långa inlägget men jag hade lite att ta igen!


förlåt kompisar!

Jag har helt enkelt inte suttit vid datorn, eller haft tid att uppdatera! Just nu taggar jag inför skolan imorgon och aa.... eh fyfan jag orkar inte.... Här är bilder från när lite folk var hemma hos mig!








båstadbröder 


orkar inte lägga in mer fina/fula bilder för nu ska jag sova, puss!

påsklov ♥

är det bara jag som har the lov of my life? alltså detta lov har varit så galet underbart. Shopping, fester, underbara människor, sol, värme, bad, glass, godis, pannkakor till frukost, nattkäk på donken, cykelturer, nya vänner och en välmående Sally. Eller det sista är i sinnet, jag har gått och blivit sjuk :( Om man tänker bort det, kan det bli bättre?
Jag skjutsade precis Julia till bussen, och nu väntar jag på att duschen blir ledig så att jag får av mig sol oljan och havslukten (♥) för snart ska jag på påskmiddag, weeyhoo!
Igår hade jag lite folk hemma och det var så trevligt och roligt. Perfekt skulle jag säga, då jag inte orkade annat än att ta det lugnt och umgås med folk som är så himla snälla och sköna. Bilder kommer! Jag orkar inte gå och hämta kameran heheheh :) puss på er söta!


hej värlens snyggaste bild? nä men hääääärlig!

världens bästa dag

Igår hade vi en sån himla rolig kväll. Träffade så himla mycket härligt folk och dansade till grym musik! Julia sov över hos mig och idag har vi haft världens härligaste dag: ätit american pancakes och annanas, solat, spelat kort och badat i havet. Det var galet kallt! Nu ska vi in till vaxholm och äta glass och jordgubbar och hälsa på farmor.

jag lägger ut mer bilder sen för nu åker vi! puss

taggaa

Ikväll står födelsedags fest och en annan fest på schemat. Fyfarao vad jag är taggad och kul kommer det att bli! Nu sticker jag till Julia. Ha en underbar kväll nu kompisar! pussss



åååh vad är grejen med rubriker

Igår var det jätte trevligt. Kvällen innehöll härliga människor, beer pong, silvertejpspiskor, cykelturer med alldeles för många på cykeln, mat på donken och vägledande för en halvt sovande full kille. Det sista var så klockrent. (bilder kommer när jag hinner lägga upp dom!)
Idag var jag i stan med Sara och åt lunch. Så himla mysigt att träffa henne igen! Vi snackade och åt glass i solen. SOMMAR!



hihiihhehehuoehueuhe

min finaste ägodel

Köpte en hatt igår som jag ÄLSKAR! (fasst min iPhone går nog först hihi) Den är så snygg och sommrig!
Nåväl, nu ska jag till Amanda och träffa en massa sköna och härliga människor :) Ha det grymt!

Igår!

Hehe förlåt för dessa rättså tråkiga inlägg om de senaste dagarna, men igår shoppade vi igen, satt på kajen i gamla stan och åt glass, besökte en 2nd hand butik, åt på muffin bakery och såg på bio! Herregud vad härligt det är med lov!!!




Idag ska vi in till vaxholm innan Marthe åker till flygplatsen, hörs senare!

I måndags!

I förrigår så åkte vi in till stan efter att ha solat lite. Vi shoppade och åt sushi och hade det jättebra! :)



Månen, helt galet fin!

I söndags!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men det är ju lov och jag har ju Marthe här :) I söndags var vi på en jätterolig fest. Eftersom Marthe inte förstår svenska pratade alla engelska och det var så himla kul haha! Här är några bilder lånade av Ida!







mot la city

Nu drar jag och Marthe in till stan för att shoppa och ha det allmänt mysigt. Hon vill inte vara med  på bild men här har ni en ursnygg (...) bild på mig


Födelsedagskalas

Nu drar jag och Marthe till en fest. Det ska bli grymt kul! Jag har på mig en svart fodralklänning och ett kors i örat, woop! Vi hörs, puss

KÄRLEK

Hej! Mobilblogg från Åre! Idag har jag och Felicia suttit i de olika baden och bastuarna på Sauna World i holiday club. Galet vad härligt det är! Vi ska nog dit imorgon också tror jag, hehe. Men sen blir det nog lite skidor också! Ikväll ska vi nog stanna hemma, det finns inte så överdrivet mycket att göra när man är under 18 här men vi får ha det mys istället antar jag! Ha det jättebra så hörs vi när vi hörs!

Här är jag, min bästa bild. Ur min bästa vinkel som en västernfilm


T-shirt från Zara och nya favvo jeansen från Diesel

åh så tråkigt jag har just nu.

Min vän

Snart kommer Marthe! Wiiie! Hon är besök från luxemburg, och stannar tills på onsdag! :)

Söndag!

haha typiskt att jag redan har slarvat ihop dagarna.... Men aja, JAG HAR SOLAT! och det resulterade i maaaassa fräknar! Och lite "bränna"... Jag vet att jag säkert överdrivet men iiih! Det är ju sommar nu!.. typ!

såhär fin är jag. Och yez, har bikini på mig och det är väl ganska lätt att lista ut även fast det ser ut som att jag är nakeeen.

gårdagens

Igår hade jag på mig en tröja från Indiska och jeans från levis! (och på bilden mammas träskor...)



haha förlåt för dom konstiga bilderna, jag var på ett konstigt humör igår - skuttade bara omkring för jag var så glad!

dom hade mycket att säga

Igår var jag som sagt och gjorde smink och krämer osv. Det var jätte roligt! Jag gjorde t.ex. mineralpuder och en mineral-ögonskugga, hur coolt? Att sitta och blanda olika färger så att det blev rätt nyans var spännande, och vem hade förväntat sig att man behöver blått, grönt, rött och gult i puder? Inte jag iallafall. Vi gjorde mer, hudkräm med doft av sommaräng, lipsyl och sminbortagnings gelé :) Allt är framställt av naturliga råvaror och det är ekologiskt också, underbart!







I bilen på väg till Åre!

img_3102 (MMS)

Nu är jag och Felicia påväg till Åre! Tagg på typ 9 timmar i bilen, men det blir galet najs! Vi taggar speciellt på bad typ haha! Vi hörs senare via mobilblogg eller så! / Isabel


något jag älskar

Det är så skönt att kunna vakna när man vill, och kunna gå upp och äta frukost i pjamas. Att äta frukost i pjamas är bland det bästa som finns.... Hur random? Nä men det är så skönt...
Idag kommer bli en bra dag! Jag ska till min farbror där hans fru ska lära mig göra krämer osv. Och senare ska jag träffa Ida, Amanda och fler antar jag! ha en underbar dag :)


äntligen lov!

Idag har varit en bra/dålig dag. Måste sticka, ska på en show ikväll med familjen. puss

vi taggar galet!


FML

Asso nu räcker det fan! Ska man inte kunna åka bort en vecka utan att missa tusen viktiga saker?????? Jag åker till Åre med Felicia på lördag och självklart ska årets viktigaste casting hållas på söndag, en plåtning på lördag, en plåtning på tisdag och en plåtning för Frida-tidningen på fredag då jag är på begravning! Jag sitter seriöst här och dampar! Grrrrrr! Sorry att jag lackar men jag blir så irriterad när massa roliga saker krockar, medans det under flera månader bara är skola typ?! Fuck my life-moment... Så nu är jag färdig med mitt lilla anfall! Btw TACK SALLY att du förgyllde min dag med bilden på ert påskpynt! Helt underbar, puss på dig!

Gosig bild på mig och sötaste Julia idag!


När jag blir stor ska vi bo bland molnen

Idag har varit en seg, tröttsam dag men ändå fylld med skratt. Och varje gång jag skrattade dog jag lite på grund av träningsverk i magen. ajaj. Det nationella provet jag hade i engelska gick bra idag, orbajsade som fan dock!
När jag kom hem idag från skolan hade mamma påskpyntat, herregud. Påskpynt i min familj är missbildade kycklingar som jag eller mina syskon gjort på dagis.


Ni ser den dära kycklingen längst till vänster med både en sne näbb och mun? Den är ett mästerverk gjord av mig.

Vi flyger utan vingar

Jag glömde visst att lägga ut bilder från Luxemburg! Här kommer dom, bättre sent än aldrig. (de flesta av bilderna finns inte på ansiktsboken pga en hög töntfaktor eller att jag ser ut som en mongolid på bilden)















Den här helgen var en av de bästa jag har haft på länge.

Jag bara älskar min jacuzzi

Var precis ute och badade jacuzzi, helt ensam, galet skönt! Jag fattar inte att jag inte badar varje dag, ska fan börja göra det oftare, man känner sig liksom gosig i hela kroppen efter ett bad, haha. Men nu blir det sängen! Godnatt!

Bjuder på ännu en av mina grymma webcambilder, enjoy!


Victoria's Secret

Beställt! Nu har jag äntligen beställt bikinisar från Victoria's Secret.


JFR

Jag sitter här och chillar med Felicia, vi har precis beställt hem lite snygga smycken från JFR! Det blev ett litet spontanköp alltså. Jag köpte två ear cuffs och Felicia köpte två par andra örhängen. Jag hoppas att de kommer snart så vi inte behöver vänta så jättelänge!
Här är grejerna jag köpte:


Och här kommer grejerna Felicia köpte:



But we're so happy

Nu har jag precis gjort något VÄLDIGT ovanligt - städat rummet! Det är helt galet vad mycket plats jag får när allt skit är nerslängt i byråar och garderober. Men skön start på veckan att ha rent rum i alla fall! Nu ska jag börja röra mig mot sängen, är så sjukt trött så det blir gött! Jag slänger upp en jättedåliga och en jättefin Iphonebild från i fredags! Ha det grymt!


And no need to worry, that's wasting time

Just nu sitter jag och spelar gitarr och sjunger lite för mig själv, så jäkla avslappnande det är! När jag var i Täby C med syrran köpte jag en klänning att ha på begravningen på fredag, kanske visar den sen nångång när det är bättre fotoljus. Eftermiddan har inte ägnats åt något särskilt utan jag har bara chillat runt i OnePiece och haft det bra! Ingen söndagsångest här förresten så det känns asskönt! Hoppas ni har haft en bra dag!

Bild från för några dagar sen.


Cross

Goder morgon! Jag vaknade nyss och Sally hade fått gå upp alldeles själv för hon skulle på cup, förlåt att jag inte vakna älskling! Igår var vi ju som sagt vid Rösjön och träffa massa kompisar, dock såg man typ ingen för det var så mörkt, menmen sommaren är invigd med typ grillning nu i alla fall! Idag ska jag nog mest ta det lugnt, kanske ut och springa senare om jag pallar... Vi hörs!

Jag ser inte direkt ut som nåt man vill hänga i granen just nu så ni får en bild från igår morse när jag var hos Felicia!
 


Hos Sally!

Heej! Sally och Issa här! Vi har precis ätit middag och ska snart springa till bussen för att först åka hem till Issa och efter det åka till Rösjön och träffa lite folk, gos! Nu ska vi typ tvätta bort fläckar från alla dukar vi har spillt på och börja dra oss till Täby! Ha en fin kväll!


här har vi den!


fååååår jaag? bilden! UNDERBAR

Weyhooo

Hej alla! Nu funkar det attv blogga/orkar jag blogga igen! Jag är med Felicia och vi ska snart börja röra oss in till stan och träffa Amanda och Denise och så. Det blir nog fika och mys och sen ska vi nog hem till Felicia, det blir jättemys! Vi kanske hörs via mobilblogg senare men ni får ha det grymt så länge!


strömavbrott

Lycka, nu har jag äntligen fått el efter att i 4,5 timme (sedan jag kom hem från skolan alltså) varit utan el. Efter att både datorn och telefonen hade dött fick jag psykbryt... typ. Allt jag hade kvar var franskaboken.... Wihoo! Dock är det ju faktiskt ganska mysigt med alla ljus :)


Förlåååt!

Förlåt för dålig uppdatering, men igår orkade jag / hann inte blogga pga plugg och massa annat jag gjorde för att slippa plugg... Och idag laggar datan så fort jag försöker gå in på blogg.se... Aja jag slänger in en mobilblogg iaf! Nu ska jag kolla på min stora kärlek med min syrra! Ha det bra så hörs vi!

boomboomboom


Går det att hata denna tjej?

tuliiiiipaner och kladdkaka med favoriten

Sitter framför scrubs med ida och äter vår smarriga kladdkaka vi nyss bakat. Väldigt komplicerad och topphemlig...vanlig kladdkaka med vit choklad i med andra ord. tjingjtong

Sally efter provet

img_4661 (MMS)

Sally efter provet


Blossom

Här är shortsen jag köpte för en vecka sen eller så! Bikbok för 99 kr så det var det värt! Jag har pluggat liite iaf, men nu ska jag kolla på tv och spela gitarr med min syster! Ha det bra!

Haha den var galet suddig och ful, men ni kanske känner igen shortsen?


Bilder från min iPhone










Hej jag heter Sally och jag såg ut som en apa när jag var liten...








Alla bilder är lika random som detta inlägg. Ledsen att det blev så långt haha!

Segtttt

Fan jag borde plugga nu... Ett prov imorgon, ett i övermorgon plus att jag måste läsa till sid 51 i Ondskan till imorgon. Det underbaraste är att jag inte ens har sneglat på någon av böckerna... Fan jag måste göra det nu! Vi får höras senare helt enkelt! Hoppas ni får det roligare än jag!

Dööööö nu laggar datan när jag ska ladda upp bilder så tar en gammal istället!


Hihi nuttiga (och bruna!) tjejer på invigningen av badmintonhallen!


spring feelings

Det blommar ju överallt (nästan)!!!



I feel it burning and I know I'm standing far too close

Kom precis hem från skolan, lyssnar på musik och äter gurkmackor. Soft. Dock borde jag plugga, så vi får se hur det blir med det. Nu ska det kollas Solsidan!


Den gröna blusen jag har på mig idag är från Zara, som jag lånade av min syster hihi

sommarjobb fixat!

I sommar ska jag sitta i glasskiosken och jobba! Asnajs! Glasskiosken är så mysig, och polkaglassen är helt underbar, så det är faktiskt någonting jag ser fram emot väldigt mycket. Sen hade jag också ett mindre graciöst sommarjobb i fjol -  potatisplockare, woopwoop!


Förra året då Anna-Karin besökte mig. Blev lite ledsen när jag inte hittade fåååår jaag? bilden.....

It can work for you

Hej, jag kom hem från stan för ett tag sen. Felicia och jag var så jäkla sega så efter att ha kollat lite i affärer satte vi oss på Wayne's Coffe och hade det gos. Och jag har fått en ny favoritmat, spenat -och fetaostpirog. Asgott! Hehe, men ni får ha det så bra!




In till staden

Jag ska snart in till stan för att möta upp Felicia för lite shopping och sånt! Det kom lite oväntat då jag bara hade tänkt ligga hemma och kanske göra en bildanalys som är till imorgon. Men det blev en jävla fart på mig då och jag skrve färdigt bildanalysen och nu ska jag snart ta tåget! Skönt att göra något den här helgen i alla fall! Hehe nej men jag behövde en slapphelg. Jag slänger upp en liten bild på mig jag tog nyss! Ha det fint!


Just 'cause I'm wrong it don't make you right.

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har haft så många roliga saker för mig att jag inte varken har haft tid eller velat uppdatera. Den här helgen har varit perfekt. Precis vad jag behövde. I fredags var jag ju som sagt med Sara. Vi åt god sushi och sen mötte vi upp hennes härliga kompisar och det slutade med att vi lekte dunken i en park. Det var så himla roligt! I lördags gick jag och Evelina och såg No strings Attached! Den var hur rolig som helst! Jag köpte också ett par jeans, svarta Levi's ID curve - kärlek. Igårkväll var jag och några stycken hemma hos Melker och kollade på bland annat pensionärsjävlar och hade det allmänt trevligt. Idag ska jag plugga, städa och spela match! Hoppas ni hade en lika bra helg som jag!

kan ni hitta Sara? haha

You want the sunrise to go back to bed, I want to make you laugh

Kollade nyss på Dear John. Så himlahimla bra och fin film. Jag dör för den är så gullig och sorglig. Och sen när Joshua Radins underbara "Paperweight" kommer gråter jag sönder för det, haha. Sorglig lördagkväll men jag mår bra ändå!


Lalalalalalalalaa

Sitter just nu och kollar på film - She's the man - på femman. Jag är så jäkla seg efter främst igår och i torsdags att jag inte pallar göra nåt annat... Så det är nog det jag gör denna kväll! Tagg! Nej men ärligt talat orkar jag inte gå nånstans... Så det blir liksom lagom för mig.

En lite härlig bild tycker jag med ljuset. Bilden är lånad av Julia.


Emma Hanseklint för Beckmans

Här är plåtningen jag snackade om i förra inlägget med Emma Hanseklint! Tog som sagt bilderna från Elvas blogg, och det är inte alla bilder dock, men några! Temat var typ levande statyer. Enjoy!



Glamour

Vaknade för några timmar sen och hittade nyss på facebook att sminkösen - Elva - från igår, visningen och två andra grejer hade lagt upp en backstagebild från plåtningen igår! På hennes blogg finns även bilder från Emma Hanseklints kollektion som vi plåtade för några veckor sen! Även fotografen från igår - Andrea Belluso - har lagt ut en iphonebild på sin blogg, här har ni dem!


 


Färdig till slut

Hej, det slutade med att jag åkte på plåtningen och det visade sig att det var helt grymt kul! Fantastiska kläder, grymt hår och make, ni får se en bild när jag kommer hem! Jag pallar inte göra nåt efter detta så jag tror att jag bara ska sova ikväll...! Men sjukt värt alla timmar i studion! Haha btw nu sitter jag och väntar på tunnelbanan med sminket på och jag ser ut som att jag har satsat sönder för en utekväll, haha... Hoppas ni får en fortsatt bra kväll! Puss!

hej jag har inte tid för det här

Bussen går om en kvart, STRESS! Ikväll sticker jag in till stan och träffar Sara! Det blir sushi och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda! Pussar

lol jag råkade filma först, snygg posar film!

Mobilblogg - ensam i omklädningsrummet

Jag dör av tråk just nu... Sitter och väntar på att få veta om jag ska på plåtning på söder typ eller om jag får gå hem och sova... Så sjukt jävla trött... Sorry för deppinlägget men jag orkar verkligen inte för det första åka någonstans och för det andra vara tvungen att se snygg ut! Snyft på mig, ha det bra.

RSS 2.0