eh

Jag är verkligen inte den bästa på att uppdatera och min ursäkt är................ eh, ingen. Jag är mest inne på internet från min iPhone och därifrån kan man inte blogga. Idag har jag lärt mig nytt om kameran och tränat. Bilden här nere är tagen idag då, och så hade jag tråkigt så det fick bli ett litet expriment med lager på! Det blev fult. Men här är den:




MEN ÅH! det funkar inte att ladda upp bilder...najS att den slutar funka när jag äntligen har bestämt mig för att uppdatera! bilden kommmer upp när blogg.se har skärpt sig! nu är jag arg och ska gå och lägga mig. bon nuit allesammans!

jag blir så dum av dig



idag är jag riktigt glad. Allt i skolan har vart ganska roligt faktiskt även om jag egentligen inte alls gillar skolan. blev klar med ett arbete på 4 s så nu är jag så lättad. haha. 
   ska kolla på house nu och käka någonting. ha en fortsatt trevlig tisdag kväll.

Happy days heart Tove

Igår spelade jag cup och det gick inge vidare kan jag säga. men vi spelade på riktigt bra. idag har jag kollat på innebandymatcher hela dagen. det var någonting jag lovade min kompis, så jag var tvungen. det har vart en riktigt bra dag faktiskt. kom hem för inte så länge sen. Jag skulle egentligen behövt plugga under helgen men har verkligen inte hunnit ;O Jag är skit stressad faktiskt. Men jag är glaaaaaaaaaaaad. skriver mer imorgon. Puss


LUCKY DAAAAY

dålig uppdatering. jag vet. Har ingen bra ursäkt till varför jag inte har skrivit. Det har bara blivit så. ikväll ska jag plugga. jag vet, man borde inte göra det på helger, men måste bli färdig med en grej innan jag åker på fotbollscup imorron. här kommer en liten bild på min sööta katt som jag tog igår. dagens outfit kommer senare.


busybusy

haha sant iofs... Har planer för varenda dag fram tills söndag! ojojoj lixom... Förlåt, är trött. Men nu uppdaterar jag bara lite snabbt innan jag ska sova, så ni vet varför jag verkar död!
Onsdag: med Denise och kulturkväll
Torsdag: träffa Sara och fixa en grej
Fredag: gymnasiemässa och träffa Sanna och Anna, vi ska se Harry potter och annat!
Lördag: stå i vallentuna center och sälja saker för laget... Träffa Evelina och sen till Denise!
Söndag: match och pluuuggg!

kulkul. Nu ska jag sova som sagt!

Iphone bild från idag!

lateroo

ojsan

Jag har varit lite dålig på att uppdatera, men så blir det ibland. I lördags vad jag hos Adrian på kvällen och träffade en massa vänner och i går (söndags) så var det tråkigt och chill. Jag pluggade, städade och tränade!
Idag var jag i skolan, sen åkte jag och köpte iphone skal, sen åkte jag hem till Sara där jag, hon och Karoline kollade på ugly betty. Efter det åkte jag till kungshallen där jag och min syster åt middag, sen gick vi till waynes coffee och sen åkte vi till tibble. Där var det öppet hus! Blev mest mer förvirrad, men nånting hjälpte det kanske :)
Iphone skalen köpte jag på Mrgizmo och de ser ut så här:


always look on the bright side of life


the best time of the day

bild tagen för någon timme sen hemma hos en av våra kompisar, Adrian :)



Nu är jag så otroligt trött att jag nästan kommer börja gråta. Haha. Imorgon ska jag sova ut riktigt läääänge. Sova är nog det bästa som finns. Man behöver inte tänka så mycket, man är avkopplad och bara helt ostörd för ett tag.
Imorgon börjar pluggandet igen, vilket jag verkligen inte vill. Men måste, för att hinna bli klar med mina skolarbeten. Skriver imorgon igen om jag hinner. måste gå på träning också :)


samedi

Idag har jag varit med min brorsa och hans barn, lekt med nya iphonen och varit i stan och fikat med Ida! Vi var på mocco, och det var jätte mysigt! Ikväll ska jag till en vän med några, Tove vi kanske ska till samma? haha aja. Har på mig min nya sidenaktiga blus och jeans.

kines sally idag på mocco! (iphone bild)
ciaoociaoooo

mässaaa

Idag vaknade jag kl 8 för att jag trodde att jag skulle åka till en gymnasiemässa som börjar kl 10. Men min brorsa som också ska dit bestämde sig under morgonen att vi skulle åka mycket senare. Så nu är vi vakna i onödan :/ Aja, får ju iallafall åka dit så är glad! Ikväll bär det av till en kompis med massa kompisar. Härlig avkoppling efter en jobbig vecka. Skriver imorron eller senare idag.


dagens och ... jaa

(tidställt inlägg whoohooo)
Idag har jag på mig den nya blommiga blusen och svarta jeans från cheap monday! Har också på mig min systers snygga jacka (eftersom hon tog min... grrr...) och den ska jag försöka få en bild på.

fint att jag orkar beskära bilden också.....

Efter skolan idag ska jag träffa Sara över en fika och sen ska jag nog vara barnvakt! Vet inte exakt hur det blir, men det får vi se! Puss

idaaaaaaaag

Idag har jag
  • simmat 850 meter
  • hoppat från 3an i simmhallen 2 gånger utan att tveka, den andra gånger sprang jag till och med!
  • HOPPAT FRÅN 5AN FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV!!!!!!
  • köpt 3 tröjor på rean på bikbok
  • fryst ihjäl tack vare det att jag tog klänning idag! gos.
Tröjorna ser ut så här




nu ska jag sova, godnatt!

knas

Just nu är allt konstigt. Jag förstår typ ingentng som händer. Men så blir det väl ibland!
Imorgon har vi idrottsdag, då vi har simning. K.U.L!!! usch så otaggad jag är. Men vi får iallafall 4 timmars lunch som ska spenderas i centrum med några grymma tjejer!

fin bild från en blogg som jag tog därifrån för ca 100 år sen. Kommer dock inte ihåg vilken blogg det var :(

Plingplangplong

Just nu ligger jag í min säng och snackar med lite folk. Alltid lite mysigt ;) Ska snart sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Ska försöka hålla mig "vaken" när det gäller bloggen. har inte haft så mycket tid till att lägga upp. Men jag ska försöka .


Bild tagen 1 år sen


ZnaaaArk



Har pluggat, pluggat och pluggat. Nu ska jag sova! fyfaaaasiken. det är typ det ända härliga just nu . BYEBYE godnatt :)

plugghäst

Nej jag är verkligen inte en sån som  pluggar sönder till prov. Men jag försöker. Den här veckan är det så mycket att jag knappt får tid att sova och jag somnade igår på svenskan pga att jag inte sovit längre än 7 timmar per natt i säkert 1-2 veckor. Jätte irriterande. Men nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite i svenska boken. Men som sagt är det mycket som händer i veckan, så plugget prioriteras tyvärr.. men jag uppdaterar när jag har tid!

hehe ful bild från google. Men bilden stämmer rättså bra till vad jag tycker. Ciao


LÄNGTAR!

snart, snart, snart, snart är vi lediga igen! Gud vad jag längtar. Vet inte vad vi ska hitta på under jullovet. Säkert åka till landet eller någonting liknande. Saknar landet så galet mycket! Vill bara komma bort från allting och bara med min underbara familj lite. Jag som är så skoltrött orkar inte ens åka hem från skolan. Aja, ändrig på det. Slutspurten nu, Tove. NU KÖR VI!!


f1 kul

I helgen var jag på ett ledarutbildningsläger, förstastegsläger 1, och det va sjukt kul! Typ som konfa lite grann. Men den här gången var kvällsfikorna mycket bättre och mysiga, då Oscar, Danne och ibland Viktor spelade gitarr och alla sjöng med. Så härligt att komma ifrån skolan, vardagen och verkligheten, men jag skulle verkligen ha behövt sovmornar. Nu är jag riktigt trött, och det dröjer några dagar innan det blir helg igen...




Jag har glömt hur det känns att tycka om. Jag kommer ihåg känslorna när du gick, men inte när du kom


I LOVE SATURDAYS

Idag har jag vart på årsavslutning med fotbollen. Vi kollade på massa bilder på alla lag i klubben från 04- damer. Sen så åkte jag, syrran´och mamma till Arninge där jag köpte ett par skor eftersom att jag inte har några vinterskor.
Efter det åkte jag till min syrras match där dem vann. Satt och kollade med över 10 goa kompisar också(GRYM HEJAKLACK,haha). Vi käkade tillsammans efter.
Och nu är jag här hemma, och ska snart sova. Är riktigt trött!




HÄÄÄÄRLIGT

Har precis vart på maskerad med fotbollsgänget. Så otroligt mysigt! bilder kommer upp sen.


vamos a Karlberg, igen!

Åh gud vad skönt det ska bli att få åka till Karlberg igen! Och kul också då, men den här gången är det ledarkurs, inte läger... Men det blir nog roligt ändå! Vi åker nu ikväll och kommer hem på söndag eftermiddag, men jag vet inte riktigt när jag kommer hem. Jag lägger upp bilder från lägret så snart jag kan, för kameran den ska med!
Åh herregud vad jag saknar sommaren.






bild 1. segling med allihopa
bild 2. mässa i kapellet
bild 3. gryffindor:arna
bild 4. slytherin:arna
bild 5. RAWENCLAW:ARNA (där är jag hihi)
bild 6. jag och Filip på finmiddagen!


P.S bilderna är tagna från facebook av andras album.

kul med plugg

Just nu sitter jag och skriver i min träningsdagbok som ska lämnas in på fredag. Den är nästan klar. Skönt. Efter det blir det lite plugg på periodiska systemet - underbart!
Idag klippte jag mig, inte så mycket men ändå lite, så nu är det inte riktigt lika tråkigt som innan! Bild kommer sen för jag kom precis hem från träningen. Nu lyssnas det på barbra streisand - duck sauce, länk i förra inlägget.

SNÖÖÖÖ

Någon som missat allt kaos och all kyla och sorg som snön har skapat? DET ÄR JU REJÄLT MED SNÖ!! Det fick mina fötter smaka på, eftersom jag råkade ta converse i morse då jag var tvungen att springa snabbt som attans till bussen. Då fanns det inget tecken på himlen att det skulle bli snöstorm senare, eller jag märkte det iallafall inte för jag är ingen metreolog. Men när man tittade ut genom fönstret på lektionerna så föll det riktigt mycket snö. Så när man sen skulle ta bussen hem så kom det ju ingen buss. För ♥sl♥ inte vänjer sig vid att det faktiskt snöar varje år i Sverige. Men det löstes och jag kom hem iallafall men det blev ingen träning ikväll pga. att jag faktiskt inte kan ta mig till Vallentuna härifrån. Kul kul.

sockor på!

jag ser det snöar !

just nu ligger jag och kollar på paradise hotel. ÄLSKAR! det är värsta bråket. så extremt löjligt.
Ska snart börja plugga no. Gjorde det nyss men behövde ta en liten paus. Skriver senare. PUSS

saknar sommaren. Här kommer sommaren i ordning:





Italien med laget


Landstället



Kompis landställe på västkusten




Karlberg


Och nu snöar det..-.- Aja

Om det slår gnistor är det knappast dig jag tänder på

Hörrni, antar att några av er har tröttnat på den gamle Snook medlemmen Daniel Adams-Ray s låt Gubben i lådan? Jag har aldrig gillat den riktigt förrän nu, men den finns ändå bättre låtar som gjorts av honom, t.ex. Gryningspyromanen! Den tycker jag att du ska lyssna på om du en gång har gillar Gubben i lådan eller bara vill ha någon ny låt att lyssna på! Daniel Adams-Ray – Gryningspyromanen <- spotify länk!



för stunden gillar jag också låtarna (spotifylänkar)
Duck Sauce – Barbra Streisand - Radio Edit
Mike Posner – Cooler Than Me - Single Mix
Kings Of Leon – The End

dagens utstyrseeeel


fett fint med bild från sängen ♥
Tröja New look och kjol Zara

paradise hotel

guuuuud vad snygg Cimon är! åh. Han var med ca 5 sekunder och skickade nån sorts hälsning och jag hann bli lite smått kär. Men aja. Årets Paradise hotel är så sjukt mycket sämre än förra årets! Bara tråkiga personer. Men ikväll var det ett bra program. Och nu blir det att kolla på Ung & Bortskämd på 1an eftersom det utspelas i en av mina bästa vänners hus! Kul att se hur allt ser ut genom TV!


från den 11 sekunden ser ni huset! puss

MAMMAMIA



skulle det inte vara ganska skönt med ett långt sommarlov?

 





nu är det höst, och imorgon ska det snöa

Det var riktigt kallt imorse när jag skulle gå till bussen. -7 grader var det! Men det var bara att kämpa på i de tunna tygskorna och kjolen för senare kom jag ju iallafall till den varma bussen som tog mig till skolan. Skoldagen var helt okej, förutom att man nästan slumrade till ibland pga att man var så trött.
I min kamera fanns det bevis på att jag hade det tråkigt igår, då jag egentligen skulle pluggat och tränat. Men det blev att jag sov halva dan och sen drog till träningen och spenderade kvällen framför TVn. Så, fotobomb men oredigerade/redigerade bilder som jag själv har tagit de senaste dygnen:







Ett foto-tips! Ett foto får oftast bäst kvalité om man har blixt eller är i ett ljust rum. Men om man tycker att blixten gör att bilden blir för "kall/opersonlig/omysig" (ni fattar) eller om det är mörkt i rummet och du ändå vill ha en bra bild kan man använda ett kaffefilter framför bilden så får man ett softat ljus, se bild 6.
Nu blir det hemkunskap och periodiska systemet -  plugg!

skola igen..

ah, imorgon börjar det igen som sagt. Jag är verkligen så otaggad. Men har köpt lite nya kläder så kommer känna mig lite fin imorron. Haha. Godnatt Sverige!!


igår




hahaha

bered dig på fula gamla bilder som jag hittade på gamla datorn!




pinsamt nästan, men kul!

blondinberta ♥

för typ 1-2 år sen gjorde jag och min vän Astrid en ny blogg som hette blondinberta. Den blev ganska populär (bland kompisarna) och vi gjorde mååånga videoklipp och inlägg. Bloggen är borta men filmerna finns på youtube!

trött

nu drar man till mommo och moffa. ska bli firad. Hare gött !

gårdagens:

jeans- bikbok
t-shirt- MQ
smycken- gamla
halsduk- zara

GAAAAAL1

Har precis vart på fest hos en kompis. är helt köööööööörd just nu.. ligger och har ont i magen. bähäää. Aja, imorron ska jag till mommo och moffa. det ska bli kul :) dem ska fira oss eftersom vi fyllde år för mindre än en veck sen. nu ska jag sova riktigt längre. ZzzZzzzzz


gammal bild men ser fortfarande likadan ut ;)


mot Ida!

Om ca en timme går jag till bussen. Jag ska till Ida som fyller år snart! Jag har på mig min nya t-shirt och svarta jeans.



och förresten! urgulliga kompisar jag har!!!!! verkligen!!!!!!!

cheez doodles

just nu ligger jag och fettar mig med ostbågar framför tvn. Jag skulle egentligen gått ut ikväll men det blev för sent och stressigt, så drar ut imorron istället. Idag har jag som sagt varit med mellker. det var skit mysigt. Ska träffa honom imorron.

Nu ska jag göra pappsen sällskap så att han inte blir ensam. PUSSAR till er alla.


dagens ; randig tröja- monki, byxor- bikbok,  halsduk- zara, tjocktröja- grisslehamn

sally + feber + kemi + hemkunskap = ♥

Usch vad jag hatar att vara sjuk. Så.segt.jag.dör. Jag hoppas att jag blir frisk imorgon då det är freeedag och då jag har roliga planer! Nu ska jag återgå till att ligga i sängen och förbanna mina föräldrar som lagar mat så att lukten har spridit sig till mitt rum... nä inte riktigt, det är gott med mat, men INTE DEN JÄVLA LUKTEN. Det är synd om mig idag alltså... Och pricken över i:et (och det som fick mig att sluta "plugga" var att jag skar mig på den idiotiska NO boken!
Jag kollar också på lite gymnasium. Hittils har jag bara hittat ett intressant, norra real, men åh jag har ingen aning om hur det ska bli för dagy har också intressanta inriktningar, men jag vill in till stan!

Igår var jag duktig och bakade en daimkladdkaka eftersom jag måste ha gjort det tills på måndag (hk läxa!) och den blev helt sjukt farligt god! Så nu blir det lite fika hehe...



slappdag

just  nu är jag med Melker som precis har kommit hem till Sverige igen. Han har vart utomlands ;)Vi ska sen åka vidare och träffa några kompisar. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på sen, men vi får se.


har saknat denna grabb ;)

Myspys



idag har jag vart inne i stan med mysigaste Julia. Vi strosade runt och pratade och kollade runt lite. Sen stannade vi för att käka på ett skitmysigt ställe där vi käkade lite, så vi bara skulle kunna orka med resten av dagen ;) Sen nu under kvällen så har jag vart med några kompisar. vi tog en bowling runda. Efter det hyrde vi film och drog hem till oss för att kolla. men den var inge vidare bra så vi bytte till solsidan istället(en klassiker). Nu ligger  jag i sängen och ska snart sova. PUSS


otursdag

Idag har inte varit den bästa dagen direkt, men imorgon kanske blir bättre!
Min syster kom precis hem från London med lite saker! En fin tröja, en ring och ett lipsyl till mig! Ringen är den snyggaste ringen jag någonsin skådat!!!


åh heeelvete

Som typ 8 av 10 personer så börjar jag också bli sjuk! ÅH HATAR DET! Jag sitter och tycker synd om mig själv, på grund av att det står nu helt ärligt 6 tomma nässprays flaskor på mitt nattduksbord (och inte ett enda fullt...!!!) Men jag är glad, för jag har precis börjat kunna andas igen för jag hittade ett spray med några droppar kvar! Hihi :)
Idag träffade jag som sagt några, och Mikael ville att jag skulle ta med kameran, så allt slutade med att jag nu har ca 300 bilder från olika stunder då Mikael har hållit in knappen så att kameran tar många foton i sekunden. Intressant.
Bilderna kommer upp inom kort! nu ska jag trixa och se om en sak funkar med desigenen!

SWEET

ikväll blire filmkväll igen. Orkar inte va ute eller något. Jag och några kompisar ska hyra film och åka hem till någon. Idag har jag vart i täby centrum med syskonen. Köpte ett par jeans(behövde verkligen). Visar sen hur dem ser ut.


GODNATT VÄRLDEN

nu ska jag sooovaa, och imorgon ska jag träffa Mikael, Axel, Alex och Patrick från Luxembourg! Det ska bli skitkul eftersom jag inte träffat dom sen början av sommaren!

här är Mikael!

2/11-10


lovdag med Isabel

Dagen börjades med att jag försov mig, lite patetiskt eftersom jag hade ställt klockan på 10.30, för att jag inte orkade gå upp. Men sen bar det av mot stan där jag mötte Isabel. Vi gick och åt på Vapiano på sturegatan och det var jätte gott! Sen shoppade vi lite och jag köpte presenter, en t-shirt och en halsduk!




Det jag köpte såg ut såhär


Smajl

Har precis vart och blivit fottad i en studio som heter "smajl". Såhär såg min sminkning ut ;)


höstlov

efter att ha börjat lovet med en grym kväll hos Sara vaknade jag, Fanny och Sara klockan halv nio, inte så pigga och fräsha, av att vi skulle dra och äta frukost. Så trötta, illamående och något irriterade drog vi till närmsta 7eleven. Irriterade var vi för vissa saker som hade hänt under kvällen och att MIN MOBIL HADE BLIVIT (OCH FORTFARANDE ÄR) STULEN!!!! och Fannys simkort hade låst sig och vi frös ihjäl. Efter det åkte jag hem och på bussen träffade jag Sanna som jag inte hade träffat på hundra år, och vi bestämmde oss för att äta lunch tillsammans så hon kom hem till mig och vi åt nudlar och sen glass framför Mtv. Sen gick Sanna hem och jag åkte till Ida! Vi åt pasta och pesto och drog senare ut för att träffa några vänner. Vi kom hem runt 1 och då började vi kolla på John Tucker must die. Har sett den förut men det var kul! Sen somna vi och när vi vaknade så kollade vi på The Notebook för att Ida tvingade mig för att "den är bäääääst"! Men den var ju faktiskt riktigt bra! Sen åkte jag hem och sen vart det volleyboll träning! Resten av eftermiddan har jag bara chillat. Jag skulle träffa en kompis men båda är helt trötta och han var sjuk så vi ska nog ses i veckan istället. Najs, det här var min helg.

söta Ida och jag!

RSS 2.0