it has begun

Nu väntar vi bara på Jullan!


insane/sick

Sitter i Isabels säng just nu med min dator!! Hur konstigt är inte det liksom!! ;)



Plugg-Lan med Isabel och Julia på g!

kissemisse

han jag somnar bredvid varje kväll. han jag känner mig trygg med. han jag blir irriterad på på mornarna. han som ligger precis bedvid mig nu. han som får mig att skratta när han gör tokiga saker. och framförallt, han kan få mig glad på momangen och han finns alltid där för mig, i vått och torrt. jäklar vad min katt betyder för mig. he is the best!






Mors dag

Idag har vi (som de flesta andra) firat mamma med rosor och choklad. Supermys.




Bilder från min iPhone

eftersom jag inte vet vad jag ska uppdatera om kör vi en sån här. Livet genom min telefon den senaste veckan.














jag just nu

mamma har sagt : gud vad trött du ser ut! 5 gånger idag




pjamas hela dagen - check!

Tjaaaaaa! Sitter just nu hemma hos ida! Vi...

img_7063 (MMS)

Tjaaaaaa! Sitter just nu hemma hos ida! Vi har haft en galen + sjukt bra kväll. Så brutalt spontan så det är underbart! Dock träffade jag inte skåningen så im sad :( nu käkar vi chirre och godis och kollar på film! Hoppas er kväll varit lika bra som vår!!! Vi var först hos Carro på födelsedags nys, och sen åkte vi på en fest :) asbra!!!


avec idutt

shoo vi sitter här och ska snart till Carro! Vet inte vad jag ska skriva hihii men vi har precis bakat bullar. wiho!

Onödigt inlägg

Nu sitter jag och Julia hemma hos mig och har precis badat jacuzzi och druckit massa cider och pepsiiii! Igår tills idag var vi hos Lagge och det var verkligen en lyckad kväll med galet härligt folk! Jaaa nu somnar typ Julia och jag kollar på Quack Pack, haha... Ska återgå till det nu hihi! Ha det bra!



Finfina Iphonebilder!


Hej sötisar! Sally här. Jag är på väg till...

img_9068 (MMS)

Hej sötisar! Sally här. Jag är på väg till Sara, för ikväll är det cocktailparty som står på schemat! Skulle egentligen ha ätit middag hos Fanny men det strulade... Det är dresscode ikväll så jag kör på min blåa klänning som jag köpte i Barcelona och klackar. Taggad till tusen! Hoppas er kväll blir härlig. Puss på er! (mms blogg, därför det ser konstigt ut. Jag tog också bilden på bussen det är därför det är så skakigt!)


Student

TJEEENIS jag vet inte vad jag ska säga! Jag kan ju börja med att säga att livet leker, och just nu är det bara 3,5 skoldagar kvar i bergtorp. HUR SKÖNT??! Idag var klassen på DN och busade, och sen åt vi picknick i en fin park. Efter det åkte jag, Felicia och Julia och kollade balskor, och sen gick vi på studentutspringet. Där tog min systers pojkvän Mauritz (/herr morris) studenten och jag blev så galet avundsjuk. Förresten tänkte jag bara passa på och säga att Annie och Mauritz är nog det gulligaste paret i världhistorien. Är så sjukt glad för deras skull.

sötisarna i tårar

me so happy



mys och gos och partyyyy

Den här helgen har varit superbra! Igår åkte jag, Ida, Amanda, Fanny och Maja in till stan och åt på pizzahut. Efter det åkte vi till rösjön, där det var en konfa återträff, men där stannade inte jag och Amanda så länge utan vi tog taxi till en fest. Kvällen var helbra och efter en hel dag i solen (yes jag har bränt mig) mår jag helt underbart. Det är nu 7 riktiga skoldagar kvar, och 24 vanliga och skoldagar kvar tills sommarlovet börjar. Kärlek.



Save the world

heeeeey!! igår var jag först på bio med ett gäng härliga tjejer och såg Pirates of Carribean 4, sevärd!!! Efter det åkte vi till konstgräset där vi hängde och spelade fotboll. Senare på kvällen åkte jag och Ida hem till mig där vi sov, hihi idag vaknade vi i bra tid för att göra en smaskig smoothie som vi satt ute i solen och åt. Sommarklänslor!! Sen har vi bara legat och solat, pumpat musik och nu fixar vi oss iordning för att åka till stan och äta middag med maja, fanny och amanda. Vi får se vart kvällen tar oss sedan, en sak är säker och det är att vi är taggadeeee!!! Här kommer lite härliga bilder:




kärlek

Hej jag heter Sally och jag äääälskar skolan. Eller??? Gjorde precis klart två försenade saker, och nu ska jag sova. Imorgon väntar 3 matteprov, simning och en superhärlig eftermiddag med fina vänner i stan. Vi ska leta balskor och gå på bio. Mys!


godnatt!

home is wherever i'm with you

Så här såg jag ut idag





Lynn för Beckmans

Hej allesammans! Idag har jag varit på en plåtning för en jätteduktig designer från Beckmans Designhögskola, som plåtade sitt examensarbete - sin kollektion. Hon hade verkligen gjort balla/snygga kläder med speciell stil och även fotografen och make-upartisten var gryyymma så det var galet kul! Nu är det lite tillbaka till verkligheten, har precis fixat färdigt mitt engelskatal och ska söka info för debattartikeljäveln som vi ska börja skriva imorgon om genteknik eller genetik eller vad det nu var... Okej ha det bra! Jag bjuder på två sjukt dåliga bilder på sminket!


Håret var inte sådär heller men det var en stram, låg hästsvans.


fest i hela huset

Helloooo! Jag har det skitstressigt. Verkligen såhääär stressigt. Ska skriva ett femminuters tal på engelska tills imorgon, och en inlämning till svenskan tills imorgon. Men det funkar inte att plugga längre... Sååå :)

Here comes bilder från Ciccis i lördags! Det var så himla kul, träffade alla söta och gosiga människor och dansade loss. Lätt en av de bästa kvällarna/nätterna på länge.









oj hej

jadu. här slänger man in ett litet inlägg, bara för att lixom.
iallafall, kommer inte att skriva hela tiden varje dag, men kommer slänga in några inlägg lite då och då.
var nyss på träning( eller för kanske 1 timme sen kom jag hem). kul! eller nej... är för lat för att ens åka iväg.
nu ska jag sova. godnatt världen.




vill tillbaka!


Isabel is here!

Nu är vi hemma hos miig och kollar på TV och bara chillar. Jag lägger upp bilder från min underbara helg snart/när jag orkar. Vi är ju rätt snygga så bjuder på några gulliga bilder



inte duktig

fast jo! Eller ganska. Sitter iallafall och pluggar, men är inte på långa vägar klar! Åh vad jag hatar att jag alltid somnar när jag försöker plugga! Förlorade liksom 2 timmar på det idag.... Får ta igen det nu när jag ändå är hyper! Har inget att skriva riktigt, så vi hörs snart hihiiii

Duktig

Nu har jag på typ en timme skrivit en galet oinspirerande uppsats i Teknik om Internet och sånt. Jag orkar inte satsa för jag kan inte teknik ändå... Men känner mig ändå rätt så nöjd liksom, ett arbete klart i alla fall! Imorgon ska jag och Felicia och Matilda och några som jag inte vet säkert shoppa eller iaf kolla efter balklänning, skor och sånt! :) Det ska bli najs, och jag passar på att åka på en casting för H&M när jag väl är där inne! Ha en bra kväll!

Finfin bild på Felicia, mig och Sally från kören idag


Festivaltema

Kom nyss hem från Fridaplåtningen, som var på någon äng bortom Gärdet någonstans, rätt dött var det i alla fall. Det var jätteroligt, temat var festival typ så det var rätt hippieaktiga kläder och massa armband och sånt och vi blev klara rätt tidigt, men sen tog det ett tag att komma hem också. Men nu blir det tjockarmat eftersom jag inte har ätit sen halv 8 typ! Taggar donken med andra ord! Vi hörs!


Bild på sminket! Och finfina blommor.


så fult

Ända sen i söndags har jag haft ett helt underbart humör. Jag vet inte varför men jag har varit glad hela tiden! Även fast tråkiga saker hände skämtade jag bort det. Nu är det dock över. Usch och bajs fan nu orkar jag ingenting. Skolan dödar mig... Längtar till helgen!!! Bilder från denna tid förra året










FRIDA

Nu är det dags att tjäna lite shoppingpengar tills jag följer med Sally till England och bland annat London! Imorgon ska jag på plåtning för tidningen FRIDA och då tjänar jag lite pengar! Det ska bli jättekul och vi ska plåta typ allt utomhus verkar det som. Så det blir tagg på det plus att det inte direkt är jättesynd att missa mattenationella även om jag kanske får göra det sen istället... Aja för stunden är det najs!

Senaste plåtningen jag har fått bilder från, då för Vanadis Milano.


Katter

Jag kom nyss hem från Tibble teater där hela klassen plus parallellklassen såg musikalen Cats. Det var lite segt, speciellt som vädret är grymt! Innan musikalen gick jag, Sally, Julia, Amanda och Sofia och köpte Subway och gick och satte oss och chillade i gräset vid Täby Centrum, galet härligt. Ikväll ska jag tydligen vara med på en liten minikonsert eftersom jag går och sjunger för en sångpedagog på Täby musikskola, så det blir kul. Vi höres!



Jag har det bra idag

Underbart med sommarvärme och sol, jag frös inte trots att jag hade klänning på mig! Det är sommar. Jag har inte så himla mycket mer att säga så ni får ha det så bra helt enkelt! Vi hörs!


tagga träning!

Efter en hel förmiddag i solen drar jag nu på träning. Har fått färg så jag har nu en vit bikini på mig hela tiden hihi om ni fattar. Hoppas allt är braaa puss!

lite bilder

Här är lite bilder från i fredags, då jag, Denise och Felicia inte var med på gympan så vi fotade lite med min kära telefon!





okej onödiga bilder....

Jag slänger in en liten mobilblogg, jag va...

img_9557 (MMS)

Jag slänger in en liten mobilblogg, jag var precis på en liten porträttbildsplåtning på söder och nu är jag på bussen till Felicia där vi ska steka på bryggan! Vi hörs senare!


round it goes

Tjeenare kompisar. Är ledsen över den sega uppdateringen men ja... Jag har inte suttit vid datorn till nu, och inte ens nu är jag vid min egna dator. Så inga nya bilder! Igår var jag först hemma hos Denise och pluggade,och sen åkte jag till Ida. Vi skulle åkt på en fest, men vi blev lite otaggade så jag, Ida och Amanda åkte till Fanny där Olivia och Caroline var. Vi åt godis och kollade på paranormal activity 2! Skitläskig! Idag har jag bara solat och tagit det lugnt, men nu ska jag iväg på middag till Maja! Ha det så bra,puss
Den här bilden fick det bli från arkivet. Jag har ju trots allt denna tröja på mig idag hihi!

Galet flippad helg denna

Hej allesammans! Jag sitter här och försöker skriva på mitt geografiarbete som jag var tvungen att göra om, tagg! Det är allt jag har gjort idag och allt jag kommer göra idag typ. Sen imorgon blir det att skriva ett teknikarbete om jag har tid/lust... Så otroligt flippad helg helt enkelt! Dock ska jag på en liten plåtning imorgon så det blir ju något kul i alla fall! :) Vi hörs senare om jag har tid!




Rolling in the deep

Idag var en allmänt dålig dag. Men åh mina vänner är så bra så jag glömde det äckliga provet jag hade imorse på momangen! Jag och (min tjockiskompis (hihi jag är också deeet)) Isabel åkte t.ex. på rasten och åt kakor och på en annan rast åt vi muffins. Woop!





glada stunder

Förlåt, förlåt

Sorry folket för dålig uppdatering från min sida! Jag har varit upptagen med att vara på ledarläger på Karlberg och sen med plugg, men jag ska försöka bättra mig! Idag har jag haft nationella i matte och sen skoldag till 4 så det är redigt med osoft, men sen har jag tagit det lugnt och skrivit lite på ett so arbete som jag fick göra om typ. Karlber var i alla fall underbart, härliga människor, härligt plats! Ni ska få lite bilder som jag har lånat från duktiga Victoria och Fredrika som har fotat!




Grattis pappa!

Nyss var en liten del av släkten här för att fira pappa som fyller år idag! Lyckosten fick en heldag på yasuragi där mamma och pappa spenderade sin dag, OCH choklad. När de kom hem hade jag, Annie och Tim förberätt buffé mm. Mina brorsbarn, Marika, Mauritz, Eddie och farmor var här också








HOFFMAESTROOOO

Åh, ni som tänkte "det är inte värt det" att åka ut till Skärgårdsgymnasiumet i Åkersberga, hade feeeeel! Åh så himla bra det var! Haha och Fanny och Carro som highfivade killarna i Hoffmaestro var helt i extas när vi åkte hem! AWIIIE! Nu sitter jag iallafall och typ hoppar rundor och äter jordgubbskräm. Muums!



varför?

Varför snöade det idag?





Det var ju sommar för två veckor sen
- i april och nu är det maj...

det här hade jag på mig!

Eller ja, världens sämsta bilder! De var de här bilderna jag glömde lägga upp också... Jag lånade den lila fodralklänningen med krossat sammet av sötis Fanny!




Valborg!

Awiiie lördags kväll var så himla bra! Att umgås med människor man gillar betyder så himla mycket för mig! Nåväl, kvällen innehöll (som jag allltid skriver för jag orkar aldrig sitta och förklara i detalj) panik, ofrivilliga Julia och jag i ett fackeltåg, dricka ur glögg koppar, häng i trappan, kepsar som gick från huvud till huvud, brasor mitt i natten, en i believe påse som jag alltid glömde bort, samtal till en person jag knappt känner som jag skämde bort mig till (pinsamt), spännisar, borttappat och återfunnet tuggummipaket och roliga sms. Så himla värt. I söndags åkte jag och Julia in och kollade på mitt i innebandy finalen med en massa människor. Täby (TIS) vann! Så himla roligt :D Bilderna här nerifrån är lånade från två stycken underbart snygga Julia:or.



uärk till höger. Fulaste bilden någonsin... Men de andra är zuperzöta!


RSS 2.0