it's my birthday you know





Snart drar jag och kollar på syrrans innenbandymatch. Skitkul. Efter det drar vi in till stan. Ha en bröö dööög. <3

YEEESS







Nu är jag äntligen 15!

3D



Snart drar jag och syskonen och några till på bio. Det blir saw i 3d. Ska bli sjukt kul, men läskigt? Skriver imorgon elr ikväll. pUSS


ikväll

Ikväll bär det av mot den stora staden stockholm där jag ska på fest hon bästa Sara! Det ska bli jätte kul.
Jag ska ha på mig en kjol från bikbok och linne från h&m!

haha jag vet, bliden suger, jag orkade inte klippa den. Family guy <3


Ledarutbildning

Nu är jag hemma lite snabbt, för att snart sticka iväg igen till tibble där jag och andra ska på ledarutbildning! Vi hörs :)

såhär knasigt satt simba igår. bilden blev dålig pga att jag garvade sönder! Det såg jätte roligt ut

27 Oktober

Just nu ligger jag och kollar på en massa bilder. Det är jättemysigt att ligga och kolla tillbaka på minnen som man haft. Saknar allting så otrolig mycket!
Nu måste jag sova. Imorgon är det en ny dag..MEN MITTERMINSBETYGEN KOMMER! TJOHOO!
godnatt<3

plugg, plugg och mera plugg

ÅH vad jag längtar till lovet!!! Helt sjukt vad det behövs! Min eftermiddag har gått åt till att plugga till SO provet i historia som jag har imorgon. Första världskriget in my heart... not.




5 days left!!!!

Just nu håller jag på att kolla på fotboll. Det är så otroligt tråkigt :/ men det var det ända som inte sög ;) Håller på att kolla lite på saker som jag önskar mig(fuller ju år om 5 dagar;)). Här är några saker :







PUUSSSSSSSSS


min katt är BÄST


NOSTALGI

På lunchen idag gick jag, Tove och Isabel till musiksalen för vi hade inget annat för oss. Det började med att vi satte oss för att kolla på disneylåtar på youtube! Allt slutade med att vi kollade på klipp från det programmet jag älskade när jag var liten, Fem myror är fler än fyra elefanter! Underbart. Vilket program var ditt favorit program när du var liten?






Man blir ju så glad!

söt som choklad

Min syster är riktigt bra. Hon stöttar när det behövs. Tack! <3


hon gav mig denna lilla men betydelsefulla sak när hon kom hem nyss

kom precis hem

Jag kom precis hem från volleyboll träningen! Nu är det hemkunskap och SO plugg som gäller, och i högtalaren pumpas det Melissa Horns underbara låtar. Förresten, här är en link till min spotify spellista om ni skulle vilja ha den! klicka här

igår målade jag naglarna i denna enkla och söta färg!

vi hörs! puss

chill kväll

Ikväll stannar jag hemma, så den här helgen blev rättså chill iallafall. Bio igår med Lukas och tv kväll idag (med godis och glass hihi)!

Jag har nu bunkrat upp med lite naturgodis och har 6an igång som har ett grymt program för ikväll! Nu är det familyguy och sen är det Wedding daze och sen Paradise hotel maraton!

heeeemkunskap

just nu sitter jag och pluggar franska. Det är så otroligt tråkigt ! Ska kanske ut och träffa några ikväll. vet inte riktigt ännu, men skulle vara sköönt att bara komma ut lite ;)

The social network

Filmen var bra! eller väldigt komplicerat, och extremt mycket prat! Så jag hade lite svårt att hänga med, men jaaa.... filmen är nog värd att se!

 


hemgjort

Nu har jag precis ätit sushi! Men den här gången blev det hemagjord. Det blev gott !

haha fult.

Snart bär det av mot bion där jag ska se the social network med en vän. Vi får se om den är bra eller inte, men jag har inte så höga förväntningar för filmen så det blir nog bra.

sleep wonderful sleep






Idag har jag inte gjort någonting. Gick i skolan som vanligt. Jättetråkigt. Sen åkte jag hem och somnade med en bok på magen..Jag var så sjukt trött när jag kom hem. Sen har jag duschat och nu ligger jag i sängen för att sova. Ska lägga mig tidigt ikväll har jag bestämt. Så godnatt people. Puss


muffinsbak!

åh har precis bakat muffins. Jag har dock inte hunnit smakat någon än, men mamma säger att dom är jätte goda + att smeten var skiiiiit god ! Jag har gjort choklad muffins med non stop i. recept: http://www.dagensmuffin.se/show.pl?id=472


6 portioner
Stora formar, 6 st/plåt

100 g smör
2 ägg
2 1/2 dl socker
2 dl vetemjöl
1 1/2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
1/2 tsk bakpulver
25-30 Marabou Non Stop
Sätt ugnen på 200°C. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i de torra ingredienserna. Häll sist i smöret och blanda. Fyll formarna. Stick ner några Non Stop i varje muffins. Grädda mitt i ugnen ca 15 min.








fast nu har jag smakat och jäääääääääääääääääääääääääääääääävlar va gott !!! :D

tisdag och onsdag

Igår efter skolan drog jag till Anna-karin, där jag sen sov också. Men innan jag kom till henne så HÄMTADE JAG MITT KÖRKOOOOOOORT!!! asnajs! så jag skjutsade henne till skolan och efter skolan åkte vi till Salong looks, A-ks mosters salong i erikslund och färgde ögonfransarna. Det blev jätte bra. Men nu ska jag äta. puss !

döööööd

asså jag är meeeegatrött! Jag orkar verkligen inte med någonting just nu...Nästa vecka på måndag har jag prov på 94 sidor i hemkunskap. JÄTTEKUL verkligen!! Tills på fredag har jag en engelskainlämning som jag inte ens har börjat på. Nästa måndag ska man ha skrivit färdigt en novell, och sen + alla vanliga läxor.. I HATE SCHOOL!!


1 bild av alla tusen(togs för 1 år sedan). Snart 15 år tillsammans <3


dagens

blus från DAY, (det stod några namn under, men kommer inte ihåg vilka och jag orkar inte gå och kolla) och jeans från Acne

aj

Som alla som jag har träffat idag vet, har jag typ bränt upp fingrarna från ett galler i ugnen på hemkunskapen. Nu har jag ett plåster på och tycker allmänt synd om mig själv.
Sitter och dricker en varm kopp Oboy och äter en macka, och ska försöka att plugga lite franska till provet på onsdag.

Felicia var snäll och gjorde en smiley så att jag i allafall blir lite gladare varje gång jag kollar på handen.
Ska slänga upp en outfit bild senare också. Puss

kubbar,kubbar,kubbar!

Denna helg har vart helt underbar !!!

Fredag : Skola, sen drog jag iväg på en mysig liten fest hos en kompis där vi satt och myste i en kvartersgård.
Lördag: Vaknade 12, skööönt. Degade hela dagen. Duschade. Drog på en 50års fest och sen efter middagen drog jag ut och träffade några kompisar. Sen blev det för kallt så vi drog hem till en kompis som bodde i närheten. Skitroligt hade vi det.
Söndag/idag: Vaknade kl 11. Åkte iväg på en innebandymatch där tfc/täby spelade. Var där med några kompisar. ganska dött var det men kul ;)


En rätt så trött Tove, men en lycklig Tove :)


#¤&/"#%")#(#%¤#

VAFAAAAN! jag upptäckte precis att jag bara har ynka 162 kronor på mitt bankkort! Och jag som tänkte köpa nya jeans...... :(

den nya



bilden ger inte rättvisa till denna übersnygga blus, 299 kronor, Zara.

ojsan

Jag har inte orkat/hunnit uppdatera så mycket sen i fredags då jag bara har varit hemma en liten stund igår och idag.

Det var jätte mysigt med Sara då vi åt på restaurang och sedan såg remember me. En riktigt bra film. På lördagen sen så åkte vi in till stureplan och shoppade! Jag fick hem en kamel färgad blus! Visar den senare (om jag orkar).
lördags kvällen spenderades med Anna-karin då vi hade det mysigt och kollade på pretty woman. Jag var så sjukt trött så det var det enda jag pallade göra. I dag har jag pluggat franska, spelat volleyboll och ätit middag hos min käre bror och hans familj!





I'm in Kristiana's giveaway: http://kristianav.blogspot.com/



AJA ! jag ska bara ta bild på min tröja, och då uppdaterar jag igen!

BROMANTIC

nu är jag hemma igen. Vi hade det ganska roligt faktiskt ;) förutom att man blev jättetrött..Ska plugga franska med syrran nu.



dagens låt <3

söndag..igen

Drar snart på en innebandymatch i tibble för syrran ska vara sargvakt så jag och några grabbs ska kolla på ;) hääärligt. Ska snart käka brunch typ. ät sjukt hungrig. Skriver när jag kommer hem . :) Puss


gubbfest








myskväll. Tack för ännu en härlig kväll.


it's such a wonderful life


miss the summer..


tired


haha



Tack för en underbar kväll! kände att jag behövde komma ut lite ;) har bara degat hemma den senaste veckan.

Idag har jag inga planer vilket är så extremt skönt!´Eller inte under förmiddagen. Jag ska nog cyckla ner till ica med syskonén och köpa godis(you know, löööördag) och sen råstäda mitt rum. Sen senare på kvällen ska jag på en 50års fest som hålls av pappas kompis. Jättekul! Blev bjuden till en liten fest ikväll men tror jag skippar. Mamma vill gärna att jag stannar ett tag även om jag får gå efter en stund;) det är så skööönt att mamma och pappa fattar hur vi känner ;D Dem ba: Amen gå ut och ha kul. Ring när du är påväg hem". ÄLSKAR ER!


mot stockholm!

nu missar jag snart bussen... Jag ska in till stan och äta på restaurang med Sara ikväll. Det kommer bli jätte mysigt, det blir nog sushi!

 

jag ska sova hos henne sen. Vi hörs. Puss


hejsan hoppsan lillebror!




Nu sitter jag hemma och kollar på tv. Ska träffa några kompisar ikväll så ska bli jättekul. Vet inte riktigt vad vi ska göra :P

JUSTE, glömde mina franskaböcker hemma( har prov på onsdag) så är sjuukt arg på mig själv! Aja, syskonen har väll säkert ;)

18 dagar kvar!

18 dagar kvar tills jag fyller 15! Haha, ska bli så sjukt kul!
 Idag har jag vart på träning och det var så sjuuukt kallt :S Glömde underställ så, ah, får skylla mig själv om jag blir förkyld. Nu ska jag plugga matte( har prov imorron -.- )


HURTS


simba den söte


jätte suddig bild, jag vet. men han är så söt ! haha igårkväll hade han en brottningsmatch mot min mobil sladd (den va inte ikopplad i eluttag). Den vann typ för det slutade med att han gick och la sig jätte långt där ifrån.

dagens

Det har varit ett tag sen jag la upp en bild på dagens outfit, men här kommer den! linne från Gina Tricot och kofta systers (från carlings tror jag)

chillar galet

Ja, rubriken säger ju det mästa, höhö. Har ganska tråkigt. Just nu kollar jag på Scrubs, ett avsnitt som jag (inte helt otippat) sett redan. Hem i brevlådan kom veckorevyn och en volleyboll tidning. Dom har jag ögnat igenom, och nu väntar jag på att min syster ska komma hem från stan så att hon kan hjälpa mig att plugga till matte provet imorgon!

Idag har varit en bra dag, då svenska talet gick förvånandsvärt bra, och JAG KLARADE MOPPEPROVET! Men en dålig sak är att jag har tappat en berlock från mitt Thomas Sabo armband.... Jätte synd!!



glad tjej !

åh saknar värmen



inte för att det var jag som var i Sydafrika, men jag saknar någon sorts värme från solen. Åh hoppas farsgubben hade det bra. (bilderna är tagna av pappa med min gamla digitalkamera!)

hösten är faktiskt fin





Min pappa kom precis hem från Sydafrika. Ska se om han har några bilder som jag kan lägga upp! vi hörs senare

ggghttgfde




okej, jag har ingen fantasi just nu. Ska sova nu. snaaark..


ändring

Idag mår jag mycket bättre, och jag är mycket gladare. :DDDDDDDDDDDDDDDd hihi.
Höstvädret är fint men det är så himla kallt ! Nu blir det svenska plugg, och sen blir det träningsdags!

gammal bild från i våras ! (mobilbild)

dog days are over


Tänkte bara visa er en härlig låt.

MQvsH&M

Har precis duschat eftersom att jag tränade nyss. Har inget speciellt att göra just nu så slänger upp två bilder på vad jag köpte igår + tröjan jag hade inlägget under:


H&M - 99:-

MQ - 199:-


Ska nog börja skriva på mitt svenskatal nu, men jag orkar verkligen inte :S Haha, det är något fel på mig. Aja, PUSS PÅ RUMPAN!


BÄTTRE

jag får skjuts imorgon så jag kan gå upp en timme senare lalalalalaaaaaaaaa. Nyss var det Paradise hotel och nu är det Family guy, samtidigt som jag äter kanelbullar.  Tråkig grej som jag såg på facebook:

Skriv in ditt namn som vanligt: sally
Skriv in ditt namn med ett finger: sally
Skriv in ditt namn och blunda: sallyt
Skriv in ditt namn med armbågen: swaqlkoklyt
Skriv in ditt namn med hakan: sxzzkkm,hy
Skriv in ditt namn med näsan: sally



wiieeee fan va tråkigt jag har

-

Idag har varit en almänt dålig dag. Har inte varit glad för någonting riktigt. Men man får väl vara glad för det lilla man får..?


+ man kan ju vara glad över att det är paradise hotel om ca 40 min !

happy


Ny tröja Vero moda- 199:-

Just nu sitter jag och kollar på solsidan med syrran. Måste egentligen skriva på ett svenska tal men jag orkar inte just nu.
Snart ska jag åka på fotbollsträning. Härligt!

hos julia och volleyboll

Det har varit en hyfsad bra helg, hade varit bättre om en viss sak hände, men det finns mer tid för det. Här kommer lite bilder från Julia's middag och från volleyboll cupen idag.





BÄST

 







Tack för denna underbara kväll!


HÄRLIGT

 

 


Corpen förfan!

idag har jag spelat match mot bollstanäs och vi vann. häärligt. Har  duschat för en stund sen och sitter nu finklädd(ska åka till Julia om någon timme). Ska bli så mys! Jag visar bild sen vad jag har på mig men just nu kan jag inte ladda upp bilder för batteriet till kameran måste ladda. man vill ju kunna ta massvis med bilder ;). Imorgon ska vi ha städdag i vårt område -.- Orkar verkligen inte. Ska kanske åka in till stan och shoppa med min syrra och mamsen. HOPPAS det blir så.  Nu ska jag gå och sminka mig. PUSS


Fotboll är allt härligt. Bild från idag


the look of tonight




svart långklänning blir det ikväll. Nu bär det av till täby centrum där jag ska köpa mask och present till Julia ! vi hörs, puss

åh svenska, du är INTE underbar

just nu sitter jag och försöker skriva på mitt svenska tal om skönhetsoperationer. Har hitils skrivit en fjärdedels sida med enorma bokstäver, dvs. ungefär 3 sekunder av de 2,5 minuterna som talet ska vara på. ARGH.
Menmen, lasagn rester värms nu upp i mikron, och jag lyssna på musik och gör mig i ordning för ikväll då jag ska på födelsedags middag hos en vän.

lite bilder från igår






puss

FRUKOST

Nu sitter jag och äter frukost och laddar in bilder på facebook från igår! Jag ska lägga in några här senare också.
Mamma har bakade ett sjuuuukt gott bröd igår! Med apricos och valnötter tror jag. Aja det blev det brödet och Brämhults smoothie att äta.

fredag

Idag har det varit springning i ensta, ett test på hur snabbt man kan springa 2,5 km. Jag förbättrade mig hela 1 minut och 12 sekunder från springningen i våras! Men det är såååå skönt att det är över, för nu är det inget jobbigt att frukta för den här terminen. Ingen skoljogg, ingen orientering, och ingen ensta springning ! SKÖNT

Idag har jag haft på mig en kavaj från H&M och ett linne från odd molly.

haha kolla sötingen till höger !

Just nu är det sängläge med simpsons på tv. Snart ska jag in till stan för att kolla på film med klassen. Hade inte tänkt att gå, men det blir så i alla fall!

fika med Sara!

Jag kom hem från stan för ungefär en timme sedan. Jag har fikat med söta Sara! Vi satt på Hurry Curry, jag tog mocha latte och en bulle, och pratade oavbrutet i typ 2 timmar. Jätte mysigt verkligen. Vi pratade om killar, killar och .... killar haha ! Nej men ungefär. Vi pratade såklart om annat också ! Synd bara att tiden gick så snabbt för jag hann varken handla present till en kompis eller en sak till mig som jag hade tänkt att hinna med.
Jag hade med mig kameran, men glömde helt bort att ta bilder! Synd... Det som också är synd är att hon ska ha en brunch på söndag men jag kan inte vara med pga. volleyboll cup!


OOOONT

Har precis duschat för jag hade nyss träning. Så jäkla skönt ibland med träning! Men tyvärr så har jag värsta sträckningen i min vad så jag måste verkligen smörja in den med typ tigerbalsam elr nått.
   Imorgon ska jag iväg med klassen in till stan och kolla på filmer i en hyrd lokal. Ganska mysigt, faktiskt. Jag hoppas att jag inte kommer vara för trött för jag blir bara tröttare och tröttare för varje dag. 
   Nu ska jag försöka göra färdigt mitt so-arbete som ska vara inlämnat imorron. Puss!


Saknar dig!


BARNVAKT

ikväll har jag och min syster suttit barnvakt åt våra busiga brorsbarn! Jätte roligt, även fast jag var helt död efter skol orienteringen som gick förvånansvärt bra !

iphone bild tagen från facebook, bättre kvalité kan det inte bli !!

Nu ska jag göra mig i ordning för morgondagen, + JAG HAR SOVMORGON IMORGON !!! glaaad.


puss

hehe

idag har jag haft på mig min systers tunika och jeans från Cheap monday!


Och så här såg jag ut på träningen.


Volleyboll är så SJUKT roligt ! Om du gillar det tycker jag att du i alla fall borde testa det! Volleyboll träningarna är så enormt mycket roligare än volleybollen i skolan. Give it a chance.

ons...tisdag

åh, trodde det var onsdag idag. Så jag var jätte glad i en liten stund eftersom vi ahr sovmorgon på torsdagar.... fasst nä.


Idag har jag varit i skolan, och tränat.



Goodie goodie

Ja, vad ska man säga? Jag mår fetabra typ? Haha. Jag sjöng inför syrrans klass idag och det gick faktiskt ganska bra om jag ska vara ärlig. Min syrra spelade in allt så kan försöka lägga upp sen.
Snart drar jag på träning. Skööönt !


kul

bra att skolan är jätte bra på att ge information, så nu kom jag, och många andra en timma för tidigt ! NAJS :))))) 
Men nu sitter vi i musiksalen och spelar gitarr och sjunger lite. Så det är helt okej. Vi hörs ! puss

fel på design

det ska se ut så här:


men det är feeeel på någonting :(

hejsan svejsan i blåbärsskogen!





Idag har jag inte gjort alls mycket. Jag gick i skolan som vanligt. Inget speciellt med det. Förutom att jag fick alla rädd på en svenskagrej. WOHO. stolt!
Imorgon ska bli roligare. Jag ska nämligen sjunga inför min syrras klass. undrar hur det kommer att gå :S Men ska inte va negativ nu. Har vart tillräckligt negativ dem senaste dagarna. haha.
Såhär ser jag alltså ut idag( bilderna ovan). Lite crazy sådär på en måndag ;)
PUSS


kanelbullens dag

Just nu äter jag dagens sjätte bulle ! haha känner mig lagom tjock, eftersom jag också åt 5 (små) muffins på hemkunskapen idag. Haha, men ibland får man unna sig !
Svenskar är ganska bra på att unna sig, väl? Med tanke på att det finns utmärkta dagar i kalendrarna för t.ex. att äta kanelbullar och semlor. Sverige är ett braaa land ! hihi


ny design och annat

Jag har ändrat designen, bara lite, så att man kan skriva å ä och ö utan att det ser helt konstigt ut!

Idag har jag varit i skolan och sen åkte jag på moppekurs. Jag skulle träna på att köra i trafik igen, och den här gången blev jag godkänd ! Idag har jag haft på mig en jeans skjorta och svarta jeans.

Bilder: Igår målade jag naglarna och idag, innan moppe kursen, köpte jag en vitamin dryck, den godaste smaken av glaceau's vitaminwater: lemonade (citron).





UPDATE: ibland funkar det inte med designen, du ser om du har den nya om headern är skriven med stor text !

BULLBAK

Som (förhoppningsvis) alla vet är det KANELBULLENS DAG IMORGON!!! Så kvällen har spenderats av bullbak (och lite how i met your mother).




GOOOTTTTTTTTTT <3

helg

Igår var jag med Anna-Karin och Ida. Det var jätte mysigt!







Middag: Pasta och quornfärs sås
Efterrätt: Kladdkaka ( typ mitt i natten )
Frukost/brunch:Pannkakor !

Så sant

.
Livet är skönhet, uppskatta det

Livet är en dröm, inse det

Livet är en utmaning, möt den

Livet är en plikt, fullfölj den

Livet är en lek, lek det

Livet är en sorg, känn det

Livet är en sång, sjung den



Livet är en kamp, acceptera det

Livet är ett äventyr, riskera det

Livet är lycka, gör det till det

Livet är ett pussel, lägg det

Livet är möjligheter, anta det

Livet är en mission, fullfölj den

Livet är livet, lev det fullt ut



Vad hände?


när man har tråkigt

haha, min kompis var jättetrött och gjorde om två bilder på mig. Gölligt va? :D Nu ska jag sova. snaaaark.




jävla skit..

jävla skit..


just nu

Jag ska snart iväg till Anna-Karin där också Ida är. Vi ska laga mat och ha det treeevligt och sen kanske vi ska gå på fest. Men jag vet inte hur det blir med det.

blandat

Igår (+tills nu hehe) hade jag på min min systers fina kavaj och vitt linne och jeans från Cheap monday,


Så här ser den nya ponchon ut !

2/10-2010

Idag har jag spelat match och vi vann! så jäkla härlig känsla!
   ska träffa eric om några timmar. längtar!!


älskling!


HÅTÖ

Nu har jag och a-k precis vaknat och våra scones står i ugnen. Snart ska vi ut i det fina vädret, men just nu chillar vi framför TVn. Jag uppdaterar från a-ks iphone så jag kan/vet inte hur man lägger in bilder. Men jag kommer nog hem ikväll innan jag ska träffa Ida och då slänger jag in outfits och bilder på ponchon! Puss

Impossible, how?


KNAAAAS

Hejsan! Just nu ligger jag i min säng och myser med en tidning i handen och min katt nergrävd i min famn. Skulle egentligen ha vart med massa härliga människor ikväll men har match imorgon..inte kul just nu. Hade klätt på mig och allting när jag fick reda på att jag inte kunde. Surt. Aja, skönt med lite lugn och ro efter en jobbig vecka med prov och läxor. Imorgon ska jag som sagt spela match och sen på kvällen gå på bio ( eller få se vad det blir) med min pojkvän. kul ska det bli iallafall :) Juste, spelade f18 match igår, så nu har jag blåmärken över HELA min kropp! Det gör så fruktansvärt ont!! Ska nog duscha snart bara för att känna mig extra fräsch+ med högsta värme. hihi. PUSS på er.


Landet

Nu sticker jag och älsklings Anna-Karin till hennes land. Jag kommer hem imorgon igen och då ska jag träffa sötasta Ida som jag inte har träffat på ett tag!
Efter skolan idag åkte jag till täby centrum med A-K och köpte en poncho ! Eller cape eller vad det nu heter. Jag visar den när jag har tagit en bild på den!  Vi hörs, puss


FÖRRESTEN ! Grattis min älskade Simba fyller 14 år idag!

RSS 2.0