No hell below us, above us only sky

Sitter och lyssnar på Jack Johnsons version på Imagine. Så jäkla fin låt! Jag har chillat runt här hemma hela dagen och det har varit grymt skönt.
Och lite appropå ingenting fick jag mailat hem några bilder från fotograferingen i fredags med fotografen Anton Östlund. Här har ni en av bilderna!

              


bedrooooom

jag fick för mig att gå in och kolla på bilder på fina sovrum och hur folk inreder på olika sätt och olika stilar. Såklart hittade man bilder som gjorde att man typ hatade sitt eget rum, men men.. här är ett ex:


så himla fint! jag skulle gråta ihjäl mig typ om jag fick detta sovrum! jag som älskar havet också..

Aja, "försökte" iallafall fixa mitt rum lite, och jag blev faktiskt ganska nöjd. kanske inte slår bilden ovan men jag tycker ändå att det har sin charm, och det är så himla mysigt!


Nu blir det film! ha en trevlig kväll !


+ett STORT plus+




ge mig sommar!


Lace

          
Ett av mina måsten i vår/sommar! Ett par söta spetsshorts, så grymt fint och snyggt tycker jag! Kan matchas med jeansjacka och converse till exempel. Och bruna ben såklart!

Mobilblogg från Arlanda

Sitter just nu vid gaten och har precis fikat på starbucks. Är gaaalet taggad och vill vara där nununu! Åh förresten, känner verkligen hur mamma älskar mig när hon hellre står och kollar på skid VM på tvn 10 meter ifrån mig är att sitta på stolen brevid och prata. Puss på henne <3 Haha stackars småbarnsföräldern som står här nära mig, hennes unge skriker redan jag vill heeeeem! Haha nusse... Äsch hoppas ni får ha det bra och att Isabel och Tove sköter uppdateringen! Pussar i massor!

White and see-through




På den första bilden ser ni en present jag fick av stylisten igår. En vit, genomskinlig topp typ. Lite svårmatchad men snygg! De två sista bilderna är backstagebilder från fotograferingen igår - fotograf Jesse Latinen. Dessa är tagna av stylisten Madelene Bergman, och finns på hennes blogg som ni hittar här! Ha det bra folket! 

Chill

Åh, jag älskar att jag inte ens har försökt att reda ut mitt sjukt rufsiga hår som är fullt med hårspray från igår... Men jag gör väl det senare om någon ville veta, haha. Aja gårdagen var jättekul, fick träffa några kompisar som det var ett bra tag sen jag såg, så det var najs! Idag får jag säga hejdå till lilla Sally som drar till Barca! Kommer sakna dig snygging!
Här kommer den finaste bilden jag har från igår!

mot Barcelona!

Snart drar lilla jag, som är helt död av träningsverk, och mamma till flygplatsen. Vi ska åka till Barcelona och shoppa ihjäl oss! Ha det bäst nu sötnosar, så hörs vi när jag kommer hem. PUSS

tack vicke

jag försööker få bra skärpa på foton jag tar! Det går hyfsat men idag lärde jag mig hur man gör det lite bättre iallafall! Fixar så att det är manuellt fokus på knappen på objektivet!

typ såhär blev det!

SUNDAY

Jag är typ helt död. Innan var jag nämligen på världens jobbigaste träning... Igår hade jag en supertrevlig kväll med några underbaringar. Vi åt middag, bastade svullade, kollade på film och myste!




Solsidan

Igår hade jag en skitmysig kväll jag med, med några fantasiska tjejer(Tack)! vi kollade på lite film, bastade, dansade och käkade en underbar middag.
Denna dag började jag med att jag var hos sally eftersom jag sov över där. vi var så himla degiga hela dagen att vi inte orkade göra någonting. Nu sitter jag vid datorn och väntar på att solsidan ska börja. 


bilder från gårdagen kommer upp senare.


Gårdagen + plåtning

Isabel här! Det känns askul att börja blogga här med Tove och Sally! Tänkte bara titta in och ladda upp lite iphonebilder från den grymma gårdagen hos Sally - TACK Sally - och en från idag. Var på en jätterolig plåtning idag med massa snygga kläder, smink och riktigt burrigt hår samt otroligt härliga människor att jobba med. Det blir kul att reda ut håret sen! Men det blir senare för ikväll ska jag troligen dra till en kompis med några andra kompisar. Kulkul! Men nu, bilder!



Haha, den här bilden var riktigt rolig för mig och Julli igår när vi vänta på bussen.

jaaa, sminkningen idag. Syns inte så bra på bilden men den är riktigt snygg och naturlig!
haha ful bild förresten men den får duga för jag inga bättre!

Isabel börjar blogga

Isabel har joinat oss så nu är vi tre som bloggar på laviedenous!

mars ♥

mars kommer bli en brutalt asskicking månad! Lyssna på det här: i början av mars är jag i barcelona, 10 dagar senare ungefär är det grymma fester och 10 dagar senare ungefär ska jag gå på Daniel Adams-ray konsert med några underbara sköningar och dagen efter åker jag troligen till luxemburg med underbart grymma vänner! FYFAN vad taggad jag ääääääär!

vit kladdkaka

När jag kom hem efter skolan idag kände jag för att baka! Det blev en vitchoklad kladdkaka! Den blev inte god.. eller helt okej men det ska smaka bättre förfan!






I'M NOT YOUR PRINCESS

Det snygga linnet jag köpte i lördags är från Zara och kostade endast 99 kronor! Kaaap!
Vet inte hur jag ska ha det, till rutig skjorta, eller jeans skjorta eller utan! Vad tycker ni är snyggast?



Jag pallade inte byta till svarta jeans och ljuset cpade sig! Nåväl, vad är snyggast?

lika som blåbär

Idag har varit en nice dag då bla.  jag och Isabel har spårat sönder med facebook uploads för baby har joinat iphone-familjen! Så jag har några finfina bilder som jag lägger upp här snart! Jag tror jag inte har något mer att skriva förutom att jag är glaaad! Nu satan har jag börjat om på nytt!






seg uppdatering

Upptagen chey. Nä. Galet taggad chey. Jä. Vet inte till vad men ååååååååååååh!!!!
nåväl, igår så drog jag och a-k till den stora staden Stockholm för att fika och köpa en mascara till mig. Det resulterade med att jag köpte en tröja och sen chillade vi på hurry curry tills affärerna stängde, så jag köpte ingen mascara och blev lite sadface. Igår kväll var jag först hemma hos Elin men henne, A-k och Bella och taggade till en fest hos Axel! Det var askul, för alla var så jäkla taggade på drag! Så vi dansade och skrattade hela kvällen.
Om ni undrar vad jag gjorde idag så har jag spelat match! Vi torska men vi var så himla närma att vinna så vi är inte ledsna! hihi. Nu töntar jag sönder mig och taggar gaaaaaalet till något som jag fortfarande inte vet vad det är. Antar att det är antingen för 1. att jag lyssnar på millenium 2 med markoolio. 2. för att jag ska hämta oboy nu eller 3. för att solsidan börjar snart

en bild jag tog igår! tänkte att den var lite smågosy, vårig sådär! (jag vet, är nog världens sämsta bloggerska hahaha)

You just see what you want to see

Igår spårade jag sönder. Somnade när jag planerade kvällen, klockan 18.30 typ och sov till 07.00. WTF?!
Nu väntar jag på Anna-Karin som troligen kommer hit! Ska också ta och göra en shoppinglista till Barcelona och göra gymnasievalet! Det blir
  1. Dagy, Humantistisk - Språk
  2. Dagy, Sammhälle - Medie, Information, Kommunikation
  3. Norra Real, Humantisisk - Språk
  4. Tibble, Samhälle - WWI
Skönt att jag har valt, eller behöver man fler val? nä det struntar jag i.


pour isabel


så ser den ut! kärlek till dig snygging

romme!

Bästa dagen av terminen var lätt idag! Vi hade friluftsdag i skolan, och vi åkte till romme! Hela gänget (minus sjuka Tove som var väldigt saknad...) taggade på bussen som gick klockan 6 imorse - wohoo. Och sen spenderade vi dagen i backarna och värmde och på toppstugan bland annat. Supermysig dag. Dock började den inte så trevligt när vi var där, jag blev mulad av snäälla Gustav och Simon som höll fast mig och brottade ner mig. Det var innan första åket och det resulterade i att jag åkte omkring i minusgrader med ett isigt ansikte.... ♥ På bussen hem var alla helt slut, men vi sjöng, brottades, hade ett lite speciellt "vatten" krig (usch) med mer! Verkligen en asbra dag, och jag är så himla glad!!

mitt hår är helt rufsigt på grund av alla brottningsmatcher.............. Men det var jättefint i morse med fiskbensflätor!

Mig, Denise, Vicke och Julia! Fler bilder kommer snart!
Puss


and you tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again.

Jag har insett nu att lindex har så himla mycket snygga kläder! jag har aldrig riktigt varit något stort fan för just den affären. Jag kollade lite på kläder därifrån nyss och hittade två jätte söta grejer till min namnsdag!


vit blus 299:-

flätat skärp 99:-

nu ska jag kolla färdigt på scary movie 1 med brorsan :)

16 februari

Tove här igen, det var ett tag sen va? Har inte haft någon blogglust eller någonting på senaste tiden vilket har vart ganska självklart med tanke på min usla uppdatering.
Idag har jag vart hemma från skolan och vart sjuk. eller är fotrfarande sjuk. Gud så tråkigt det är att vara hemma när man väl är sjuk. Jag som brukar älska att vara hemma från skolan, men inte när jag är sjuk.. Och imorgon skulle jag ha åkt till Romme med skolan, men det kommer inte bli av. Så himla tråkigt. Jag får väll sysselsätta mig med pluggandet isället. Gud så tråkigt!


bild från helgens fotbollscup. Det gick inte så himla bra, men eftersom vi spelade f17 så är vi extremt nöjda ;)


You desired my attention but denied my affections

Ni fattar nog inte hur jävla klockren den där rubriken är. Även fast det är över nu...
(den är från låten White blank page - Mumford & sons)

Nåååväl, nu pluggar jag sönder mig själv inför franskaprovet imorgon. Tråkigt värre. Jag har inte så mycket mer att skriva! Det händer ju inte något speciellt nu, (haha issa i lärarrummet idag!!! fett kul, du vet vad jag menar?) Igår åt jag en massa godsaker, de mesta var hjärtformade och bästa är ju lätt chokladhjärtan! Fy så gott. Juste, på tal om fy så var jag med Denise igår efter skolan, vi kollade på solsidan och mös. Men nu är jag ensam, lyssnar på Mumford & sons och äter choklad hihihi. Snart blire volleybollträning! ciaociao



nu drar jag


igår

Igår var det ju väääärldens snöstorm så allt var kaos. Bussarna var inställda så jag fick skjuts av pappa, men jag gick till Isabel istället för skolan, och spenderade förmiddagen där. Det var ju typ frivilligt, jamenar, det stod "om du inte kan komma är det bara att anmäla sig som sjuk" sååååååååååååååååå... Sen åkte jag hem till Evelina och hjälpte henne att laga mat mm och sen kom gästerna! Det var jättekul! Efter maten lekte vi våghals, sån jävla klockren sanning och konka lek! Maja fick t.ex. gå över till grannen och säga:" Skulle jag kunna få låna toapapper? Jag råkade äta lavermang/laxerings medel istället för huvudvärkstabletter... " hon spelade in allt och det var så himla kul.





ikväll ska jag iallafall till Ida för att sen dra vidare någonstans. Fanny och A-K joinar oss nog och jag är så taggad!

gästblogg

Shashaa ! Isabel här ! Pallar inte att varken Sally eller Tove uppdaterar så eftersom jag har lösenordet så blire lite blogg-rape här !
Närå, jag ville bara titta in och berätta för alla att JAG FYLLER ÅR IDAAAAG !!! så grattis till mig ! okej det var allt jag hade att säga, jag har lite tråkigt här framför datan... men förhoppingsvis hör vi från Sally eller Tove senare ! Tack för mig, pussar

         
         jaaaaaag !!!! gammal bild av Sally från lucia

Just nu utanför fönstret


är det snöstorm så jag drar inte till skolan.

glida runt, hänga runt, låna pengar


den där äckliga/braiga låten har jag gått omkring och nynnat på hela dagen.
Idag gjorde jag det andra nationella provet, uppsattsskrivning i 2 timmar och 40 min... fyfan! Men jag hade choklad och päron mer ♥ så jag överlevde!
Imorgon ska klassen och jag in till moderna museét och kolla på någon utställning... Sen blire skola och sen ska jag till Evelina! Hon fyllde år i går och ska ha tjejmiddag imorgon! Mys.
Just nu sitter jag och värmer mig framför brasan och kollar på Top Model 11. Galet bra. Jag borde plugga. Dåligt... Nu har jag inget mer att skriva! Hejdååå

blåbärspaj och mentholnässpray

nice va? Iallafall blåbärspajen som min syrra och Mauritz bakade... Mentholnässprayet som jag har kan ju ta sig för man dör lite grann varje gång man tar det! Nåväl, nu sitter jag och kollar lite på kläder som finns i affärer i Barcelona, som jag ska åka till på sportlovet med mamie. Såg att Hollister finns där! Glaaad :D Är också taggad på marknader, karnivaler och varmare väder. Men hallå, det är ju bara 20 dagar kvar...!!!


jävlabajs funkade inte med storlekarna så det blev ju jättefint! nåväl nu ska jag sova/plugga franska... bonne nuit!






nagellack

idag har jag målat naglarna... det blev ett nytt sorts mönster som skulle se ut som "mosaik" typ. Mitt ser ut som... aa jag vet inte vad men det blev helt okej! länk till bloggen där jag såg hur man skulle göra ! btw, Ett tips från failarN : doppa inte hela fingret, då blir hela fingret nagellackskladdigt...

man ska ha: tandpetare (heheeee hade bara sverigeflaggor haha!), ett glas vatten och nagellack i olika färger (/ nyanser blir snyggare...)

sen ska man doppa en droppe nagellack i vattnet, sen en till med en annan färg osv...

sen ska man göra mönster med tandpetaren,

som sagt, doppa inte hela fingret. räcker med nageln...

resultatet! tycka vad man tycka vill, jag kommer deffinitivt ta bort detta snart...

chillar galet

hemma och är sjuk, vilar upp mig för det första nationella provet imorgon... Jag vaknade idag av att min katt hade världens hostatack så jag fick typ hjärtatack och trodde han skulle dö. Men det gjorde han som tur var inte utan precis när jag hade fått världens panikatack och allt det där la han sig ner och somnade om. Det kunde inte jag så jag gick och gjorde blåbärs- american pancakes! Och chokladsås på det = skitgott !


sjuuk

bara för att jag är typ stolt över att jag har varit frisk hela vintern så vaknade jag upp i morse av att jag hade ont i halsen och kunde inte andas genom näsan. Mys. Men jag äter glass och dricker oboy (vi kan ju låtsas att det är förkyldningsmedicin...) i massor för att bli frisk haha!

Igår var jag, Evelina och Madeleine hos en kompis på resarö där jag träffade en massa gamla kompisar från dagis och lågstadiet, askul!! Idag var jag först med Evelina, och vi satt faktiskt och solade ansiktet på bänken på terassen för det var så varmt! Efter det åkte jag till min bror &co och fikade och sen drog jag på träning! Nu taggar jag inför solsidaaaan! :D

haha nice, tog en bild genom fönstret igår........................................ schmuts

lördag!

snart kommer några tjejer hit. Vi ska på en fest i vaxholm och det kommer bli jättekul! Idag har jag spelat match och det gick så gaalet bra! Är sjukt nöjd över mig själv (även fast vi inte vann)! Men nu ska jag fortsätta att sminka mig. Ha en grym kväll snyggingar!

eh har ingen bild....

are you mine, are you mine, 'cause you stay here all the time?


we heart it


oj

åh fattar inte hur jobbigt det kan vara att uppdatera... Har inget mer att skriva än att jag är helt död!

you'll never make me stay so take your weight off of me.

Kom hem från skolan för några timmar sen, och snart drar jag på öppet hus på marina gymnasiet. Ska bli rätt så kul eftersom jag aldrig har vart där tidigare.
Håller på att kolla på lite kläder från dubai mall i dubai som jag ska åka till i april. Det ska bli riktigt skönt att komma bort till värmen ett tag :)

RSS 2.0