ny vecka

Den här veckan kommer nog bli väldigt stressig... Jag längtar riktigt mycket tills klockan tre på fredag då jag bara kan ta det lugnt, ha en kul kväll och sen känna att jag kan sova hur länge som helst på lördagen och söndagen! Men det är några dagar tills dess, så man får ju se det posetiva i stunden... Som för skridskor imorgon i skolan! Älskar att åka skridskor och testa på mina gamla konståkningsskills som jag fick när jag gick på konståkning i typ 5 år förut, jag slutade för typ 2 år sen. NU är det chillmode iallafall för jag orkar inte plugga mer...



me ♥ weekends

åååh längtar tills nästa helg för då är det helg igen!!! Igår var jag, Ida och vääldigt många fler hos Axel. Det var jätte kul. Efter de flesta hade dragit, det var ungefär 10 stycken kvar, så spelade vi kort! Vi spelade bubblan med straffet att den som förlorade blev utsläng i snön och mulad, stackars Olivia... ;) Idag har jag spelat volleyboll i typ 3 eller fyra timmar. Vi i U17 spelade en träningsmatch mot U15 och vi vann såklart! Nejmen de i U15 har spelat dubbelt så länge som oss, men vi hade bättre teknik och vi var helt enkelt tuffare! Nu ligger jag helt död i sängen och väntar på att Solsidan ska börja!!

high school musical

och nej. jag kollar inte på filmen men jag äter en high school musical klubba = jag är cool.


let's go

idag är det lördag och lördag= CHOKLAD! nnejrå (fast jo,) snart ska jag till Ida och vi ska hitta på något kul ikväll. Troligen joinar Fanny, Amanda och Maja oss sen så det ska bli naajs! :)


++++


Städat och klart!


Ja, nu har jag äntligen städat lite i garderoben. Härligt! Det ska bli så kul sen när vi renoverar om den sen. Just nu ligger allt möjligt där inne.
Kl 1 kommer Marcus och hämtar mig, så måste hinna käka lunch, klä på mig, duscha och borsta tänderna. Ja det hinner jag nog.


typ världens coolaste kille

Imorgon ska jag åka iväg med denna grabb och kolla på hans match och sen ses efter. Mys det kommer att bli. Har inte träffat honom sen han kom hem från Thailand. Den bruna jäveln.. Aja, får väll nöja mig med min färg. Ändå inte så jätte långt kvar till sommarn säger vi.

Har saknat dig!

           

Träningsvärk

Tumblr_levq71dd1n1qcutfdo1_500_large

Sitter i soffan och har så extremt ont i kroppen. Kan knappt röra benen. Jag hatar att man glömmer tänja alla muskler efter att träna. Dumma mig ! Aja, var i skolan idag då vi hade idrott. Julia skulle hålla ett friskis pass. Galet vad slapp jag blev i armarna efter men galet vad kul och bra det var!


dom nya sakerna

Eftersom jag handlade för 499 kronor (=över 300) så fick jag välja ett smycke för max 79 kronor. Och om jag hade handlat över 500 (men neeeeee det gjorde jag ju inte) hade jag fått något annat! Men aja, man ska inte klaga över det man får. Jag valde iallafall en guldig, enkel och snygg ring!


den i mitten är den nya om någon inte förstod det! ;)

dagens


hehe ful bild! Tröja från Odd molly och jeans DrDenim!


ytterligare en ful bild på den fina mönstret på ryggen!

 


fika på waynes

Efter skolan drog jag vidare till stan, där jag mötte upp Sara och Fanny (och Simon men han drog sen) och vi gick och fikade på Waynes! Jättemysigt med god fika och härliga tjejer! Efter fikat drog vi till bikbok där jag köpte utsvängda jeans! Gud jag är så taggad på att använda dom, dom sitter perfekt! Jag lägger upp bilder på dom i ett annat inlägg... Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, tror jag stannar hemma för jag har såhäääär ont i huvudet! Tur att pappa och jag köpte godis på väg hem idag hihi :).



mina otroligt snygga vänner!

torsdag!

Idag är det ju torsdag, som alla vet, och jag håller på att drunkna i läxor och annat! Därför har jag varken tid eller ork att uppdatera så mycket, det händer heller inte så mycket roligt på vardagarna att skriva om ;) Men imorgon efter skolan ska iallafall jag fika i stan med Sara och Fanny! Det ska bli supermyyys.
Förresten så hoppas jag att ni kollar på sexan nu, på not another teen movie. Den har jag redan sett typ hundra gånger, för det är den enda filmen jag har på mitt land, men den är så klockren! Skönaste filmen! ..... Nu har jag verkligen inget mer att skriva om ! Meeeeeeeeeeeeeeeen aja, puss och godnatt

 

okej en gammal bild från arkivet för blogg.se laggar !!!


# 24 #




har precis vart och gymmat med laget. Skit skönt att komma iväg och bygga lite muskler. haha. Idag har jag gått i skolan och slutade 4.. Gud vad seg dag. Men imorgon är det fredag och då får vi helg. Längtar!

JFR

Ni vet ju Kenza, hon har ju sjuuukt snygga smycken som man har sett på hennes blogg den senaste tiden. Några av dom kommer från jfr <-länk.  Här är iallafall mina favoriter därifrån gjort i världens fulaste collage.

Week 4

okej, jag har vart usel när det gäller uppdatering. Tack sally för att du har hållt på att skriva. Puss på dig!
Under den senaste tiden har jag:
- fått min iphone! superglad
- fått en resa till dubai(ännu gladare)
- vart med kompisar
- vart ensam..snyft
- pluggat
- sovit

Ja, har haft det rätt så bra faktiskt.

bild från någon dag sen.

studiedag

Idag var jag ju som sagt ledig. Jag gjorde några läxor, åt supergod sushi och asiatisk mat buffé med Evelina, kollade lite i affärer, åkte hem till Isabel och sen till Dagy för öppet hus och till sist infomöte i kyrkan för framtida konfaledare! Men just nu sitter jag och äter daimkladdkaka ♥ och kollar på 50 first dates! Har redan sett den typ 3 gånger, men den är ju så gullig!


pjaamas ♥

Mobilblogg!

Just nu sitter jag på bussen mot stockholm, det är ju studiedaaaag! I stan ska jag träffa Evelina, och vi ska äta sushi buffé på ett ställe Evelina visste :) ikväll blir det öppet hus på antingen dagy eller tibble, vet inte vilket jag ska gå på än eftersom jag har gått på båda tidigare, men jag vill ändå gå på något av dem igen för jag kan verkligen inte välja! Efter det blir det iallafall konfaledareutbildning i kyrkan... Ha det så bra!

måndag


haha det gick två exakt likadana reklamer efter varandra nu på trean... om ni var intresserade! Nåväl, efter skolan följde Felicia med mig hem. Vi pluggade, kollade på film och bakade! Det blev den godaste kakan daimkladdkaka! mums.





jaa och nu sitter jag och kollar på Earth och smider planer med Evelina, Sara och Ida :) vi höres

top model

Nu sitter jag och kollar på top model säsong 11 då alla gamla favoriter är med! Typ Mckey (eller hur det stavas) och Majorie (åter igen, hur det nu stavas...). Den säsongen var ju typ bäst, nu är allt för överdrivet tycker jag... Men nåväl, top model är antagligen väldigt överdrivet!


FÖRLÅT

Jag har verkligen glömt bort att skriva. Riktigt dumt, verkligen. Ska försöka börja bra igen!

the movie

haha filmen suger verkligen... nåväl här är den iallafall!


min film med Simba

Idag har jag följt min katt med kameran ett tag och filmat i svartvitt. Filmen blev inte så jättebra, eftersom det är första gånger jag filmar något på riktigt liksom, men nånting blev det iallafall! Filmen har jag laddat upp på youtube nu, men det är lite segt... Så jag lägger in några bilder nu och så lägger jag in filmen sen!






idag

Idag var en segdag. Så efter skolan drog jag hem till Isabel där vi tjockade ihjäl oss, eller i varje fall gjorde jag det... Vi kollade på tv, då vi såg ett bantningsprogram där det var någon som skulle sluta äta ost, för hon åt ost varje dag och på ett år åt hon 105 kilo ost. Efter två veckor utan ost grät hon och var helt förtvivlad. Typ så hääääär roligt!

bara för jag inte har något annat att skriva om!

i must quit, you


åh. sån här musik är verkligen inte vad jag bör lyssna på nu. är så himla arg, ledsen och besviken. åååhhh!

ketchup, ketchup ketchup punkt.

hej jag heter sally och jag håller på att dö av uttråkningshet. Vi kan väl säga att jag inte gillar att ha matcher tidigt på lördagsmornar...






en bunt gamla bilder som jag fixade och trixade lite med nu medans jag lyssnar på skitfin musik. ska visa sen

torsdag

Hejhej, och förlåt för dålig uppdatering men jag har varit upptagen de senaste dagarna... Just nu är jag iallafall hos Isabel med Felicia för vi ska snart åka in till täby centrum för att äta, och sen dansa med alla nior i täby! Det ska bli jättekul att träffa alla, men att dansa vals och sånt vet jag inte riktigt... vi höres

hehehe en fin gammal bild på mig och Isabel! är ju på Isabels dator så har inga bilder...

Nervös


ja, rubriken säger det mesta..


För jag kan inte dansa


jag idag med  superduper god yoghurt. tröja- MQ

Idag har jag var glad hela dagen. Vi började dagen med att dansa i mer än 2 timmar. Svettigt, men riktigt kul. Jag kanske inte är så jättebra, men man lärde sig ju iallafall lite. Vi ska nämligen alla nior i täby dansa i täby centrum imorgon. Nervös? Ja! Nu är jag hemma och ska välja ut vad jag ska ha på mig imorgon för kommer inte hinna hem sen emellan för jag ska nämligen till söta Julia efter skolan. Skriver senare :)


eight dresses


åh sommar.. Det bästa med sommaren är bland annat att kunna gå runt i söta klänningar och annat gulligt utan att behöva drunkna i sin stora dunjacka. jag-saknar-sommaren.

måndag

Har ingenting speciellt att skriva, förutom att efter skolan idag åkte jag in till stan och fikade på mocco med Sara! Det var jättemysigt att bara sitta och snacka. Efter skolan imorgon ska jag träffa Ida och det ska bli superkuuul för vi har inte träffats på ett tag, typ.. en vecka! Hehe, men det känns som jättelänge. Anna-Karin ska joina oss sen hade vi planerat, för sen bär det av mot volleybollen. hmm... nu har jag typ ingenting mer att skriva... noll blogginspiration! Kom igen nuuu, vad vill ni se mer/mindre av? Tycker ni att vi ska ha en frågestund som Ida sa att hon ville att vi skulle ha? äsch, nu ska jag fortsätta sega, peace out!

en bild som jag (eller Ida tog) under vår kortkorta promenad för ett tag sen.

BULLE



Har äntligen fått slinga håret lite. Det blev kanske inte sån stor förändring, men kul ändå,hehe.. Idag ska jag inte göra någonting speciellt. ska plugga lite och försöka leta igenom garderoben för att hitta någonting gammalt som man har glömt bort(tråkig/konstig, jag vet).


igår hos Isabel!









kvällen i bilder. Det var en chill, mysig och rolig kväll!

jag saknar den tiden då jag inte visste vem du var



den nya kjolen

Den nya kjolen jag köpte i fredags ser ut som på bilden där nere. Vet inte om jag ska ha ett linne till eller en enaxlad body. Men det får jag väl klura ut när jag väl ska använda den! Idag har jag spelat match i västerås = jag har suttit i bilen i ca 4 timmar idag... och sen åkte jag hem till Isabel där Julia, Felicia, Denise och Amanda var och vi åt pizza, godis, och vi snackade, kollade på tv och badade jacuzzi. Supermysigt! Nu ska jag sova, lägger ut bilder från idag imorgon.


oj ehehheh jatsy är kvar och mina strumpbyxor var helt sönder.... men aja! Vilket sätt som är snyggast är nu frågan... Linne känns säkrast men det är ju så snyggt med bodyn! hmmmmmm

She's not you



har precis kommit hem från melker. det var supermys. Massa folk var där och alla skrattade och hade det skitkul. Hittade det här klippet på youtube från hipphipp. Herregud vad jag skrattade första gången, och gör det fortfarande.

Hovet


såhär ser jag ut idag. Glad tjej.

Idag ska jag nämligen till hovet med min kompis melker för att kolla hockey Modo- Djugården. Är inte riktigt ett hockeyfan men det ska faktiskt bli riktigt kul. Efter ska vi käka middag någonstans. Ha en superduper bra dag.


tvspeeeeel

shit cool jag e. satt och spelade ice age 2 på ps2 nyss! wohoooo

hahahahahahahah förlåt har så jävla tråkigt.................................................

idag

Efter skolan åkte jag och ett gäng till täby centrum där vi fikade och gick runt lite i affärer. Jag köpte en ursnygg kjol från gina tricot för endast 50 kronor, så jag är nöjd. Nu är jag hemma och tar det lugnt för jag ska upp tidigt på match imorgon!


heeyyyy... Idag hade jag på mig ett linne från urban outfitters och en kavaj från h&m!

S p e t s



Idag har jag vart i skolan, och efter drog jag och några mysiga tjejer till täby centrum för en fika och liten snabb shopping. Fick med mig denna hem. Spets body från gina. 50 spänn!! Ikväll ska jag iväg på middag till några kompisar. Det kommer sägert bli hur mysigt som helst. har saknat dom en aning. Hoppas ni får en superkväll.

dagens outfit


poncho från h&m, jeans från levis!

Solsidan

Solsidan måste ju vara en av de bästa svenska serierna. Och nu på söndag klockan 20.00 på kanal 4 börjar säsong 2 igen! Jättebra tycker jag, och det gör också väldigt många andra antar jag!
Här är en länk från en artikel, ett repotage om den nya solsidan säsongen från aftonbladet! Klicka här för att se videon.


mjaou




bara för att han är så himla fin.

den tolfte januari

Idag slutade vi 11.30 i skolan, så jag, Felicia och Denise åkte in till stan för att kolla i affärer och fika! Jag köpte ett urgulligt linne från Odd Molly som har en jättesnygg rygg, och antagligen världens snyggaste jacka!!!





Familjen

Mamma: Ja, vad ska man säga om dig? Du har vart en otroligt fin mamma, och rätt så knasig på köpet. Du är som en bästavän för mig. Vi kan snacka hur länge med varandra om saker som jag aldrig skulle diskutera med andra. Tack för allt och jag uppskattar allting du gör för mig, och allt du säger att jag ska låta bli att göra. Du är en sån inspirationsskälla och en sån person som man strävar efter att få bli lite senare i livet. Som sagt, ett stort tack!

Pappa: Oj, du är ju bara för ball! Du är en riktigt ball pappa. Jag och du pratar inte så mycket om man jämför med mig och mamma men jag vet att när jag väl vill kunna prata så kan jag gå till dig. Du förstår mig samtidigt som du försöker göra det till någonting roligt istället och försöka se det posititvt istället. Du gör mig glad. Och gud vad stolt man är som har en musikalisk pappa! Det var säkert efter dig som jag själv började på musik intresset. Galet vad bra du är!

Rebecca: Syster, syster, syster! Du är min riktiga syster, och ingen annans och jag fick nog den bästa i hela världen. Du vet att jag älskar dig, även om jag inte säger det så ofta. Du får folk att skratta och le hela tiden, inkl mig. Din humor är underbar! Önskar att vi kunde snacka mer än vad vi gör, för jag vet ju att du är en bra lyssnare.

Oscar: Brodern min. Älskar att vi är så lika. Vi båda är rätt så lika tror jag iallafall. Musik är väll nästan bådas största passion om man säger så. Men du kanske är en "gnutta" bättre än vad jag är. Haha. Piano, gittar, trummor. Vad är det liksom? Du kan ju snart starta ett eget band med dig själv! Vi båda värkar vara sånna som vill ha det på vårt egna sätt och alltid vet vad vi vill. Älskar dig med gullegulle lillebror.


chillmode

Jag kom precis hem från världens bästa volleyboll träning! Den var jättebra, kul och jobbig! Det har bildats ett 95-lag med volleybollspelare i vallentuna födda 1995 så det är ungefär 12 stycken med olika erfarenhet, men det fungerade hur bra som helst och jag ser fram emot SM kval senare i vår osv.
I eftermiddags när jag kom hem åt jag världens godaste mellis - rostad skogaholmslimpe skiva med ett tjockt lager messmör och varm oboy till det! Mums. Och nu sitter jag och äter ben and jerrys phish food. Jäääääklar vad det är gott!

mitt volleyboll lag!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

Galet gott. Och den nya och snygga (okej för att vara en elevbok är den det) elevboken i bakrunden!

Nu är jag så himla trött så jag ska gå och sova redan nu! Godnatt.

Scream

ggoooooooooott!detta är vad jag har hållt på med idag. Dansat och freakat sönder med syrran, och köpt kladdkaka. Mums!

S O M M A R

Italien 2010
Sitter och bläddrar igenom lite bilder och hittar då ett album med bara massa bilder från sommaren. Gud vad man saknar att bara kunna ligga och steka i stolen, och bli lite sådär smått brun som man vill bli på sommaren. Aja, det är inte så många veckor kvar(säger vi). Har redan börjat tagga inför härliga resan till båstad med min underbara kompis. Taggad!

nystädat!

Idag hade jag fortfarande lov så jag tog och städade heeeeeeelaaaaa mitt rum och rensade bland smink och onödiga prylar och nu ser det helt okej ut. Nu ska jag åka till Anna-Karin så att jag får ett mysigt avslut på lovet. Vi hörs!


och min nya garderob!!

byebye Jatsy :(

Min gossedjurskanin från när jag var liten får flytta ner i källaren idag. Sorligt ju... Vet att man stavar yatzy sådär men ja, litet dyssebarn som jag var (/är) heter hon Jatsy. Och yesbox - jag är 15 !

Ni har väl också något favoritgosedjur från när ni var små, alla har väl det någonstans iallafall?



funny things








eller










Detta är vad jag önskar mig i namnsdagspresent. Vi brukar ha det som en liten födelsedag eller vad man ska säga eftersom att vi tre vill ha en egen dag och bli firad själv.


DAAAAAAANCE TO JUSTIIIN

förlåt för att jag inte skrivit mycket. mitt bloggande har inte vart på topp på senaste tiden så har inte velat. Men ska försöka nu så mycket som möjligt. Idag har jag vart på utvecklingssamtal vilket gick jätte bra. Och är nästan frisk! det är ett mirakel! Iallafall.. Jag och syrran försöker hitta på en dans och det är så sjukt kul! eftersom att vi båda inte är riktigt vassa dansare blir det bara ännu roligare :)


SNAKE VALLEY

Topshops senaste kollektion är så himla snygg! Ni kan se kollektionen här (klick).
Här är några av mina favoriter i ett slarvigt collage.

En bok om kärlek

" var inte ledsen över att du har förlorat något värdefullt, var glad för att du har fått haft det. " - från en bok av kärlek skriven av Michaela Forni. Den boken är så otroligt fin. Och den får en att tänka, kanske speciellt mig som nosar lite grann på kärleken. Men vem gör inte det? Det är kärleken som driver oss framåt.

Jag rekomenderar verkligen Michaela Fornis bok En bok om kärlek. Och om ni inte har läst den läs den, och helst imorgon.


i lördags

Igår var jag och en massa andra hos Sara. Först åt vi middag, men då var det bara jag, Sara, Fanny och Sabina där och efter vi hade ätit upp började folk att komma. Kvällen var kul, men kunde varit (och framför allt slutat) bättre.
Här är snyggingen Sara!

fula jag och underbara Fanny!

Härliga tjejer! Caroline, Fanny, Sabina och Elin

Caroline och Olivia

Jag och Sabina!

Filip, Sara, Jesper och Olivia!

Mobilblogg

Just nu sitter jag på bussen på väg hem och äter frukost typ. Igår hos Sara var kul men sen kom det allt för mycket oinbjudet folk, och bara för att Sara bor i en lägenhet började grannarna lacka och det slutade med att kvällen blev kaos och alla vart lack. Hm nåväl nu är allt bra förutom att jag ångrar att jag köpte banan innan. Det är inte gott :(. Ska på volleyboll träning senare i eftermiddag så aa jag hinner inte uppdatera för ens ikväll! Pusse

tillägnat A-K och Idutt

och alla andra som vill se vad jag ska ha på mig ikväll hos Sara



fien pose men så fick det bli!

Att vara sjuk

Att vara sjuk. Ja, det är nog det jobbigaste som finns. Nej nu överdriver jag såklart men ibland kan det vara sjukt jobbigt! Det är så onödigt och gör bara ingen nytta enligt mig. Just nu sitter jag och har ont i halsen, bihålerna och öronen + att jag är förkyld. Varför drabbades just jag? jag vill ju inget illa? Hm, aja det ingår väll i livet antar jag väll.

Idag har jag inte gjort någonting. Timmarna går bara så himla segt och speciellt när man är ensam själv hemma. Det ända som hållt mig sysselsatt har vart tvn. I LOVE YOU! Utan tvn hade jag vart helt död just nu. Jag hade säkert sovit bort hela dan utan den. Pust. Aja, nu ska jag gå ner och kolla på tv med mammi. PUSS







Fredag

Idag har jag gjort absolut ingenting. Verkligen. Jag gick upp, åt frukost, hjälpte pappa med min nya garderob och duschade och nu sitter jag här! Ikväll ska jag vara med Evelina, vi hade planer om att åka in till stockholm och äta middag på någon restaurang men hon sa något om att det skulle bli svårt att åka hem efter det pga snön (♥) så nu blir det hemmakväll. Antingen hos henne eller hos mig - hon ska ringa mig och bestämma när som helst! Jag har på mig en tröja från bikbok som är feeett najs.


vet inte var kamerabatterieladdaren är :'(


hoodie

Idag var jag med Felicia och shoppade lite på mellandags rean! För ynka 99 kronor köpte jag denna gosiga varmtröja från bikbok!


nu ska jag sova! eller försöka i alla fall...

nyårsafton

Gullungen Ida fick mig att göra detta inlägg redan nu... På nyår var jag hos Julia med några vänner.

Snygga Fanny

haha jag dör. Gabriel och Karle!

Karle, jag, Fanny, Julia och Anna-Karin bakom Julia hehe!


3 bilder. Fett många - jag vet. Men i albumet på facebook fanns det bara 13 bilder så jag valde dom bästa...

--L O V E Y O U A L W A Y S --

Imorgon äre dags för cup (äntligen). Vi drar till sundbyberg och spelar 3 matcher under dagen, sen om vi går vidare ska vi fortsätta spela på fredag. Hoppas, hoppas, hoppas att vi går vidare!
Idag har jag:
- hostat
- hostat lite till
- snytigt mig
- tv
- film
- ätit
- sovit

Ja, det där är min dag lite kortfattat. Eftersom att jag gärna är en person som gillar att röra på mig, så blir jag bara rastlös av att vara sjuk och degig en dag. Aja, men imorgon ska jag få röra på mig allafall även om jag fortfarande är lite sjuk.

Under dagen så kollade jag runt på youtube för att hitta någonting roligt när det gäller sång, och då hittade jag det här klippet. Eftersom att jag är en sång människa(musikklass) och sjunger hela tiden så kan man ju inte bli mer avis på dessa duktiga och begåvade sångare. Och redan vid 12(?) års ålder tror jag att det var.


odd molly

Idag var jag ju som sagt i Barkarby outlet med Isabel. Det var inte riktigt det jag hoppades på, men nästintill! Jag fick med mig en jättefin blus från Odd Molly och jag är helt överlycklig över att äntligen få ha en blus från Odd Molly. Visst, jag kanske gör det större än vad det är, men jag uppskattar verkligen det mesta och det här är verkligen inget undantag. Ett tips om ni vill fynda Odd Molly plagg är att dra till Barkaby outlet nu i mellandagsrean! 20 % rabatt av outletpriset, så jag sparade hela 600 kronor! Blusen kostade 725 kronor.


oooch sen har jag testat en ny frisyr sådär i tråk och ensamheten!

den var ful när den var gigantisk .

oh nu har Julia lagt ut några bilder från nyår på facebook! sååå.. snart gör jag ett inlägg om det! (när jag orkar, kan bli om 10 min, kan bli om 100 år)

Ps. ät varm choklad och pepparkakor tillsammans, SKITGOTT! och kolla på Gossip Girl! SKITNAJS! Jag kollar på www.tvduck.com och har kommit till avsnitt 10 av säsong 1 hehe. Jag rekomenderar det verkligen, så mycket bättre än vad jag trodde att det var! D.s


ha ha

Jag sitter i köket med datorn och en hästsvans (tofs) i håret. Mamma kommer in och lägger toffsen över huvudet så att jag får en sorts lugg, och så säger hon "naw vad söt du blev!" med en jääääätte ironisk ton, "Du ser ut som ett troll haha!!". Två sekunder senare kommer pappa in i köket och säger " haha hon ser ju ut som dig!" = arg blick från mamma som säger "inga kommentarer...."

Det tyckte jag var roligt iallafall. Idag har jag segat och degat och varit på säsongens första volleyboll träning! Det var kul, och jobbigt. Nu sitter jag i alla fall och kollar på kläder och annat på internet, för i morgon ska jag och familjen till Barkarby outlet och då hoppas jag på att kunna köpa något fint! Och förlåt igen för kass uppdatering, haar ingen "inspiration"...

 

 


kul? nä..

Just nu är jag sjuk vilket inte är så speciellt kul. Var ute igårkväll och hade då för lite kläder på mig och det beror säkert på min halsont och förkylning. Ska be min mamma köpa med halstabletter påväg hem från jobbet :) 
   Ikväll ska jag bara vara hemma med familjen och mysa, för jag vill ju inte dra iväg och bli ännu mer sjuk för jag åker iväg på cup på torsdag så vill hålla mig frisk.


Nyår

ida ♥




såhär blir bilderna efter ett bildkrig med sally...

Ida gästbloggar hihiihihihiih! Inatt sov sally med mig. Vi bakade chokladmuffinsmaränger, mums. Sen hyrde vi en film som hette I see you.com. Den var bra.. Idag har vi gått promenad med kameran ner till vattnet som varade i tio minuter. Hejdå

nyår

Förlåt för sämst uppdatering från min sida, jag har helt enkelt inte haft tid att sätta mig framför datorn, förrens nu då jag har 10 minuter på mig för sen kommer Ida! I fredags, nyår, så åt jag en jättegod middag med A-K och Fanny innan vi drog vidare till Ella gård där Julia hade lite folk hemma hos sig, det var en liten fest med urskönt folk. Kvällen innehöll snöbollskrig, nyårskyssar, skratt och dans. Hade ingen kamera med mig, men om det läggs upp några bilder på ansiktsboken ska jag visa några!
I lördags var jag hemma hos A-K hela dagen, åkte hem vid klockan åtta då jag snabbt åt, böt om och tog bussen igen mot Stockholm där Sara hade lite härligt folk hemma hos sig. När alla hade dragit kollade vi på en film, "i min vindaste fantasi" tror jag den hette. Den var skitrolig och så himla klockren på vissa ställen! När filmen var slut så var vi inte tillräckligt trötta för att sova, vi har ju vänt på dygnet nu under lovet, så vi kollade på några avsnitt av Solsidan.
Nu är jag hemma och väntar på att Ida ska komma. Hon kommer med bussen om 5 minuter så nu måste jag springa!


2011

















Tack för ett underbart nyår! Jag hade så otroligt roligt.

Nyårsdagen


Detta hade jag på mig igår

Lägger upp bilder senare från gårdagen.


RSS 2.0